.
Отговор в тема
Страница 55 от 81 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2018
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Нали си признат на национално ниво и не правиш грешки?
    Пуста завист, пуста завист,
    все по българите ходи,
    гледат лошо и с ненавист -
    всеки гледа да те трови.

ЕБАСИ ЯКИЯ ПОЕТ СЪМ
    Последно редактирано от dimitar., : 06-14-2013 на 19:02

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Успокой се, не ти завиждам. Просто си ми направил впечатлението, че си едно лицемерно момче, което не е склонно да си признае, че греши и си мисли, че винаги е право.

anonymous895156
    Guest
    Браво на момичето, ама ти не си нея... И в София много малко ходят на частни уроци, и то само в 7 - ми клас. Това, че има прекалено много школи е друго.
    Това се опитвам да ти кажа: ти не си тези 73 пълни отличника. Дразните ме софиянците, не знам дали и ти си от тези, които се мислят за велики, защото са от софия, омаловажават образованието в провинцията и т.н. Слушах едно интервю на една зам.-министърка, която обясни с гласа на ъмбридж, че "Работата на министерството е да направи Димитровградската шестица да съответства на Софийската" - тази не се ли усеща, че обижда 5/6 България

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    гласа на ъмбридж
    Тая ми е по-противна и от Волдеморт
    Последно редактирано от nor4eto99 : 06-14-2013 на 19:06

anonymous895156
    Guest
    Успокой се, не ти завиждам. Просто си ми направил впечатлението, че си едно лицемерно момче, което не е склонно да си признае, че греши и си мисли, че винаги е право.
    Да, права си, но ходя на актьорско майсторство, пък и достатъчно добре слагам маски, когато ми трябва

Образованието не на всякъде е на едно ниво. В Кърджали например шестицата изобщо не съответства на тази от Варна. И не съм София.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Образованието не на всякъде е на едно ниво. В Кърджали например шестицата изобщо не съответства на тази от Варна. И не съм София.
    Мен не ме интересува кърджали, интересува ме, че тая беше обидила града ми по този начин!! А и в кърджали и в разградско как да имат шестици по бел, като и с учителите си говорят на турски в час..

Хаха, ама че ти от Димитровград ли си? Там наистина в гимназиите образованието не е на ниво. Кърджали и Разград се пишат с големи букви. Не разбирам защо се засягаш от истината.

Това се опитвам да ти кажа: ти не си тези 73 пълни отличника. Дразните ме софиянците, не знам дали и ти си от тези, които се мислят за велики, защото са от софия, омаловажават образованието в провинцията и т.н. Слушах едно интервю на една зам.-министърка, която обясни с гласа на ъмбридж, че "Работата на министерството е да направи Димитровградската шестица да съответства на Софийската" - тази не се ли усеща, че обижда 5/6 България?
    Не се мисля за велика. Нормално е в града с най - много ученици да има и най - много шестици. В София има и много отрепки. Човек не си избира къде ще се роди. Оценките ми не са много силни, защото цяла година не учих и това си е моя вина. И не искам да омаловажавам труда на нито един човек с високи оценки, откъдето и да е. Просто се дразня, като някой не е склонен да приеме, че не винаги е прав, затова започнах да споря с теб. В крайна сметка сме хора, грешим и ти трябва да го преглътнеш. Обясних защо Пери е прав и ти започна да спориш. Става дума за нещо много по - важно от оценките на някакъв изпит и това е, че рано или късно ще се наложи по някаква причина да си преглътнеш гордостта. Не казвам, че има нещо лошо в това, човек да е горд с постиженията си. Хубаво е да постигаш успехи. Въпроса е да си наясно с това, че твоето мнение не е единственото правилно.

anonymous895156
    Guest
    Хаха, ама че ти от Димитровград ли си? Там наистина в гимназиите образованието не е на ниво. Кърджали и Разград се пишат с големи букви. Не разбирам защо се засягаш от истината.
    Мързи ме да използвам главни букви, ок? повечето гимназии са ужасни, за сметка на това имаме две наистина хубави, в които се събира елитът. Идиотите процентно са както във всеки град, но отличниците са наистина много.
    Случайно да имаш познати, които учат в димитровград, че да знаеш "истината" (xaxa), или си правиш извода на базата на http://www.the-crystal-ball.com/

Случайно имам познати от Димитровград, случайно половината ми семейство е от там и случайно познавам целия град. Имам поглед над нещата и повечето умни ученици избират да учат в Хасково или Стара Загора.

