- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви е мнението за момичетата с големи цици,парадират ли с тях?
Крият ги и се срамуват
Парадират и ги подчертават
Еми не, пич... просто аз търся много повече неща в момичетата от цици и да, спал съм и с "толкова яка и гореща мацка", спал съм и с доста по-яки, привлекателни, които са повече от "п'утка с цици".
Не ми е целта на живота да чукам всяка, която ми пусне.
Точно тези "яките и лесните" не са ми интересни, това не значи, че е непременно защото не мога да бъда с такива. И не ги хейтвам, просто констатирах, че има вид на евтина селска пръчка, пък тя може и да не е, може да има вишО и да успее в живота, нали знаеш.
Както казах, имаме различни стандарни, различни неща търсим, различни неща искаме... не знам кое по-точно не разбра, на тъп ли се правиш, тъп ли си наистина.
Спечелих ти уважението, защото казах, че съм е'бал подобни и по-готини ли?
Айде със здраве, беше ми приятно! ;д
Казал си ти ... единственото, което стана ясно от постовете ти е, че си подбираш сексуалните партньори по размера на атрибутите им.
С'а ако ти кажа, че и най-яката путка да ми сложиш, ако си отвори устата и се окаже куха на мифка, ще ми се отще не да я еба, ами да й дишам въздуха...
И точно 'щото 'най-съкровените' ти желания са да го ръгаш у гъза на някоя крава ще е хубаво да се спреш малко с любителската психоанализа.а не уважавах и най-съкровенните ми желания..
Някои от нас имат действителна ценностна система и реално се отвращават от глупостта и невежеството. Ти ако си се чувствал, че ти е наложен от обществото тоя мироглед ... шанс. Радвам се, че си се отърсил от задръжките си. Но не наричай хората лицемери единствено на база това, че ти си бил такъв.
Лека
Аз пък знам нещо друго: "Големи цици на дебело момиче и плочки на слабо момче не се броят".
Парадират и ги подчертаватнякои де не всички аз например не парадирам с тях
Нека убием всички момичета, които притежават огромни цици те не заслужават да живеят.
След като прочетох повечето от коментарите (главно на момчета) ми стана доста неудобно, защото аз самата имам голям бюст(който се старая да прикривам), а съм на 14 и тепърва започвам да флиртувам и да си търся гадже ии...да мисля че се сещате...
е, то ако държанието им зависеше от циците, всяко момиче - различен характер, не можем да разбираме по тялото
Парадират с тях..На мен лично това ми е супер смешно,понеже сексапила в една жена не идва от бюстът...