- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви е мнението за момичетата с големи цици,парадират ли с тях?
Крият ги и се срамуват
Парадират и ги подчертават
На 18 съм. Не наричам момичето кифла, не я познавам и не знам какъв характер е. Просто късата пола с черен чорапогащник и потник без презрамки, от който се показват доста изпъчени гърдите й, в комбинация с тази стойка и чупка ми напомня точно този кифленски маниер. Знам ли, може да е инцидентно, да са се лигавили с приятели, и аз познавам свестни момичета с подобно инцидентно държание.
Не знам… Откъде ги вадиш тия епитети… Аз пък правя евалата на подобни момичета, обличат се така семпло, имат какво да показват и не ги бърка.
Тия големите, хубави гърди под юргана ли да ги скрие… :/
P.S. Не си спомням дали беше ти (но помня аватара ти…) и мисля, че беше споменала преди време във форума, че ти също си с големи гърди… Ако наистина си с такива, по-горе спомена, че са два вида момичетата с големи гърди — е, ти от кой „вид“ си?![]()
Е то си има поводи и начини за по-завоалирано, загадъчно показване на наличното, пред определени хора.
Не знам, може да е защото просто аз не съм такъв човек, пак казвам не обиждам момичето, но снимката не ми харесва.
И, бъркаш се - не съм с големи гърди, имам слабо тяло и абсолютно пропорционален бюст, който харесвам, но се старая да не излагам на показ. И понеже раздела е секс, ще спомена, че по този начин малко си галя егото, знаейки, че има само един човек, който им се наслаждава и само ние си знаем.![]()
Възможно е да се бъркам, но този аватар съм го запомнил с това, че някой с него беше казал, че има големи гърди, не знам… Може и да е някой друг.
Иначе казах, че доста оптимистично се изказа напреди, защото не знаеш примерно след някоя друга година какво ще стане… Може да наедрееш и т.н. А ти каза, че няма да стане и т.н.В нищо не бъди сигурна! ^^
Парадират и ги изваждат от деколтето дотолкова , че то по скоро е аксесоар към това , което трябва да прикрива
dirtyyy от форумаhttp://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
А аз си мислех,че моите са що-годе големи...Иначе тези мацки са отвратителни,толкова големи определено е ПРЕКАЛЕНО.
~
Хубаво е да има големи цици, ама и да са малки пак става
Важна е вагината
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мнението ми е, че искам dirtyyy да парадира с нейните пред мен.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Зависи от тялото тва е.. всеки парадира с нещо дали ще са голями цици или нещо друго все ще намерят нещо, а и като добавим и доза самочуствие и тва е. Те да са големи,големи колко да са големи?... пък и да няма бонус към тях и да са увиснали![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Имам една позната дето е дебела и все ходи с едни такива блузи, че направо ти е неудобно да говориш с нея, защото ти ги завира в лицето. Разбирам да ги показва, ама аха да и изкочат зърната, че да набера 112.
n00bs
Винаги ме е учудвало защо мъжете критикуват жени, които са извън лигата им, но тайно биха искали да чукат.
Дори и да не ме приеме "обещството" от фейсбуци наоколо или да не мога дори да се доближа до дадено момиче (дали защото нямам смелост, тя ме е отрязала или пр.), не ми пречи да заявя смело, че я харесвам и бих (евентуално, химията от близо е друга де) спал с нея.
Това надуване в стил лисицата и гроздето ми е толкова грозно...
..а и ДВАМАТА знаем, че ако е пред теб и гола и й откажеш, си педал. ИЛИ мнооооого нещастно детство си имал.
О, току що се оказа, че ябълката, която заръбах е развалена. И к'во? Пак аз си я избрах поне!!
Дори и някоя да ме отреже, не спирам да я харесвам и се старая да не слагам "фронта" за да изглеждам готин... тогава се сещам, че може би мамка му, на тая земя не се получава с всички.
Peace!
Много зависи и ще остана неутрален няма да гласувам за нито едно от двете,а по-темата намирам момичетата с ПРЕКАЛЕНО големи гърди за непривлекателно
Макар и да съм жена, също съм почитател на женската красота и за мен големият бюст отчасти огрубява една жена. Разбира се, това е лично мое мнение и с него не целя да обидя никого. Познавам момичета, които прикриват липсата на други качества с деколтето си, но успяват да заблудят хора само от техния калибър. Толкова успешно би могла да се представи и мацка с предизвикателно поведение и без да има много потенциал в сутиена.
Винаги съм била на мнение, че с начина на обличане и поведение хората привличат подобни на тях. Примерно ако си дива фолк бомба с щедро деколте, нормално е да те хареса някой близък до твоите ценности и мислене. Ако си на тате момичето с платинена кредитна карта и завиден опит в столичните молове, ще си търсиш бизнесменче или някой на твоето положение, обикновено в скъпо заведение. Така че всяка жена, според това което търси, избира на какво да заложи. За мен е хубаво равновесието между интелект, възпитание и привлекателна визия, но само когато всичко е умерено
Аз лично харесвам нежни, стройни момичета, които умеят да подчертават красотата си и да се държат на място. И това го казвам, защото виждам и хубави, нежни момичета, които се държат като каруцарки.. А за тези, които природата ги е дарила с едра гръд, разбира се че има кой да го оцени това, но нека да не става обществено достояние![]()
А именно! Винаги когато видя някоя мадама, на която бюстът й аха-аха да изкочи си мисля как може да е толкова отчаяна и да няма грам самоуважение!
Гигантски гърди и аз не харесвам, но пък какво ли разбирам аз. Така или иначе да се публикуват снимки където фокусът е поставен върху чифт гигантски цомби е изключително жалка картинка. Харесвам момичета, които уважават себе си и тялото си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На мене бюстът ми порастна като бях на 14.В началото бях една от малкото в класа,която носеше сутиени и тнт и си привличаше внимание.После,обаче,някак си спрях аз самата да обръщам толкова внимание на факта.Повече внимание му обръщат другите като че ли.Аз нямам нищо против момичетата с голям (естествен) бюст,стига да не ходят с чалгаджийски деколтета до пъпа и да нe си ги развяват насам-натам.Когато се вижда малко е по-полезно за въображението и по-интересно.![]()
![]()