.
Отговор в тема
Страница 54 от 81 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2018
    колко е бил бала миналата година за 22 СОУ в паралелката - Испански, Английски , БЕЛ и Философия

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    колко е бил бала миналата година за 22 СОУ в паралелката - Испански, Английски , БЕЛ и Философия
    За второ класиране - 29.358

Преди няколко седмици исках да съм 6-ти клас, но сега минаха изпитите и мнението ми се промени тази година мина много бързо ... искам да ви пожелая УСПЕХ бъдещи осмокласници

даа наистина мина много бързо тази година.. ) мерси , и от мен успех на всички бъдещи осмокласници

Къде ще влизате? Как ще наредите желанията си? ;3

Повече от фен
    Не трябва ли вече да сме бъдещи осмокласници ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Не трябва ли вече да сме бъдещи осмокласници ?
    не, формално и утре сме 7 клас ;d
    алелелелелй азисссссс всички са на сен тропеееееееее други на малдивитееееееее
    раздадоха ни свидетелствата, всичко ми е шест. Сега и дипломирането, и другарската, и изпитите минаха, вече мога да си отдъхна

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    алелелелелй азисссссс всички са на сен тропеееееееее други на малдивитееееееее
    раздадоха ни свидетелствата, всичко ми е шест. Сега и ДИПЛОМИРАНЕТО, и другарската, и изпитите минаха, вече мога да си отдъхна
    Ъм, диплома в 7 клас не се дава?!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ъм, диплома в 7 клас не се дава?!
    Ох, добре, всезнайко, церемонията се нарича ДИПЛОМИРАНЕ.

Повече от фен
    Именно бъдещи осмокласници.

Ох, добре, всезнайко, церемонията се нарича ДИПЛОМИРАНЕ.
    Не ни дават дипломи, дават ни удостоверения. По - правилно е да се каже завършване.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Не ни дават дипломи, дават ни удостоверения. По - правилно е да се каже завършване.
    Не.
    Никой да не се опитва да ми противоречи ;д Откакто съществува прогимназиален етап в нашето ПМГ (7-8 години) церемонията в края на 7 клас се нарича дипломиране.

Еми във вашето ПМГ сте единствените, защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас. Цитирам уикипедия - "В България диплома се дава за завършено средно образование, за степен бакалавър и за степен магистър.". Я са провери пак кво ти пише на хартийката и тогава пак ми говори.

anonymous895156
    Guest
    Еми във вашето ПМГ сте единствените, защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас. Цитирам уикипедия - "В България диплома се дава за завършено средно образование, за степен бакалавър и за степен магистър.". Я са провери пак кво ти пише на хартийката и тогава пак ми говори.
    Да, пише "Удостоверение", бележничето ти пък е "ученическа книжка", колата, на чието огледало си оправяш косата, е Honda, казвате й "джип", защото ви харесва, ама шаврантиите не пищят по форумите...
    Церемонията ни е с елементи от абитиурентските балове в нашето училище, изпращането на дванайсети клас и т.н.
    Не, няма да му кажа "завършване"
    А май толкова ти е акъла, че да напишеш
    защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас.
    Последно редактирано от dimitar., : 06-14-2013 на 18:19

Да, пише "Удостоверение", бележничето ти пък е "ученическа книжка", ама шаврантиите не пищят по форумите...
    Церемонията ни е с елементи от абитиурентските балове в нашето училище, изпращането на дванайсети клас и т.н.
    Не, няма да му кажа "завършване"
    А май толкова ти е акъла, че да кажеш
    Моето просто разбиране е, че за да има дипломиране, трябва да има дипломи. Както и да е. Мисли си, че си прав. Не си падам по споровете с клавиатурни войни.

anonymous895156
    Guest
    Моето просто разбиране е, че за да има дипломиране, трябва да има дипломи. Както и да е. Мисли си, че си прав. Не си падам по споровете с клавиатурни войни.

И аз, затова те оставям, плашиш ме :~(
    отивам да уча арабски букви

You are too original for me to comprehend.

anonymous895156
    Guest
    You are too original for me to comperhend.
    и ти за мен, особено с този америкън инглиш, който се опитваш да вкараш
    думата ти е грешна

Натиснах от бързане "е" преди "r" и като си видях грешката веднага си я поправих. Разбира се, аз съм склонна да си призная, когато греша, за разлика от теб. И не мисля, че мога да уважавам мнението на човек, който не може да си намери shift-а на клавиатурата.

anonymous895156
    Guest
    ха-ха
    Айде да не си пиша постиженията и резултатите от изпитите + годишния успех + признанията ми на национално ниво + резултатите ми от различни конкурси + това в какъв компетишън ще участвам това лято, че ще се депресираш
    /// това беше рутинното ми самоизтъкване, което е нещо много хубаво

Няма да се депресирам, виждала съм ти оценките. Кат си толкоз умен Мите, що не изкара пълно 6 на нито едно от НВО-тата? Нали бяха елементарни? Само в София имаме 73 пълни шестици по математика. Нали си признат на национално ниво и не правиш грешки?

От кога след 7-ми клас има дипломиране? Пак си е завършване, изпращане, ама не и дипломиране.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous895156
    Guest
    Да, в софия с нахаканите майки и частните школи от 1 клас
    в процентно съотношение на изявяващи се ученици ви бием 3, 4 пъти, няма кво да се лъжем
    Относно оценките: по БЕЛ имам 1 грешка (тъпа, то няма умни грешки) на 1 модул и на последния въпрос са ме орязали с 2 точки. На преразказа имам 35/35 точки
    А по математика грешките са ми на една задача, която по принцип е супер просто уравнение, само дето е неравенство :/ така е, като не гледам, а с 3 точки са ме орязали на решението на последната 24-та, нищо, че абсолютно всичко е вярно, нямало как да знаят как съм стигнал до еди-кой си извод...
    От нашия клас има момиче със 100 точки по математика и 98 по БЕЛ

Браво на момичето, ама ти не си нея... И в София много малко ходят на частни уроци, и то само в 7 - ми клас. Това, че има прекалено много школи е друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си