.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на LadyTerrible
    На 15 (месец и малко преди да навърша 16).Не съжалявам изобщо,че точно с него си споделихме това преживяване(и за него беше първи път).

bigcityprisonx
    Guest
    17.Рано или късно-за някой,това си беше точното време и се радвам,че го направих тогава и точно с това момче.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Хахаа... момче, на 16 с какичка. Лол. Още помня мястото. Съни бийч. Лязур. БГ... 22 годишна... "и аз, даа"... шезлонга..

...ако по някаква космическа случайност го чете това да знае, че пак бих се видял с нея, готина мацка беше.

П.С. - Който лъже, че нямало значение кога е - не е така. Чети малко фроид. Има ОГРОМНО значение кога правиш за първи път, но има толкова и ДРУГИ неща, които пък имат също толкова огромно значение... абе то и сега има такива неща..
    ..абееее да се четът книги е яко. Лол

МИТЗАРО завиждам :P Аз пък октомври миналата година на 22 Кво да праиш съдба ама си се усещам още деЦтвен
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro Виж мнението
    Хахаа... момче, на 16 с какичка. Лол. Още помня мястото. Съни бийч. Лязур. БГ... 22 годишна... "и аз, даа"... шезлонга..

...ако по някаква космическа случайност го чете това да знае, че пак бих се видял с нея, готина мацка беше.

П.С. - Който лъже, че нямало значение кога е - не е така. Чети малко фроид. Има ОГРОМНО значение кога правиш за първи път, но има толкова и ДРУГИ неща, които пък имат също толкова огромно значение... абе то и сега има такива неща..
    ..абееее да се четът книги е яко. Лол
    представям си колко е била СКАНДАЛНА, 22 годишна да изчука 16 годишен
    сигурно другата опция е била баща й

Голям фен Аватара на naksdy
    На 18 И не съм чакала да стана пълнолетна, просто така се случи. Момчето беше страхотно, ако можех да избирам пак c него бих искала, но може би мааааааалко по-рано
    Женско съм! Пикая клекнала...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    представям си колко е била СКАНДАЛНА, 22 годишна да изчука 16 годишен
    сигурно другата опция е била баща й
    Ми не, аз "бях на 21" също... нямам снимка да покажа. Никога не са ми искали лична карта за дискотека когато бях на 16 ОСВЕН на Варна - Плаза (където ако ще и да си с бяла коса е принцип да покажеш).

Повярвай ми... ТОЗИ бонус си беше за завиждане. Имам брат с 5 години над мен - той беше на 21 и ме мислеха МЕН за по-старшия

П.С. - "Готиното" да си ебал млад, не е, че си неква нинджа..
    ..а за други фактори, които ти дават свобода като порансеш когато ти се оформи Аз-а.
    Но както казах - ако пък например сииии прекарвал тонове в прекрасен баскетболен клуб - ще имаш ТАКИВА "бонуси" щом минеш 20-21 годишна възраст - интегрирани за лесно развитие .

За това иде реч. Psyochiology & Neurology knowz it all.

Супер фен Аватара на tireheb
    нищо не разбрах, мойче
    90% от тоя пост е абсолютно несвързан
    останалата част са простотии

аа, РАЗБРАХ БАКО
    оно си бил на 16, ама си приличал на 21, ахахаха
    добре
    Последно редактирано от tireheb : 06-11-2013 на 12:47

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Никой не съм защитавала, ако имаш в предвид мен, просто казвам, че ние не можем и нямаме право да се месим и да коментираме колко бройки има въпросната и кога го е направила. То си е за нейна сметка. Нали ти като си само с един няма да си кофа после и ще му е кеф на твоя да те е*е? Нали тя ще може да роди три бебета наведнъж 'щото долу няма форма на женски полов орган, а на трап? От там нататък нас не ни интересува. Това е адски тъпо да се съдят хората за бройките. Не е нормално, да, не отричам, но няма смисъл да се коментира, след като ги е минала вече...

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    нищо не разбрах, мойче
    90% от тоя пост е абсолютно несвързан
    останалата част са простотии

аа, РАЗБРАХ БАКО
    оно си бил на 16, ама си приличал на 21, ахахаха
    добре
    Аз имам тренинг от един съученик, който за да му проследиш мисълта трябва да си вържеш мозъка на панделка..
    По темата - на 16, с правилния човек, но не в правилния момент. Какво пък

Имам няколко приятелки, които са на възраст между 15 и 16 години, а бройката на мъжете, с които са били достига възрастта им...

Мега фен Аватара на baby_baby
    16

Момче, 16г. Срам ме е да си кажа къде

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    13.

15 в компютърен клуб

на 16 - момиче

Супер фен Аватара на AlokiNn
    На 14..
    И моля ви.. не ме мразете, защото наистина си нямате представа.. колко важно е вашето мнение за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си