.
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    щото не се вмества в несъстоятелните ти философии ли,............ защото жена ти ще се превърне в изобличение на цялата ти философска заблуда ли и ще те искара от извънбариерния ти транс .................. а и ако имаш жена няма как да си един истински индивидиум (не че ти си де), тя ще е за тебе (-10) его точки т.е. това ще е крачка назад за "светия" индивидиум
    За мен жената олицетворява единствено и само секс.
    При възпитанието на хората се заформят двата архетипа на Адам и Ева, чрез съответните идентификации (с предмети, поведение, желания и т.н.). Само наблюдавай групичка дечица, за да видиш колко от рано започва разделението - от различия в цвета на дрехите, до различия в игрите и играчките. Оттам човека се разделя или на мъж или на жена и губи истинската си форма. И тъй като подсъзнателно целта на всеки човек е да се събере със себе си и да възвърне истинската си форма, то всеки пол съзнателно желае противоположния, защото го допълва. Затова и хората се привличат един-друг, дават си това, което им е необходимо. Аз не съм разделен, не се идентифицирам с типичния мъжки архетип, затова и не се налага да компенсирам никакви липси. Жените не представляват никакъв интерес за мен в смисъла на емоционална връзка, ролеви игри и всичките останали любовни глупости . Единствено секса ме привлича, но това е природно обусловено.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 06-26-2013 на 09:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си