.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 234

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Хубаво е да се пие бира, но не и да се злоупотребява с нея както и със всеки друг алкохол. Всичко с мярка е полезно и приятно.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Като не ви харесва София, защо не си седите в Джимитровград, ами се влачите тук?
    Е тва никога не съм можел да го разбера, някаква проява на социален мазохизъм хахах
    Ясно е защо не харесвате София, ама лошо няма. Не ви кефи, не идвате, всички са доволни.

Вие мразите София, ама и София много не ви обича?

Хората са хора и хората са боклуци, но това няма нищо общо с това от кой град си, от коя държава си, от какъв пол си и т.н
    Автора например може да е от София (ама майка му може да е от Радомир, а баща му от Свлиенград), но пак си остава утайка и нищо няма да стане от него.

Аз си обичам родния град, както вие вашия (примерно) и никога няма да си замълча, когато се говори против него.

Супер фен Аватара на tireheb
    психопата си личи няква мисъл в постовете му, твърде нетипично за футболен фен в България
    не мисля, че някой имаше за цел да обяснява, че МРАЗИ софия, лол
    ако не те мързи мое да си скролнеш и да прочетеш сички мнения в темата, че видиш, че беше оня малък грозник с негъра за аватар, дето ядоса ората
    ахахах

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Значи (тея които оспориха това, което казах) ви кефи вкуса на алкохола и можете да си го пиете като сокче?
    Защото и аз оценявам невероятните му въздействия върху психиката и мноЛ го уважавам, ама на вкус и пишканото сигурно е по-хубаво.
    Въпрос на вкус?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Е някой се беше изцепил, не казвам, че си ти...

Благодаря за комплимента, често го чувам това хахха

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако пиеш алкохола като сокче, значи си за едни анонимни срещи.
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    е, значи ти винаги като пиеш накрая свършваш под масата ?
    ами да
    (и в 4те ми пъти, в които съм пила алкохол)
    (*и винаги съм го пила насила и почти на екс, щото е отвратителен х))

RagioL, по отпуснато ми е, лигаво, хилещо и 'гушливо'. х) Така как е?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Има мн видове алкохол със сладък вкус примерно.
    n00bs

Супер фен Аватара на tireheb
    ами да
    (и в 4те ми пъти, в които съм пила алкохол)
    (*и винаги съм го пила насила и почти на екс, щото е отвратителен х))
    добре хД
    ама не ти препоръчвам да правиш така
    да не почнат да ти викат "щрудел общата"

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пина коладаааа, космополтън <33333

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Има мн видове алкохол със сладък вкус примерно.
    пила съм бейлис, който да, сладък е, ама пак не ме кефи, след като му усещам ъъ алкохола
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

An "acquired" taste, са казали англичаните, тоест придобит. Има едно понятие във философията "висша наслада", която предполага, че се изисква малко пригаждане, интелектуално израстване или някаква друга форма на развитие/адаптация, за да изпиташ насладата, но веднъж стигнеш ли до там, я окачествяваш като по-хубава от низшите наслади.

Пила си 4 пъти все пак.. Ромът отначало ме гореше, сега имам много мека нотка в устата си като го пия, ако пия изобщо. Ментата винаги ми е била вкусна. Първата ми цигара не ме кефеше, но сега не усещам димът по същия начин, няма го онова гадното усещане. Първият метъл и рок, които изслушах, ми се повдигаше от тях. След това в продължение на няколко години не признавах други жанрове.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ромът отначало ме гореше, сега имам много мека нотка в устата си като го пия, ако пия изобщо. Ментата винаги ми е била вкусна. Първата ми цигара не ме кефеше, но сега не усещам димът по същия начин, няма го онова гадното усещане. Първият метъл и рок, които изслушах, ми се повдигаше от тях. След това в продължение на няколко години не признавах други жанрове.
    Въпросът е защо да се пие нещо, което не ти харесва?

Аз алкохол не мога да пия, имам абсолютно непреодолим вкус към всякакъв вид, включително и алкохолни коктейли. Дори само от миризмата ми става лошо. Капчица не близвам, нито някога съм пила. И съм абсолютно убедена, че ще остане така и занапред.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Понеже съм добър НЕчовек - до уигъра и останалите подчовеци изходили се в темата
    Грешка №
    1 - Отговаряш подлизурски на тема ОТ НАСИ, дето я е изтъркал от пускане дори във стария форум(доста красноречиво).
    2 - Поставяш изкуствен конфликт, с цел attention whoring, понеже рационалния дискурс е сигурен начин да лъснеш с целия си блясък на 12-годишния си манталитет(не че не прозира така или иначе).
    3 - Давате така необходимото внимание и храна на същите, били те тролове или там каквито етикет ги спасява от пълно обезличаване.

По темата - има! Бирата е една от последните напитки с относително чисто от към химически добавки и "подобрители" съдържание. "Биреното" коремче е мит. Жива бира, по-стара от повечето днешни масови религии и пр. Който не го кефи бирата или ракията да заповядва с комплекси на скъпарски вишкита, дето ще е на голям късмет, ако не случи на Цар Кировата дестилационна. Че има хора, които пият за да получат признание - има, други пък се стремят да са дебили в анонимни форуми пред непознати за същото...

За "граждани срещу селяни":
    От кореняк столичанин следното - по-голямо село от софийското НЯМА! Не мога и да проумея що за жалък живот трябва да има някой, че първата му идентификация да е "софиянец". Можеш да изкараш селянина от село и да го положиш в дори по-голямо, че да се "развива". В тоя ред на мисли повечето истински граждани са далеч от градовете, хах.

Живейте!
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Въпросът е защо да се пие нещо, което не ти харесва?

Аз алкохол не мога да пия, имам абсолютно непреодолим вкус към всякакъв вид, включително и алкохолни коктейли. Дори само от миризмата ми става лошо. Капчица не близвам, нито някога съм пила. И съм абсолютно убедена, че ще остане така и занапред.
    Въпросът беше дали има хора, на които им харесва. Е, има, с времето почна да ми харесва. Сега не намирам нищо гадно в него. Тва не отрича, че има хора, на които не им харесва и не са длъжни да го пият.

Мега фен Аватара на 102
    Не можех да повярвам, четейки заглавието.. наложи се да го прочета няколко пъти.. ти добре ли си, бе ? ХАхАХахАХАХАХА.

Мега фен Аватара на RagioL
    RagioL, по отпуснато ми е, лигаво, хилещо и 'гушливо'. х) Така как е?
    Еднорозите и дъгите стават повече така ли?
    Последно редактирано от RagioL : 06-14-2013 на 14:44

Цитирай Първоначално написано от domain Виж мнението
    Живейте!
    Това призив към самоубийците ли беше?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Има, тук сме! Бира...ммммммммм!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Тая тема стана ключова

Град
    Горе на Вишната
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Това призив към самоубийците ли беше?
    Ми да - то, ако човек е по-лабилен и не знае къде е попаднал като нищо да го налегнат такива мераци. Доста духовно самоубит трябва да си, за да ти върви така мисълта... Пък да си теглиш ножа е лесния път навънка - нека живеят и страдат
    Честно казано имаше и едно "гниди" след него, но реших, че нарушава цялостния облик на неутрален тон
    БлОГът
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

Явно си по хуманно настроен, моят призив е не на обществени места че се цапа паважа.

Град
    Горе на Вишната
    е - нее, последното внимание което ще получат е част от целия замисъл.
    БлОГът

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    трол успешен браво моето дете

говоря за ОР който е и фаггот но е и успешен трол този път. уточнявам защото един приятел ме пита какво значи
    Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-15-2013 на 11:50
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си