.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Хранително разстройство

Здравейте.Мисля,че имам хранително разстройство.Понякога след като ям повръщам...не съм точно като булимиците защото не преяждам.На ден гледам да не приемам повече от 400/500 калории,има и дни в които ям само една ябълка или нищо. 1'65 съм и тежа 45/46 кг..бих искала да съм по-слаба.Обожавам слабите тела,а моето никога не съм го харесвала.Но това не е всичко..един ден когато бях яла доста се чувствах супер виновна и реших да се режа...не,не съм някакво емо..просто бях ядосана на себе си и исках да се нараня.Всеки ден карам колело по 2 часа..Зъбите ми от 2 месеца са отвратителни:жълти и постоянно миришат..без значение че ги мия по 3 пъти на ден.Гърлото ме боли и най-гадното е че може би си докарах и гастрит.Моля ви..не ме съдете достатъчно ми е трудно..не мога да кажа на никой,ако семейството ми разбере ще е съсипано...пък и не мога да кажа на майка си "Мамо,повръщам насила и се режа." това ще я убие.Опитвам се да спра но ми е доста трудно..Надявам се всичко да се оправи и отново да съм си аз..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Skinnyxx Виж мнението
    На ден гледам да не приемам повече от 400/500 калории,има и дни в които ям само една ябълка или нищо.
    Ти да се самоубииеш ли се опитваш?

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Тези неща са опасни!Няма как да се оправят от само себе си, защото всичко е на психическа основа, вече си започнала нещо доста сериозно.От тук нататък единственото, което може да се случи, е да продължаваш да се самозалъгваш и нещата да се влошат още повече...на колко години си и от колко време си в това състояние?

п.с. Разбирам те, защото и аз съм изпадала в подобни състояния.Искам да ми отговориш само на още 1 въпрос: Защо правиш всичко това?

На 14 съм и го правя от около 5 месеца започнах когато бях на 13.
    Защо го правя ли? От малка съм си перфекционист и за мен всичко трябва да е идеално.По улиците виждам по-големи момичета от мен и са по-слаби...да знам "поддържат си теглото" но ако аз не мога? Изпитвам страх от това да напълнея и при това доста голям.

Град
    Manhattan *
    Още си много малка, тялото ти дори не се е оформило.
    Хапвай нормално, спортувай и няма от какво да се притесняваш.
    Но ако продължаваш с всичко това, скоро определено ще имаш повод за притеснение.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Когато бях 7-и клас изяждах например един шоколад,после отивах и го повръщах.Това някъде го правех към 1-2 месеца.После започнах да ям и продължих да повръщам,нищо че вече не го правех нарочно.Осъзнах на къде отивам,оправих се,но психиката ми е железна,много малко момичета магат да се справят сами.Това не е шега,яжте си,ей!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на weheartiit
    too much tumblr
    недей така момиче,ще си докараш нещо !
    яж си ,няма перфектни хора

ето до къде води tumblr axaxaxa

Супер фен Аватара на RedArmy
    честито, ти си жертва на промиването на мозъците и "модата"!
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Стегни са бе , без ядене няма да станеш по хубава , започни да си хапваш редовно и то в хубави количества и започни да спортуваш . Слабо хубаво женско тяло се постига с тренировки фитнес и тка на татък, без ядене няма да стане нищо хубаво и ако си тръгнала да се наказваш го прави тогава като НЕ СИ яла а не обратното . Успех !

Мега фен

keep feeding the troll

Вярно ли никой не се усети, че ви тролят ? Еех, деца...

Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Вярно ли никой не се усети, че ви тролят ? Еех, деца...
    Добре,мислете си каквото искате..няма да ви спирам
    И съм съвсем сериозна!Вие хората сте опасно нещо...винаги си мислите,че някой ви лъже и изобщо не осъзнавате,че може би наистина му има нещо. Защо ми е да ги "троля" като че ли си нямам друга работа. Просто искам да знам дали имам хран. разстройство или още не съм стигнала до там.
    Mase:
    "ето до къде води tumblr axaxaxa " - какво общо има тумблр? Даже след като реших да си направя един по-нормален блог ми помогна.

Град
    Manhattan *
    Вие хората...

Ще ти го кажа така - ако наистина не тролиш, то бързо тичай в БАН да те изследват, 'щото с нещата които описваш няма как да си жива. Така, че остават два варианта:
    а) ти тролиш
    и
    б) ти си ъндед

На мен а) ми се струва по-реалистично. Ако случайно обаче е б), то моля те не се обиждай и не идвай през нощта да ми ядеш мозъка (или каквото там ядат съвременните ъндед девойки).

[QUOTE=vladyman;10723967]Ще ти го кажа така - ако наистина не тролиш, то бързо тичай в БАН да те изследват

Какво по-точно имаш предвид под това "да ме изследват" ?

Мега фен Аватара на tori
    Колко по-слаба?! 45-6 килограма са даже малко за тази височина. Аз съм 1,60 и съм 45 кила... Отиди да поговориш с родителите си, те ще измислят начин да ти помогнат.

