- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Комунистите официално пак са на власт
Аз по-скоро бях потресен как се провалиха опитите протестиращите да си направят партия и да я вкарат в парламента.
Освен това този парламент е избран от всички - и от тези, които са гласували за партии които не влязоха, и от тези, които не са гласували, и от тези, които са си продали гласа. Всички, които са имали право на глас.
Дам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
истината е, че не "обществото" свали герб. народът реално не искаше да сваля бойко (щото народът е прост, ама тва е друга тема). това, което всъщност се случи е, че шайка наркомани - "футболни хулигани" с шалове около устата и качулки и бира в ръката свалиха правителството. сметни колко долу в лайната сме, тва да се случи в "цивилизована държава"
ебати цирка е партия, която е сдала ужким доброволно властта, да участва на следващите избори. а ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ парадокс е, да ги спечели. всяква логика и смисъл бавно, но сигурно се изпаряват от тея географски ширини. 2-3 партии управляват една държава вече над 20 години (над 60 ако гледаме съвсем реално на нещата), и тая държава затъва все повече и повече, и светлина в тунела не се вижда, ама хората си гласуват за тея 2-3 партии и тва е..
Последно редактирано от tireheb : 05-30-2013 на 14:02
Точно. Лично мои приятели е така ходеха за кефа и ми разправяха как са мятали камъни. Не им било за протеста а за адреналина. Не знам... вече почвам да мисля и аз да се махам от тая държава, защото колкото и да я обичам народа става непоносим. Е така имам 1-2 приятеля и с тях излизам само, защото други свестни хора не мога да намеря![]()
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/I...144360_126.jpg
този не ми харесва, не му е чиста работата и изглежда комично на парл. трибуна
Тоя Пеевски е най-отвратителното същество. Гледах го онзи ден в Народното събрание - див селски бек.
Аз пък казвам, че нищо няма да стане. Много взеха да си вярват с тия протести![]()
n00bs
Не я знам коя е тая, аз съм фенка на Мая Манолова. Тая е завършен социопат.
Ако някой нает от анадола не ни изпревари и да го напръска лют спрей, та да можем да поговорим за етнически конфликт.
По-антипатични личности от Пеевски са само колегите му от ДПС.
Тоя още ли е собственик на Инвестор?
Не, ТИМ купиха инвестор преди месец![]()
n00bs
Глоби, може ли да съм първи, че е време да включа малко социалния живот в действие...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Глобал, извини ме че питам "блуш"
От екипа на п2п ли си?