- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Има в предвид средния успех от всички годишни оценки.
И не няма да ти трябва. Според училището си има определени 2 предмета, чиито оценки се взимат под внимание при балообразуването.
Някой ще ходи ли в събота на изпита за ТУЕС ?
Само БАЛ-а ли ми трябва при попълване на документи или БАЛ-а + Общият успех ?
Общия успех се взима само ако сте двама кандидати за едно място и сте с еднакъв балТози с по-добър общ успех влиза
![]()
^ Ужас ! Дано не стигна до това
Пак питам някой ще ходи ли на изпита в ТУЕС ?
^ Вече приключи записването и тази събота.
Нали като излязат резултатите в сайта, трябва да си търсим входящия номер от служебната бележка? А нали входящият номер от сл.бележка служи и за двата изпита-БЕЛ и мат.?
А не може ли да си изтегля формулярите от сайта на РИО и да ги подам на 17.06 , просто да ги попълня по-рано Б
http://bnt.bg/bg/news/view/101991/ka...a_i_prerazkaza още 4 дни и ще си знаем резултатите ..
Можем да си видим работите след като излязат резултатите, но оценки не се променят.
Здравейте! Някой знае ли дали след като излязат резултатите мога да си видя изпита не с родител, а с друг възрастен? И вторият ми въпрос е къде в интернет ще мога да проверя колко съм изкарала? Знам, че слагат оценките във всяко училище..
Ох мен ме е страх да не изпусна нещо... Аз ще кандидатствам, класната и директорката ни обясняваха и казаха, че ще ни казват кога какво да правим, за да не изпуснем нещо. Ама като гледам нищо не ни казват, а аз не съм много наясно, а родителите ми горе-долу. Тъй че някой знае ли на коя дата какво да правя![]()
И да попитам още нещо. Да знаете датите за изпити в НПГПТП, НФСГ, ПГЕА (ако имат)![]()
Последно редактирано от Rony999 : 06-01-2013 на 16:33
http://www.133sou.com/sedmi/grafik1.jpg
НПГПТП - сигурно имаш предвид НПГПТО (Ломоносов) -> няма допълнителен приемен изпит
НФСГ -> няма допълнителен приемен изпит
ПГЕА -> няма допълнителен приемен изпит
Единствено ТУЕС (днес), НПМГ (другата седмица) и НПГПФ (края на Юни месец) имат допълнителни приемни изпити.