.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    "Свободен" ? Че защо трябва да се чувстваш "ограничен" преди това. Този тип мислене е глупаво. Всичко е до психиката! И аз не съм за ебането на по 13-14 години, но примерно на 16-17 - why not? С както е по-различно като станеш на 18? Има хора на по 25+, които са супер ограничените олигофрени, с малко акъл и мислене на 15 годишни. На мен на 16 години ми се плющеше супер яко, направих го на 18 просто защото не исках да е просто секс. Но като се замислиш годините 17-26 са да се забавляваш, да си живееш живота, а сексът е физическо удоволствие. Докато си достатъчно отговорен, за да вземеш необходимите предпазни мерки и си достатъчно здравомислещ, за да не предприемаш излишни рискове (визирам сексът без контрацептиви) с какво ще се различава секса на 18 от този, който би правил на 16? Това е единственото нещо , заради което на сексът под 18 се гледа с лошо око е, защото тогава са си още деца, които нямат достатъчно мозък в главата и в последствие се появяват предавания като 16/ 17/18 and pregnant ....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Добре, дори да кажем, че твоята приятелка не е чакала пълнолетието, а Човекът, все пак това момиче е на 20 и не е правила секс. Тя е неопитна, не знае какво ѝ харесва в секса, сигурно като прави секс ще има притеснения като всеки човек в началото и тн. и тн... Странно ми е да минаваш през тия тийн трепети, ако мога да ги нарека така, а да си на 20. (аз съм също на 20, да уточня)

И другото е, че човек има нужда от секс. Ясно ми е, че всеки има различна потребност, но аз имайки предвид моята... тя е постоянна. Затова рядко съм оставала без сексуален партньор, дори когато не съм във връзка. Защото е нормално на 20 години да ти се прави секс като за последно.
    Не чака и Човекът, но не вижда смисъл да ляга с някой, само за да добие опит и да не е девствена на 20.
    Не мисля, че ''прохождането'' в секса е тийн емоция. Това разбиране произлиза от днешната младеж, за която е нормално на 15-16 вече да има опит и да знае точно какво иска.

Някой отговори преди мен, че не можеш да се нуждаеш от нещо, което не си правила преди. Друго е вече да си сексуално активна и да седиш на сухо, тогава може да бъде и нетърпимо, защото тялото вече познава чувството/емоцията и изпитва нужда от това.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не чака и Човекът, но не вижда смисъл да ляга с някой, само за да добие опит и да не е девствена на 20.
    Не мисля, че ''прохождането'' в секса е тийн емоция. Това разбиране произлиза от днешната младеж, за която е нормално на 15-16 вече да има опит и да знае точно какво иска.

Някой отговори преди мен, че не можеш да се нуждаеш от нещо, което не си правила преди. Друго е вече да си сексуално активна и да седиш на сухо, тогава може да бъде и нетърпимо, защото тялото вече познава чувството/емоцията и изпитва нужда от това.
    Разбирам, че хората са различни. Всеки има и различни потребности, сигурно има и такива, които и да са сексуално активни, не им се прави постоянно секс.

Аз преди да започна да водя полов живот, исках да правя секс. Не съм го правила заради конкретен човек, заради любов или чувство. А защото исках секс. И намирам това за нормално, затова ми е странно как на 20 годишен човек не му се прави секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Supermassive____
    "Вечният въпрос" а стига бе На 18 - 19 годишна възраст е нормално да се започне полов живот. А на по-ранна възраст е доста рисковано и безотговорно. Тъпо е да станеш родител на 13 заради необмислена детска глупост.

Мега фен Аватара на xoxi
    @marilyn, има разлика между желанието за секс при девствени и сексуално активни. Първите много често могат сами да удовлетворят тези нужди, докато вторите трудно ще се задоволят сами на 100%. При девствените става въпрос за бушуващи хормони, докато при активните е нужда от доставяне на точно този тип удоволствие, което реално девствените няма как да познават.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    @marilyn, има разлика между желанието за секс при девствени и сексуално активни. Първите много често могат сами да удовлетворят тези нужди, докато вторите трудно ще се задоволят сами на 100%. При девствените става въпрос за бушуващи хормони, докато при активните е нужда от доставяне на точно този тип удоволствие, което реално девствените няма как да познават.
    Има разлика, но не можеш да кажеш, че на девствените не им се прави секс, защото не знаят какво е. И аз съм била девствена, знам какво е. И ми се е правило секс и тогава. И с всеки изминал ден ми се прави повече и повече.

Стига съм спорила. Всеки си има мнение.

Мега фен Аватара на babity
    Ти с тоя ищах просто компенсираш някаква друга липса. Нищо лично, просто моите наблюдения са такива (не конкретно към теб, по принцип). Нещо не ми се връзва идеята на 18 вече да си пробвал всичко, да наваксваш и прочее. Дори ми е странно как някой на 18 може да има изграден вкус, камо ли "почерк" в секса. Поне според мен тоя експириънс, някъде до малко след пълнолетието, е твърде наситен с емоции за да бъде качествен.