Голям фен
    Нямам нищо против теб, но ще те опровергая.От Димитровград, нашата гимназия участва за 8 път в 5-тото най-елитно състезание по математика за деца в света.Ние участваме и имаме квота, за разлика от ПЧМГ, ПМГ Русе, Разград,Кюстендил,Благоевг рад,В.Търново,Габрово и т.н. . Образованието тук определено е на ниво. Преди две години, ученик от нашето училище стана 4-ти, а отборът - 5-ти, като отборът на СМГ бе 6-ти. Следващият път не си прави изводи, като не знаеш.
    П.С: Аз и Димитър сме в отбора на ПМГ Димитровград и се готвим по 2 часа всеки ден.

anonymous895156
    Guest
    Случайно имам познати от Димитровград, случайно половината ми семейство е от там и случайно познавам целия град. Имам поглед над нещата и повечето умни ученици избират да учат в Хасково или Стара Загора.
    Паралелката в ПМГ "Иван Вазов" Димитровград след 4-ти клас (в която бяхме с ewtimow) е елитът на Димитровград при прогимназията (тази година 50 кандидатстваха за 26 места). Този елит обикновено си продължава и в 8 клас в "А" паралелка - математика с английски.
    А това за хасково - всяка година няколко (трима-четирима) от 7 клас в пмг наистина отиват в Хасковското ПМГ, в смг или в нпмг, но в това, че повечето умни ученици бягат от Димитровград, няма нищо вярно.
    Познавам общо петима хасковлии от девети, десети и единайсти клас, които са отличници и са дошли в нашето ПМГ.

anonymous895156
    Guest
    http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/klas7.pdf
    хаяшче, намери ми хасковлии на класирането на Пролетните математически състезания (национално състезание, ако не най-елитното за 5-8 клас, то едно от най-елитните)
    Оп, няма хасковлии ли? я да видим при осмите класове как сме
    http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/klas8.pdf 8 клас - нищо!?! защо така бе, хасково и на двата горни линка има по 4 квоти за Димитровградското ПМГ. Може нашите осмокласници да не са се представили наравно със смг и други подобни гимназии, с които е трудно да се мерим, но е разбираемо, като имаме предвид на какво се набляга в една природо-математическа гимназия със засилено изучаване на чужди езици
    http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/klas6.pdf а такаа, 0 от хасково.
    Ще отбележа при седмокласниците, че Пловдив, който има 10 пъти повече население от нас, има само три пъти повече участници от Димитровград

Браво на вас! Това, че имате успехи в една дисциплина далеч не значи, че по всички останали сте толкова добри. Не се опитвам да ви опровергавам успехите, просто наистина в столицата винаги ще има по-добро образование - дори и да са 5 училища. А и неслучайно има класация на училищата в България където се гледат успехите на всички ученици. Най-добре се вижда кое училище е добро по средният успех на зрелостниците му по дадените предмети.
    Една птичка пролет не прави!

Така или иначе ви пожелавам успех и за напред!

anonymous895156
    Guest
    Това, че имате успехи в една дисциплина далеч не значи, че по всички останали сте толкова добри.
    по принцип да, но при мен е и така

anonymous895156
    Guest
    Браво на вас! Това, че имате успехи в една дисциплина далеч не значи, че по всички останали сте толкова добри. Не се опитвам да ви опровергавам успехите, просто наистина в столицата винаги ще има по-добро образование - дори и да са 5 училища. А и неслучайно има класация на училищата в България където се гледат успехите на всички ученици. Най-добре се вижда кое училище е добро по средният успех на зрелостниците му по дадените предмети.
    Една птичка пролет не прави!

Така или иначе ви пожелавам успех и за напред!
    мерсиии и на теб

Моля, Ви се спрете да спорите !

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ще отбележа при седмокласниците, че Пловдив, който има 10 пъти повече население от нас, има само три пъти повече участници от Димитровград
    Щом споменаваш Пловдив се почувствах длъжна да се намеся, но не да споря. Просто съм запозната с нещата и за това.
    Участниците са само три пъти повече, защото се правят основно два отбора - на Академия 21 век и на ОМГ. И двата отбора имат определен максимален брой участници. Рядко някой иска да отиде индивидуално, защото така нито представя гимназията, нито отбора, а само себе си.

