Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
возила съм се на мотор много малко пъти ... обаче съм виждала доста неща и каквото и да ми говорите моторите са си опасни... и какво сега ? казваш ми,че с 50км. в час може да стане нещо толкова лошо и в същото време ми казваш,че не съм права

аз не съдя никого фактите сами говорят... и влезнах само да кажа,че моторите са си опасни и с '' аз мога да карам,другите са ми виновни'' не трябва да се залъгвате,а да внимавате и да се учите колкото се може повече щото точно е заради такова мислене стават донорчета на по 20 и доста мотористи заплашват живота и на отсрещния
Ох.. Защо се хабя?

При огромна част от инцидентите довели до смърт от катастрофа с мотор тялото на загиналия е буквално ..... /добре няма да използвам тази дума/. Ще попитам, виждала ли си подобно нещо? Мога да те уверя, че със сигурност не става за донор. Не знам кой Ви е набил в главите, че мотористите били донори?

Само не разбрах как очакваше да реагирам? Возила си се много малко пъти на мотор. И влизаш тук, за да ми кажеш, че моторите са опасни и, че има шофьори, които се мислят за Бог, така ли? Също така ме поучаваш да не се залъгвам и да внимавам. Аха, добре, изключително благодаря за мъдрите съвети, които не знаех. Сега предполагам ще искаш и медал?

Явно не си разбрала, но тук говорим за онези мотористи, които много добре са си научили урока и последиците до, които може да доведе незачитането на правилата за мотоциклетизъм. Тук не говорим за безрасъдни шофьори, които карат с 200км/ч в града, защото има и такива с КОЛИ. Тук не говоря за 16годишният малоумник, който е без каска и кара без книжка. Тук не коментирам онзи, който шофира по късите гащи с които до преди малко е спал и по тениска. Тук говорим за коренно различен тип хора. Познаваш ли такива? Срещала ли си такива? Говорила ли си с такива? Возила ли си се при такива хора?