.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 291

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Има и такива хора, да. Ама първо са рядкост, второ дори и с тях би имало конфликти. Примерно сега за Великден си бях в Германия, не отразих нито православния, нито католическия. Ако съм с такава жена сигурно ще ме ръчка да го празнувам. Или Коледа, елхи, подаръци, глупости...
    Коледа и Великден могат да са чудесни семейни празници, без да се прекалява с религиозното. Аз ги празнувам, но в същото време не гледам на себе си като на особено вярваща.
    Но да, щом чак до такава степен го отричаш, може би ти трябва жена, която напълно да споделя виждането ти.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    .
    Защо търкаш постовете? на умна ще ми се правиш значи.
    И какво стана със бана ми? или не можеш а?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Защо търкаш постовете? на умна ще ми се правиш значи.
    И какво стана със бана ми? или не можеш а?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Коледа и Великден могат да са чудесни семейни празници, без да се прекалява с религиозното. Аз ги празнувам, но в същото време не гледам на себе си като на особено вярваща.
    За някои хора наистина са, ама при нас са по-скоро дразнещи семейни празници. :Д А ако зависи от мен, няма да си търся поводи да празнувам на християнските празници, за сметка на това бих обръщал повече внимание на националните празници и на рождените дни, отколкото се обръща внимание когато зависи от майка ми.

Иначе бих искал да допълня, че отношението ми към брака не е продиктувано от желание за свобода или отказ от отговорност. Аз си падам романтик и всеки път като се обвържа, ми се иска да продължи вечно, да имаме къща, деца... Освен това мразя да съм необвързан, несигурно и самотно ми е.

Само че в реалността не е така. Няма нищо вечно. Повечето бракове или се сгромолясват и се стига до развод, или се сгромолясват и хората търпят заради куп причнини, но едва се понасят в съвместния си живот.

Затова смятам че човек и да създаде семейство, трябва да има вратичка. И жената и мъжа трябва да си имат жилище и да имат достатъчно доходна работа за да хранят деца ако трябва сами, а не някакъв развод да ги остави на улицата. Пък дано мъжа и жената да са заедно докато смъртта ги раздели, само че практиката е доказала, че брака е прекалено немощно средство за да осигури това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си