Не е нормлано от морална гледна точка да го правиш преди 18 - годишна възраст.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ти с тоя ищах просто компенсираш някаква друга липса. Нищо лично, просто моите наблюдения са такива (не конкретно към теб, по принцип). Нещо не ми се връзва идеята на 18 вече да си пробвал всичко, да наваксваш и прочее. Дори ми е странно как някой на 18 може да има изграден вкус, камо ли "почерк" в секса. Поне според мен тоя експириънс, някъде до малко след пълнолетието, е твърде наситен с емоции за да бъде качествен.
    Аз лично не. Смисъл не си запълвам нещо, което ми липсва със секс. Преди не съм имала потребност от връзки, сега имам нужда от връзка и имам такава. И на 18 защо да няма изграден вкус и "почерк" в секса. Напротив, това е нормално. Особено с времето, опитът и тн.

А да ви питам , как ги правите тея неща под мненията ви - линковете , фразите , снимките и т.н.?

Мега фен Аватара на babity
    Защото по скромното ми мнение на 18 нямаш твърда позиция за почти нищо. И го казвам като имам предвид, че винаги съм се смятала за по-зряла от връстниците си. И тогава си мислех, че съм зряла, а сега като погледна назад... :х Не че като съм си изчакала чакалката за тоя секс после не съм направила милион и една тъпотии, де. Явно съм по-назадничава, отколкото съм си мислела...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Който когато си иска може да го прави но чак да чака до пълнолетие....

babity - Искам да те питам отделно - как направи "Вае Виктис" и другите неща отдолу , къде го направи - къде натисна?!

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    babity - Искам да те питам отделно - как направи "Вае Виктис" и другите неща отдолу , къде го направи - къде натисна?!
    За да сложиш подпис пиши на админ.

Аз не мисля,че има определена възраст когато го поискаш тогава го правиш.Не мисля,че секса или първият ти път е нещо много голямо при положение ,че първия път за момчетата ти трае макс 10 минути ,а момичетата и удоволствие не усещат.Защо трябва да чакаш като не ти пречи да имаш повече опит, да си доставяте удоволствие ,това е просто секс ,не е като да убиеш някого е ,не мога да разбера защо постоянно говорят хората ,че на 15 е рано еми кое му е раното ,прави ти се секс правиш го ,не е нищо сложно и важно.

marilyn - Те няма да ми отговорят , пробвал съм... Дай някой админ...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Не е нормлано от морална гледна точка да го правиш преди 18 - годишна възраст.
    Ти си болен. И си махни аватара, че излагаш отбора

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Момчетата - когато им пуснат.
    Момичетата - когато ги излъжат.

Ти нали си от София , не се притеснявай за отбора.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Писал съм и преди, че според мен ако момиче е девствено над 16 и момче е девствено над 19, трябва да се замисли. Не казвам, че трябва директно да се проебе, на всяка цена, тва би било грешка. Просто трябва да се замисли, нещо куца.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

А защо трябва да бързат... Може да са направили стабилни планове за живота си и да го направят , след като имат семейство от 5 - 10 години...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Никой не е казал, че трябва да бързат, а тва другото дори няма да го коментирам, ще имаш семейство от 5-10 години и тогава ще правиш секс

Реалността е такава, че хубавите и качествени момичета обикновено са толкова сваляни и имат толкова много опции, че до 16 вече са имали няколко сравнително сериозни връзки за възрастта им и е имало с кого да го направят. Ако е било така и не са го направили, защо не са? Защото не им се е правило? Това е странно. Защото са чакали някакъв нереално вълшебен партньор? Такъв няма. Защото е неморално? Да, ама не е.

При момчетата пък нещата са така, че на тях им се ебе от 13-14 като на животни. Като са на 15-16 доста от тях са келеши и нямат шанс да впечатлят момиче, тоест иска им се, но не могат да постигнат това което им се иска и това е съвсем нормално, малки са. Ама на 18-19 вече би трябвало да са се отърсили от келешлъка.

Ако веднага хванат първия/първата и си изгубят девствеността с него/нея, това няма да реши евентуалните проблеми, които имат, най-много да ги задълбочи. Но ако например едно момиче има нереални очаквания спрямо първия си път, базирани на бозави филми, трябва да ги синхронизира малко с реалността.

И защо трябва да бърза да го направи на 16 момичето?! Вие като се развратни личности - аз не съм.

И защо трябва да бърза да го направи на 16 момичето?! Вие като се развратни личности - аз не съм.
    На 16 не е особено да си бързал.

Развратни? Аз от 16 годишна до сега не съм мръднала, същата си бях, развита и пораснала, кое му е развратното?

Е като го направи и какво?! Това ли е целта в живота?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си