- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
има ли някаква съществена разлика между бригада за редовни и задочни студенти? разбрах че едните са с h2b виза, другите с j1...в разходите разлика има ли?
Последно редактирано от ahdahd : 06-26-2013 на 14:14
Започвам да съжалявам, че се отказах от Glasgow, за да остана в СУ..
Няма ли да побързат с резултатите от английския? ... Ъгх.
^ и аз това чакам...ама да видим!
maDamn
Здравейте! Понеже една моя приятелка беше болна и не се яви на матурата през май, знаете ли сега ако се яви през септември и я вземе с хубава оценка дали има шанс да влезе да учи някъде още от тази година? Доколкото разбрах в СУ преди е могло така, но нз.. Някой ако знае - нека да сподели, понеже тя е супер объркана и притеснена.
Не мисля, че може..
Имам дилема къде и какво искам да уча.Надявам се да ме приемат само на едното място , за да спра с досадните терзания. За съжаление двете неща са много различни едно от друго и шансът да уча и двете е нулев. Едната специалност ми дава душевна храна , приемам я много лично .Другата е по икономическата част , има неща,които не са ми интересни,но трябва задължително да мина през тях , ако искам да стигна до заветната специалност .Интересното е че дори и да мина тези не толкова интересни предмети , пак нямам гаранция,че след това ще мога да се класирам за специалността , която искам. Ако не успея да се класирам след две години , то за мен всичко е било напразно ,защото искам само това да уча (освен другата специалност в другия университет) и само това ми е интересно . Казала съм ,че няма и не искам да ставам икономист . Единствено с реклама бих се радвала да се занимавам...
Аха, ама колко издрънка на историята?
maDamn
Много гадно са го направили, понеже в УНСС 1-во класиране изл на 19-ти, а в СУ тогава е последния срок за записване... Случайно да знаете университети, в които класиранията излизат сле 20-ти юли? ПЛС, помогнетее!!![]()
ами запиши се, пък после ще се откажеш. Доколкото помня до определен срок, ти връщат голям процент от парите. (ама трябва да погледнеш дали още го има това..)Ако специалността ти не е мн скъпа, става и това като вариант според мен.
Не,мисля че не може. Пиши по-високото. колко си изкарала по Английски, аз ще се гръмна просто![]()
maDamn
Трябват ми мнения, обръщам се към вас![]()
Журналистика в Шумен (за Велико Търново няма да ми стигне бала,аз там исках)
В ТУ съм приета с Индустриален мениджмънт и Технологично предприемачество и иновации
За винса бала ми е 17.32 :O от максимален 24, нямам шанс нали(ех,тая математика ;х)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не знам защо, ама Техническият ми звучи най-добре.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ще те приемат във винс, но не знам каква специалност...ти каква искаш? примерно може да влезеш някоя хубава, ама на 2ро класиране, по-миналата година приеха познат с бал 14-15 маркетинг на 2ро класиране
стрaшнa специaлност - индустриaлен мениджмънт кaквa мислиш дa стaнеш? Шеф нa фирмa? Aко не те бивa в мaтемaтикaтa,въобще не се зaнимaвaй с техническия.
Охо,набори,какво става!
Аз се дипломирах и приключих с математиката ЗАВИНАГИ! Имам си грамота,медал,плакет, снимка във вестника и таблет(страхотно постижение)
Сега си чакам 16 юли да излезе 1-во класиаране в СУ. На устния изкарах 5.25 и бях последна от всичките 400 човека. Чаках до 15:30, ама поне мина отлично. По мои сметки на първо класиране влизам, но като го видя с очите си, тогава ще съм сигурна.
![]()
Последно редактирано от pifiella : 06-30-2013 на 17:38
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
За колко оценка ви дават Медал?
Нашето дипломиране беше тъпо, нито имахме тоги, нито ни събраха като хората. Нито грамоти,както ни бяха казали,че ще имаме ,имахме...тъпо.
Квото е де, утре отивам да се записвам в СУ и да си гледам кефЯ.
maDamn