- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За хората с шоф. книжки
знам,ама моя е прецакан и не викаиздава дразнещ несериозно нисък звук
което също е кофти,щото е неизправност,ама майната му засега.
maDamn
Получавам само кимания засега .
maDamn
Бе свиквало сеостават ми 10 часа, а се справям доста добре. Паркирането назад също ми се получава прилично
Още не съм учил успоредно, ама предполагам, че и това ще стане, иначе инструктора няма грешка, улучил съм човек
Вас учиха ли ви да тръгвате по нагорнище, такова по-стръмно ? И как по-точно - с ръчна или със спирачкта ? Каза, че следващите часове ще учим точно това
дам, странно,че още не са те учили на това.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ще се научите бе няма страшно, важно е само след това да внимавате как карате
@POLLI а ти някой път, трябва да ме повозишшшшш ..![]()
Досега трябваше да си се научил.
Мен са ме учили само със спирачка..![]()
И е много лесно на курсовете,искам пак![]()
И мен само със спирачка са ме учили и по тия проклети улици ми се налага доста често![]()
maDamn
Абе няма страшно ще го вземеш, то карането се научава, да се внимава трябва.Аз уж се мисля за внимателен шофьор, пък си позлволявам да карам бързо и се нервя и съм потенционално опасен на пътя, а пък в същото време се дразня някой като кара бързо.Трябва много да се внимава!
и мен с ръчна на курсовете не са ме учили, сама се научих в процеса на движение. Даже още си спомням.. беше супер голям нагорнище и имаше светофар,който ми светеше червено,вместо да си държа спирачката дръпнах ръчната и после си потеглих
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тръгването по нагорнище е лесно .... При спирането даваш спирачка ( изключил си от скорост) , и като потегляш пускаш 1ва ,даваш газ и отпускаш леко съединителя ...
П.С Мен не са ме учили да паркирам успоредно,само назад![]()
И мен не са ме учили да паркирам. В началото ми беше голям проблем, особено успоредното на 5-6 път ми се получавашено се свиква
Свиква се, даМен като ме учеше господина да паркирак,все ми викаше че съм правил грешки а/у ... А й не паркирахме много,и кат дойде деня на изпита си викам ся ще се угелпя
Ама то винаги дават да се паркира на място,където има за 2 коли място , та се оправих
![]()
Колко добри хорица има тук : )) всички му давате кураж и съвети ,а това е адска сила, които са полезни и за всички други.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз бях мноо шашнат като карах курса във Варна, прекарваше ме по най-гадните улички и тнт, но ся като имам книжка почти не карам кола на месеца 1-2 пъти, щото не мога и ме е страх да не напрая нещо, ама аз не исках да взимам книжка, наще ме накараха да съм имал за всеки случай, дори карам само извънградско в града не мисля да карам някога, щото къвто съм си знам, че ще стане нещо, предпочитам да се возя 100 пъти по-спокойно ми е, ще видиш на изпита аз напрао много се спеках и ме скъсаха естествено, щото минах на жълто, просто не обичам да карам и това е-много се натоварвам така и ми е нервно
И мен не са ме учили на номера с ръчната. На нагорнище просто си държа крака на спирачката...
mlakniwe , и аз съм така.Някак си ми е притеснително като знам че до мен го няма инструктора , и няма кой да натисне вместо мен спирачките , да ми побутне волана ,да ми каже спри тука а/уНо трябва практика ...
И мен са ме учили само със спирачка. И аз изобщо не знаех как да карам и все още съм доста зле и отреагирвам бавно. Мен ако чакаш да тръгна от стоп може да си откарам и 10-15 минути докако не видя, че има 100 метра да мина.Иначе досега не съм имала проблеми, карам си спокойно и бавно. Осъзнах, че катастрофите в града не ставали чак толкова лесно. Преди, едва ли не си мислех по тесните улици как минават тези коли и как не си прибират огледалата. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А аз ся както карах курса на кола 2011та година ,и баща ми ся ме кара да карам първо наща кола (един опел астра комби 1993та година) първо,че да съм свикенл и после да си зимам моя ... А аз искам на нещо мое ,по малко от тва комби да си свиквам![]()
Да имах и аз възможност да си свиквам на нещо мое, ехе...