- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
^ хехе браво,успех
умирам си и аз да харесвам някой ама не ... :Д
много са сложни нещата при мен
ще ходя на постановка с Захари Бахаров и Юлиан Верговвв
и на друга с Яна Маринова, Елен Колева и Тони Минасяяяяяян
![]()
Авв Елен Колева е много стилна стилна мацка и мноог хубаво танцува
И танцува любимите ми танци след таногото . Пасо добле <3
Абе хора триите си тия Лс-та бе![]()
Аз пък се чудя какво да пиша на едно момче във фб. Не ми се отдават виртуалните запознанства, но на живо не върви да отида при него и да му кажа 'Здрасти, аз съм...' ей така от нищото.
Точно здрасти му пиши.![]()
Днес ми е много криво и за капак на всичко тук е страшна жега.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На мен днес ми е добре.
Очаквах да излезем,ама май няма да стане. Макар че обичам да си правя планове за напред във времето, но все пак щеше да е добре (;
Ако на него му изглеждаш привлекателна, каквото и да му напишеш няма да има значение. Същото важи и за обратната ситуация.![]()
Оптималният вариант е да се запознаете на живо, разбира се. Повярвай ми, че ако приятно момиче отиде при момче, за да му каже "здравей" и да го заговори на някаква обща тема или нещо съвсем простичко, момчето няма да има нищо против. Въпроса е да преживееш срама си, ако го имаш.![]()
Само дето едва ли имаме общи темии аз не мисля, че принадлежа към категория 'прочитно момиче'![]()
съвсем странично: сега играя grid 2, е няма такава графика <3
Не ме гледай какво правя, ами ме слушай какво ти говоря!
все едно той го е писал, тоя неща дето ми ги казва да отива да ги разправя на гаргите
Пиши му здрасти или го сръчкай или му намигни :ДД какво стана?
Ох аз пък си харесах един от супера до работата :3 :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приключих с ученето и сега отивам да си правя това http://www.1001recepti.com/recipe/?r...#axzz2KXLgN1gn
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Апф цял ден на СПА и на фитнесче страхотон си изкарах
Утре ми е първият работен ден![]()
Вчера си изрових една стара музикална кутия за бижута на майка ми и я взех да си сложа някои мои неща. Изобщо не подозирах, че е възможно още да работи. Вечерта реших да пробвам да я навия да видим какво ще стане... първият опит беше неуспешен ( явно не я бях навила достатъчно ) и като че ли леко се натъжихестествено.. аз съм упорито магаре и пак я навих и... започна да свири. Толкова красиво... бях забравила за тези прекрасни неща. От къде мога да си купя сега музикална кутия? Не съм засичала май:/
Антикварен магазин?
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
мм да, сега ще е добре да помисля къде в Пловдив има такова нещо :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Поли не би ли трябвало в магазинет за сувенири да има такива кутийки?
Ще потърся, но май предпочитам да я видя преди да си я купя![]()
http://25.media.tumblr.com/b9cf25a5c...x8o2o1_500.png защо само с токове постигам тези крака, защоооо :х Мразя тези дяволски обувки. Ако не друго поне си правя упражненията за крака и се надявам, че някога ще се издължа поне малко.
Научих за неутронните звезди, остава ми само философията, с която се мразим.
Охх утре е първият ми работен ден в кантората на пастрока ми . И в момента напрово съм в диалема дали да отида с пола до коляното или с панталон ?
Искам да съм на ниво