- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейове/лезбийки - за или против?
Ако обичаш някого истински, ако си влюбен във ума, душата и съществото му, тогава какво шибано значение има дали е мъж или жена?!
Ако кажа, че съм "за", значи, че едва ли не искам всички, навсякъде да бъдат хомосексуални. Което не е така. Но не съм против. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните хора, понеже това не е съзнателен избор. Съмнявам се, че изобщо е някакъв избор.
Аз като вляза в който и да е сайт за запознанства, веднага ме нападат индивиди от мъжки пол. Някои твърдят че не са гейове, но въпреки това искат да им духам. Сякаш за пръв път виждат момче с дълга коса. Не ми се нравят, супер нахални същества са това обратните, а и мъжете като цяло.
С лесбийки проблеми не съм имал, и едва ли ще имам.
И защо да нямат деца или да се женят? Да е нещо лошо? Не наранява никой , така че нямаш право този път. Но аз ти уважавам мнението.Но според мен и те са хора и те имат право да си осиновят едно , две или повече деца или да се женят.
Ква е тая тъпа тема? Защо си мислите, че имате право да казвате кой как ще е щастлив?
Само знаете да мразите, но и вие не знаете защо.
Кво е тва за или против.Не съм нито за нито против,да си живеят хората както и с когото искат.
Брях,брях
Всеки е свободен да прави каквото иска и да бъде какъвто си иска. Но тези връзки нито ги подкрепям, нито отричам. От една страна нека се 'обичат' младите, но пък от друга не искам детето ми да расте в среда, в която на всяка пресечка се целуват хора от един пол.
Ако ще и в пасатор да си го слагат, само да не ми го натякват с разни паради, концерти и тн.
n00bs
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Всеки има право да е щастлив..
...НАЙ-вече лезбийките... ммм![]()
Не съм против тези хора като цяло, но съм против правото да осиновяват деца. Против съм и от показност (разни там митинги и простотии които организират)... Като се плющят с собствения си пол да си се плющят в тях си. Защо е нужно да правят парад за това, че са обратни ??? Аз да направя парад, че съм нормален тогава!!!
За.
За браковете, за осиновяването, за показването на публични места. Всичко. Барак Обама е казал, че нищо не трябва да пречи на хората да вървят по улиците ръка за ръка с този, който обичат, независимо от това каква ориентация има. Какво толкова? Някои са хетеро, други са хомо. Тва е.
Аз, като бисексуална, мога да заявя, че и в България най-накрая има разбиране.Много малко са хората, които гледат накриво, ако съм излязла с гадже момиче... И все пак... Когато си с човек от същия пол, не е нужно да го навираш в очите на околните... и ние сме просто хора и се дразня, че някои парадират с това, че са обратни. Аз никога не съм се ''хвалила'' с това и никога не съм го крила.. Разни хора, разни идеали, ако щете и сексуални.
![]()
Нищо против!Не ми пука и не ме касае нищо около тва..щом това им доставя удоволствие нека го правят.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Все ми е тая, стига да не ми парадират със сексуалната си ориентация.
*сън*