.
Отговор в тема
Страница 46 от 81 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2018
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Има в предвид средния успех от всички годишни оценки.
    И не няма да ти трябва. Според училището си има определени 2 предмета, чиито оценки се взимат под внимание при балообразуването.

Повече от фен
    Някой ще ходи ли в събота на изпита за ТУЕС ?

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Има в предвид средния успех от всички годишни оценки.
    И не няма да ти трябва. Според училището си има определени 2 предмета, чиито оценки се взимат под внимание при балообразуването.
    Благодаря ти, хахаха.

Иначе не, най-вероятно майка ти се бърка с балообразуването на бала след 12ти клас.

Само БАЛ-а ли ми трябва при попълване на документи или БАЛ-а + Общият успех ?

Общия успех се взима само ако сте двама кандидати за едно място и сте с еднакъв бал Този с по-добър общ успех влиза

Повече от фен
    ^ Ужас ! Дано не стигна до това
    Пак питам някой ще ходи ли на изпита в ТУЕС ?

Кога е изпита ? Къде ? и трябва ли някакво заявление ?

Повече от фен
    ^ Вече приключи записването и тази събота.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Нали като излязат резултатите в сайта, трябва да си търсим входящия номер от служебната бележка? А нали входящият номер от сл.бележка служи и за двата изпита-БЕЛ и мат.?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    http://vbox7.com/play:bb5eabc60a&start=207&r=emb Доста лоша реклама за НТБГ... Колко трябва да са прости тези
    Определено.
    Това клипче прави доста лоши впечатления...

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Нали като излязат резултатите в сайта, трябва да си търсим входящия номер от служебната бележка? А нали входящият номер от сл.бележка служи и за двата изпита-БЕЛ и мат.?
    Да

Днес ми казаха , че може да си вземеш формулярите предварително и да ги попълниш и после просто да ги подадеш в гнездото и там само да ти напишат кодовете . Вярно ли е , защото искам да си напиша желанията отсега ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Да

Днес ми казаха , че може да си вземеш формулярите предварително и да ги попълниш и после просто да ги подадеш в гнездото и там само да ти напишат кодовете . Вярно ли е , защото искам да си напиша желанията отсега ?
    Не. Най-рано 17.06 подаваш заявление в училището-гнездо.

А не може ли да си изтегля формулярите от сайта на РИО и да ги подам на 17.06 , просто да ги попълня по-рано Б

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    А не може ли да си изтегля формулярите от сайта на РИО и да ги подам на 17.06 , просто да ги попълня по-рано Б
    Ако излезнат по-рано формулярите, да, може.

Мерси много

http://bnt.bg/bg/news/view/101991/ka...a_i_prerazkaza още 4 дни и ще си знаем резултатите ..

anonymous895156
    Guest
    Можем да си видим работите след като излязат резултатите, но оценки не се променят.

Здравейте ! Някой знае ли дали след като излязат резултатите мога да си видя изпита не с родител, а с друг възрастен? И вторият ми въпрос е къде в интернет ще мога да проверя колко съм изкарала? Знам, че слагат оценките във всяко училище..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Здравейте ! Някой знае ли дали след като излязат резултатите мога да си видя изпита не с родител, а с друг възрастен? И вторият ми въпрос е къде в интернет ще мога да проверя колко съм изкарала? Знам, че слагат оценките във всяко училище..
    Само с родител.

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    1. Не си спомням много добре, но мисля, че ако възрастният, с който ще си е със същата фамилия, с която си и ти, може.
    2. 7klas.mon.bg

Тва по БНТ за БЕЛ, а по математика кво ли е?

Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя

И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат)
    Последно редактирано от Rony999 : 06-01-2013 на 16:33

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя

И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат)
    http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
    НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
    ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg

НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
    НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
    ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит

Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.
    Много благодаря за отговора
    Нямам търпение да си видя резултатите във вторник

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И аз... Ще изтраем там някакви 48 часа :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си