- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли хора, които пият бира за удоволствие
Хубаво е да се пие бира, но не и да се злоупотребява с нея както и със всеки друг алкохол. Всичко с мярка е полезно и приятно.
Като не ви харесва София, защо не си седите в Джимитровград, ами се влачите тук?
Е тва никога не съм можел да го разбера, някаква проява на социален мазохизъм хахах
Ясно е защо не харесвате София, ама лошо няма. Не ви кефи, не идвате, всички са доволни.
Вие мразите София, ама и София много не ви обича?
Хората са хора и хората са боклуци, но това няма нищо общо с това от кой град си, от коя държава си, от какъв пол си и т.н
Автора например може да е от София (ама майка му може да е от Радомир, а баща му от Свлиенград), но пак си остава утайка и нищо няма да стане от него.
Аз си обичам родния град, както вие вашия (примерно) и никога няма да си замълча, когато се говори против него.
психопата си личи няква мисъл в постовете му, твърде нетипично за футболен фен в България
не мисля, че някой имаше за цел да обяснява, че МРАЗИ софия, лол
ако не те мързи мое да си скролнеш и да прочетеш сички мнения в темата, че видиш, че беше оня малък грозник с негъра за аватар, дето ядоса ората
ахахах
Е някой се беше изцепил, не казвам, че си ти...
Благодаря за комплимента, често го чувам това хахха
Ако пиеш алкохола като сокче, значи си за едни анонимни срещи.
n00bs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има мн видове алкохол със сладък вкус примерно.
n00bs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
An "acquired" taste, са казали англичаните, тоест придобит. Има едно понятие във философията "висша наслада", която предполага, че се изисква малко пригаждане, интелектуално израстване или някаква друга форма на развитие/адаптация, за да изпиташ насладата, но веднъж стигнеш ли до там, я окачествяваш като по-хубава от низшите наслади.
Пила си 4 пъти все пак.. Ромът отначало ме гореше, сега имам много мека нотка в устата си като го пия, ако пия изобщо. Ментата винаги ми е била вкусна. Първата ми цигара не ме кефеше, но сега не усещам димът по същия начин, няма го онова гадното усещане. Първият метъл и рок, които изслушах, ми се повдигаше от тях. След това в продължение на няколко години не признавах други жанрове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Въпросът е защо да се пие нещо, което не ти харесва?
Аз алкохол не мога да пия, имам абсолютно непреодолим вкус към всякакъв вид, включително и алкохолни коктейли. Дори само от миризмата ми става лошо. Капчица не близвам, нито някога съм пила. И съм абсолютно убедена, че ще остане така и занапред.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Понеже съм добър НЕчовек - до уигъра и останалите подчовеци изходили се в темата
Грешка №
1 - Отговаряш подлизурски на тема ОТ НАСИ, дето я е изтъркал от пускане дори във стария форум(доста красноречиво).
2 - Поставяш изкуствен конфликт, с цел attention whoring, понеже рационалния дискурс е сигурен начин да лъснеш с целия си блясък на 12-годишния си манталитет(не че не прозира така или иначе).
3 - Давате така необходимото внимание и храна на същите, били те тролове или там каквито етикет ги спасява от пълно обезличаване.
По темата - има! Бирата е една от последните напитки с относително чисто от към химически добавки и "подобрители" съдържание. "Биреното" коремче е мит. Жива бира, по-стара от повечето днешни масови религии и пр. Който не го кефи бирата или ракията да заповядва с комплекси на скъпарски вишкита, дето ще е на голям късмет, ако не случи на Цар Кировата дестилационна. Че има хора, които пият за да получат признание - има, други пък се стремят да са дебили в анонимни форуми пред непознати за същото...
За "граждани срещу селяни":
От кореняк столичанин следното - по-голямо село от софийското НЯМА! Не мога и да проумея що за жалък живот трябва да има някой, че първата му идентификация да е "софиянец". Можеш да изкараш селянина от село и да го положиш в дори по-голямо, че да се "развива". В тоя ред на мисли повечето истински граждани са далеч от градовете, хах.
Живейте!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не можех да повярвам, четейки заглавието.. наложи се да го прочета няколко пъти.. ти добре ли си, бе ? ХАхАХахАХАХАХА.
Ми да - то, ако човек е по-лабилен и не знае къде е попаднал като нищо да го налегнат такива мераци. Доста духовно самоубит трябва да си, за да ти върви така мисълта... Пък да си теглиш ножа е лесния път навънка - нека живеят и страдат
Честно казано имаше и едно "гниди" след него, но реших, че нарушава цялостния облик на неутрален тон![]()
Явно си по хуманно настроен, моят призив е не на обществени места че се цапа паважа.
е - нее, последното внимание което ще получат е част от целия замисъл.![]()
трол успешен браво моето дете
говоря за ОР който е и фаггот но е и успешен трол този път. уточнявам защото един приятел ме пита какво значи
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-15-2013 на 11:50
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР