.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    В София се случва това. В централен район , около Оборище.
    Написах истороята , защото видях че на момичето му е тъпо да излиза сама. Ми тъпо е , ама понякога виж какви неща се случват , когато не очакваш.
    Между другото да се възползвам , момчето се казва Хрѝстос , на 23 , има къдрава кестенява коса , пианист е и е от Кипър. Ако някой го разпознае да се свърже с мен ( ако изобщо още е в България)
    Извинявам се за отклонението от основната тема.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    В София се случва това. В централен район , около Оборище.
    Написах истороята , защото видях че на момичето му е тъпо да излиза сама. Ми тъпо е , ама понякога виж какви неща се случват , когато не очакваш.
    Между другото да се възползвам , момчето се казва Хрѝстос , на 23 , има къдрава кестенява коса , пианист е и е от Кипър. Ако някой го разпознае да се свърже с мен ( ако изобщо още е в България)
    Извинявам се за отклонението от основната тема.
    Има вероятност да е достоверна историята ти.

Вие живеете в София и сте депресирани?!? Има толкова много хора в София, и толкова много места за ходене и разглеждане.Ако бяхте в по-малък град, щяхте вече да сте в секта сигурно.Яко ви тресат хормоните, честно.
    П.С.: Ако сте депресирани, чувствате се сами, или просто се мислите за различни, а не сте, изплакнете очи: http://cats-michaela-wild-passion.tu...gabriel-burger
    Последно редактирано от evtimow :3 : 05-31-2013 на 19:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си