- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
колко е бил бала миналата година за 22 СОУ в паралелката - Испански, Английски , БЕЛ и Философия
Преди няколко седмици исках да съм 6-ти клас, но сега минаха изпитите и мнението ми се променитази година мина много бързо ... искам да ви пожелая УСПЕХ бъдещи осмокласници
![]()
даа наистина мина много бързо тази година..) мерси , и от мен успех на всички бъдещи осмокласници
![]()
Не трябва ли вече да сме бъдещи осмокласници ?
Еми във вашето ПМГ сте единствените, защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас. Цитирам уикипедия - "В България диплома се дава за завършено средно образование, за степен бакалавър и за степен магистър.". Я са провери пак кво ти пише на хартийката и тогава пак ми говори.
Да, пише "Удостоверение", бележничето ти пък е "ученическа книжка", колата, на чието огледало си оправяш косата, е Honda, казвате й "джип", защото ви харесва, ама шаврантиите не пищят по форумите...
Церемонията ни е с елементи от абитиурентските балове в нашето училище, изпращането на дванайсети клас и т.н.
Не, няма да му кажа "завършване"
А май толкова ти е акъла, че да напишеш
Последно редактирано от dimitar., : 06-14-2013 на 18:19
Натиснах от бързане "е" преди "r" и като си видях грешката веднага си я поправих. Разбира се, аз съм склонна да си призная, когато греша, за разлика от теб. И не мисля, че мога да уважавам мнението на човек, който не може да си намери shift-а на клавиатурата.
ха-ха
Айде да не си пиша постиженията и резултатите от изпитите + годишния успех + признанията ми на национално ниво + резултатите ми от различни конкурси + това в какъв компетишън ще участвам това лято, че ще се депресираш
/// това беше рутинното ми самоизтъкване, което е нещо много хубаво
Няма да се депресирам, виждала съм ти оценките. Кат си толкоз умен Мите, що не изкара пълно 6 на нито едно от НВО-тата? Нали бяха елементарни? Само в София имаме 73 пълни шестици по математика. Нали си признат на национално ниво и не правиш грешки?
От кога след 7-ми клас има дипломиране? Пак си е завършване, изпращане, ама не и дипломиране.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да, в софия с нахаканите майки и частните школи от 1 клас![]()
в процентно съотношение на изявяващи се ученици ви бием 3, 4 пъти, няма кво да се лъжем
Относно оценките: по БЕЛ имам 1 грешка (тъпа, то няма умни грешки) на 1 модул и на последния въпрос са ме орязали с 2 точки. На преразказа имам 35/35 точки
А по математика грешките са ми на една задача, която по принцип е супер просто уравнение, само дето е неравенство :/ така е, като не гледам, а с 3 точки са ме орязали на решението на последната 24-та, нищо, че абсолютно всичко е вярно, нямало как да знаят как съм стигнал до еди-кой си извод...
От нашия клас има момиче със 100 точки по математика и 98 по БЕЛ
Браво на момичето, ама ти не си нея... И в София много малко ходят на частни уроци, и то само в 7 - ми клас. Това, че има прекалено много школи е друго.