- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ще направите, ако..
Не съм тръгнала да защитавам вегетарианците, опитвам се да отговоря на зададения въпрос. Всеки сам си прави избор какво да яде или не. Като не искат да ядат месо, да не ядат - не ми пречат. Само да не ме съдят, като аз го правя. Това не понасям в някои вегетарианци - ако ядеш месо си някакъв дзвер, дето трябва да го затворят.
Гледах документален филм за това преди време, още съм способна да ям месо. Айде да забраним и на лъвовете да ядат месо, много е брутално. Всеки нека си живее както си иска, стига да не пречи на живота на другите. Направила съм съзнателния избор да ям месо и това е. Нямам против някой да ме убеждава със силни аргументи, но това да си завираш убежденията в нечие гърло не ми харесва.
хахахха Какви филми ? Питам те! Би ли заколила ти прасето? Или въобще можеш ли да гледаш как го колят пред теб , на живо? Обаче ядеш месо? Това е мазното. И още по насрано става, когато някоя пикла ,когато види убийство на животно започва да квичи и цвили колко гадно било това, а на другия ден нагъва суджуци