Aз съм 165 и тежа около 55, а мисля че съм си добре.. а ти си с 10кг по- лека и мислиш, че не си достатъчно слаба? А и ако наистина искаш да отслабнеш се поинтересувай как става, защото определено като не ядеш нищо няма да отслабнеш, а направо ще се разболееш и си до там.. прочети малко за анорексията преди да пускаш теми, че имаш хранително растройство.. как няма да имаш от глупавия ти режим. Колкото и да ти се кара майка ти ще е за добро, защото мисли за здравето ти.. тичай да и кажеш преди да е станало прекалено късно

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Моля те, яж.
    Отиди на психолог или просто сподели с човек, на който се доверяваш. Ако си ядосана на себе си - излез, разходи се, послушай музика, рисувай, пиши.
    Няма смисъл да си жертваш здравето, за да си слаба.
    http://data.whicdn.com/images/63659399/large.jpg
    http://data.whicdn.com/images/63528936/large.jpg

Ако си трол, не е смешно. Има хора, които наистина имат такива проблеми.

Ако на профилната снимка си, определено приличаш на анорексичка. А килограмите ти, не само че не са много, но даже са малко! Трябва да надебелееш, а не да отслабнеш.И ако толкова много се притесняваш, че ще надебелееш, просто спортувай редовно. И ако случайно се чувстваш гузно за това, че си изяла нещо, макар че няма никакъв смисъл от това чувство на вина, отиди да спортуваш.
    Проблемът е сериозен, реши го докато не е твърде късно. Ако не можеш да се справиш сама, потъри помощ от психолог, приятел или роднина.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не,не съм трол,не съм и анорексичка като гледах снимки на някои анорексички разбрах ,че съм далеч от тях..та те са по 35 кг. а аз 45...
    Една моя приятелка ме подозира,защото когато сме навън и седим в някоя пицария аз си поръчвам само вода.Малко се поскарахме и тя заплаши да каже на майка ми,че не ям и сега се страхувам.
    Не мога сама да отида на психолог..С приятел явно не става..след тази случка,а от роднина още по-малко.
    И все пак благодаря.
    ето това са анорексички> http://25.media.tumblr.com/2e3050653...i9ejo1_500.jpg
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv...lrz6o1_500.jpg
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lv...hur4o1_500.jpg
    http://25.media.tumblr.com/bcf36dc89...09vmo1_500.jpg
    Последно редактирано от Skinnyxx : 06-05-2013 на 18:22

Очевидно имаш проблем. Няма нищо срамно да потърсиш помощ. А при психолог се ходи сам, така че по-добре се поинтересувай, къде може да отидеш. Може да поговориш с училищния психолог, ако имате такъв. Или с приятелката, която така или иначе вече подозира.
    И нали не искаш да станеш като момичетата от снимките? На тях, между другото, най-малкият им проблем е, че са грозно слаби. Нарушеното хранене води до редица други здравословни проблеми, от които много трудно човек се отърсва в последствие. Да не говорим, какво причинява това на психиката. Както казваше една моя преподавателка, хората с анорексия имат записан час при психолог до живот.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на scrooper
    Ти си същата като тези момичета от снимките, само че няколко месеца по-рано. Все още имаш шанс да се спасиш от мизерна смърт, и дори да си излекуваш гастрита и рушащите ти се зъби. Ъх, как може да питаш дали имаш проблем, след като изброи всичко това? Важното е сега да направиш оздравяването ти приоритет. Да осъзнаеш, че то е по-важно от кльощавостта. Сега се намираш в пределен период. Днес решаваш дали ще живееш един прекрасен живот, или ще се погубиш като последната лигла. Бори се, момиче. Животът си заслужава
    always late but worth the wait!

Да,но не ми е лесно...Да не би да ми харесва да гледам как другите нагъват,а аз стоя отстрани и ме е страх от храната?Разбира се,че не ми.
    Като стана 39/40 кг ще спра и после пак ще ям,но не много.Това с повръщането разбрах,че не става защото като повърна нещо пак съм гладна и после всичко се повтаря пък и ми е жал аз да повръщам храна,когато има хора които нямат пари и за един хляб..затова просто ще ям по-малко
    Някъде прочетох,че йогата помагала и мисля да се запиша,сега лятото ще ходя и на плуване,и на гимнастика и като цяло ще гледам да спортувам повече..може би и на баскетбол,но ме е страх че ако дръпна на височина ще кача и кг.Това вярно ли е?
    И да ви попитам за още нещо- имам мускули на краката от карането на колело,не са много големи,но все пак ги има,а това е мускулна маса? Тя се сваля по-трудно..Трябва ли да спра да карам колело?
    Относно за училищната психоложка..не мога да и се доверя,защото знам че ще каже на майка ми.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Да,но не ми е лесно...Да не би да ми харесва да гледам как другите нагъват,а аз стоя отстрани и ме е страх от храната?Разбира се,че не ми.
    Като стана 39/40 кг ще спра и после пак ще ям,но не много.Това с повръщането разбрах,че не става защото като повърна нещо пак съм гладна и после всичко се повтаря пък и ми е жал аз да повръщам храна,когато има хора които нямат пари и за един хляб..затова просто ще ям по-малко
    Някъде прочетох,че йогата помагала и мисля да се запиша,сега лятото ще ходя и на плуване,и на гимнастика и като цяло ще гледам да спортувам повече..може би и на баскетбол,но ме е страх че ако дръпна на височина ще кача и кг.Това вярно ли е?
    И да ви попитам за още нещо- имам мускули на краката от карането на колело,не са много големи,но все пак ги има,а това е мускулна маса? Тя се сваля по-трудно..Трябва ли да спра да карам колело?
    Относно за училищната психоложка..не мога да и се доверя,защото знам че ще каже на майка ми.
    Недей така. 39-40 килограма са много малко. Повръщането доста ти вреди на стомаха. Иначе си спортувай, няма лошо.
    А те е страх да кажеш на майка си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си