А образованието си зависи от учениците, а не толкова от това къде са. Ако имаш желание, има и начин. Аз по математика не се състезавам, но в информатиката мога да кажа, че има удивително добри състезатели и от Хасково, и от Ямбол, и от много други градове... Сравнително добро образование има на всякъде. По лошите успехи на дадени градове идват от това, че няма достатъчно ученици (поради по-малкия брой на населението), които да имат амбиции да са добри в каквото и да е.....

Иииии сега не можах да се сдържа да не се изфукам! http://bulgaria.tv7.bg/news/9767848.html Мен ме няма на репортажа, ама все пак за моя клас става дума. Само не ми е ясно защо са снимали табелата на Драган Манчов
    Последно редактирано от mayaaa : 06-15-2013 на 20:02
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

anonymous895156
    Guest
    Браво!
    За максималния брой участници знам - и при нас е така, иначе нямаше да сме само 4 от клас ;д но например СМГ имат страшно много квоти, което си е малко дискриминиращо спрямо другите градове, които остават с по-малко места
    Съгласен съм и с това за образованието

Имам въпроси относно кандидатстването... Сигурно ще ме помислите за тъпа и тн., но просто не ми е ясно.
    Какви документи са ми нужни?И когато отида в училището гнездо, какво правя, трябва ли да се плаща или друго? Иначе аз съм си избрала как да наредя училищата, но като се включа във второ класиране, само в първите 4-ри училища ли се класирам(останал ми е такъв спомен от казаното от директорката) или във всички? И нали ако са ме приели в едно училище и аз отида на второ класиране си го запазвам?Оф въобще не ми е ясно...

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Имам въпроси относно кандидатстването... Сигурно ще ме помислите за тъпа и тн., но просто не ми е ясно.
    Какви документи са ми нужни?И когато отида в училището гнездо, какво правя, трябва ли да се плаща или друго? Иначе аз съм си избрала как да наредя училищата, но като се включа във второ класиране, само в първите 4-ри училища ли се класирам(останал ми е такъв спомен от казаното от директорката) или във всички? И нали ако са ме приели в едно училище и аз отида на второ класиране си го запазвам?Оф въобще не ми е ясно...
    Трябва ти попълнено заявление за класиране на първи етап, копието и оригинала на удостоверението за завършен седми клас, копие от медицинско свидетелство (ако ще кандидатстваш в професионална гимназия), копие на служебната бележка с оценките от изпитите (ако ще кандидатстваш в област, различна от тази, в която си положила изпита). За класирането - ако на първи етап си приета на първо желание, трябва да се запишеш там. Ако си приета на по - нататъшно желание може да се запишеш в съответното училище или да подадеш документи за второ класиране (подават се в училището, в което си приета). Класираш се само на едно място на всеки етап, не може да избереш по - долно желание, ако си класирана на по - горно. Ако след втория етап на класиране не си се изкачила в списъка с желания, си оставаш класирана на мястото от първо класиране. Ако си се изкачила на по - горно желание, трябва да се запишеш там или да чакаш трето (не го препоръчвам втория вариант). Това е май. Ако не си разбрала нещо, питай.

Мен не ме интересува кърджали, интересува ме, че тая беше обидила града ми по този начин!! А и в кърджали и в разградско как да имат шестици по бел, като и с учителите си говорят на турски в час..

Моля, ти се не слагай всички под общ знаменател! В Кърджалийско смисъл в селата може да говорят на турски с преподавателите, но в града е коренно различно. Чувате по телевизията разни неща и говорите.. Вярно е, има много турци, които говорят на турски, но да говориш с учител, не това вече е прекалено!

Престанете ВЕДНАГА с този спор!!!!!!!!!!! Темата се казва 'Бъдещите седмокласници', а не 'Кой е прав и кой е крив'!!!! Оправяте се на лични и престанете да пълните темата с глупости, защото никой не ви ще простотиите. Хората отварят тази тема, за да прочетат нещо, което ще им помогне за кандидатсването, а не едва ли не да гледат ток шоу. СПРЕТЕ!!!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Престанете ВЕДНАГА с този спор!!!!!!!!!!! Темата се казва 'Бъдещите седмокласници', а не 'Кой е прав и кой е крив'!!!! Оправяте се на лични и престанете да пълните темата с глупости, защото никой не ви ще простотиите. Хората отварят тази тема, за да прочетат нещо, което ще им помогне за кандидатсването, а не едва ли не да гледат ток шоу. СПРЕТЕ!!!
    млъкни и виж кога и приключил спорът
    да не започна нов с тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си