.
Отговор в тема
Страница 16 от 56 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1391

Тема: МОТОРИ

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Просто съм ЗА!! пресяването на шофьорите, книжките трябва да се изкарват малко по трудно и това е..!!
    Е това е най-важното. От там трябва да се започне. Освен това и родителите имат голяма вина. Първо, че им купуват мощни мотори без най-малкото преди това да са карали нещо по-малко, ама нали тяхното синче трябва да е с "най-якия мотор". И второ - една голяма част от най-малките карат без книжки. То майната му де, книжката не те прави шофьор, ама тея бащи малко от малко да ги научат на правила бе мама му стара Пред две-три седмици заобикалям една спряла кола и веднага след това тръгвам да си се прибирам в дясно (и то с мигач, като да не повярваш! ) и точно в последния момент забелязах как някакво детенце (беше без каска и видимо бе на не повече от 14-15 ) реши да се прави на бързак и да ме изпревари от дясно преди да съм се прибрал. Мисълта ми е - кво правим, ако не си бях погледнал огледалото и го бях ударил ? А ако стане най-лошото ? Щото в случая погледнах огледалото, ама от 10 случая сигурно 1 път ще го погледна, все пак буквално минавам спрялата кола и си се прибирам в дясно - реално няма как да някой да мине преди мен и да ме затвори. То този беше видимо малък и няма вина, още не може да осъзнае какво може да му се случи, ама ако стане нещо аз ли да си патя заради глупостта на родителите му..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Хем си обещах въобще да не коментирам подобни постове и пак....

Така, да видим дали правилно съм разбрала.
    Nqmaznacheniee се намеси в темата, обърна се конкретно към нас и ни пожела да умрем, блъскайки се в някой стълб. Позволи си да коментира какви шофьори сме без да ни познава, а аз не съм сигурна за това дори дали знае етикета за комуникация с други хора. След това, разбира се най-нагло и демонстративно скочи с твърдението, че ни разбира. Тривиално? „Сигурна съм”, че ни разбираш.

И какво следва? Аз трябва да имам желание да обяснявам на този човек, че никога не съм се качвала без екипировка на мотор, така ли? Че съм от хората, които ясно осъзнават опасността от каране на мотор, особено в града, заради трафика и рисковото положение.
    Е кажете ми за какъв х*й въобще да се хабя да обяснявам на дребната душица нещо такова, след като той кълне, като див циганин?

FuCKkK13 не знам колко си се возила на мотор, нито колко си запозната, но от прочетеното от мненията ти, ти разбираш от мотори, колкото аз от ядрена физика.
    Само ще вметна, че човекът Х може да кара мотор с 50км/ч и при евентуален удар, рязко спиране или т.н. да хвърчи метри напред пред мотора. Съответно едно такова падане може да засегне някой от шийните прешлени и това да доведе до фатален край. Което всъщност потвърждава написаното от koshtramba.

Запомнете. Не бъдете съдници на никого без да го познавате, защото нямате това право.

П.С. Без лоши чувства спрямо никому. Бъдете здрави.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението

Nqmaznacheniee се намеси в темата, обърна се конкретно към нас и ни пожела да умрем, блъскайки се в някой стълб. Позволи си да коментира какви шофьори сме без да ни познава, а аз не съм сигурна за това дори дали знае етикета за комуникация с други хора. След това, разбира се най-нагло и демонстративно скочи с твърдението, че ни разбира. Тривиално? „Сигурна съм”, че ни разбираш.

И какво следва? Аз трябва да имам желание да обяснявам на този човек, че никога не съм се качвала без екипировка на мотор, така ли? Че съм от хората, които ясно осъзнават опасността от каране на мотор, особено в града, заради трафика и рисковото положение.
    Е кажете ми за какъв х*й въобще да се хабя да обяснявам на дребната душица нещо такова, след като той кълне, като див циганин?

FuCKkK13 не знам колко си се возила на мотор, нито колко си запозната, но от прочетеното от мненията ти, ти разбираш от мотори, колкото аз от ядрена физика.
    Само ще вметна, че човекът Х може да кара мотор с 50км/ч и при евентуален удар, рязко спиране или т.н. да хвърчи метри напред пред мотора. Съответно едно такова падане може да засегне някой от шийните прешлени и това да доведе до фатален край. Което всъщност потвърждава написаното от koshtramba.

Запомнете. Не бъдете съдници на никого без да го познавате, защото нямате това право.

Ти ги успа.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Изобщо не си права, не говори като не знаеш.

Когато караш с 80 си много по-невнимателен, отколкото със 180, това да го знаеш. Скоростта няма толкова голямо значение, значение има това, другите да те отразяват (разбирай да те виждат на пътя) и да си концентриран на 200% в това, което правиш.
    Приятелят ми е падал със 160 - само ожулена до кокал капачка на едното коляно. Скоро падна със 60 и е със счупена ръка и нос. Ще ми кажеш ли какво значение има скоростта тук? Другото - завииси как паднеш и дали ЗНАЕШ как да паднеш. Става дума за резонанс. Има си техники и начини за падане при резонанс, но за това вече правят моторите с фабричен демпфер, който обира неравностите по пътя.
    Също така - много по-лошо можеш да се пречукаш със скутер - кво като вдигат 90, по-нестабилни са и стойката им е всеедно седиш на тоалетната. Но това е друга тема.
    а това знаеш ли колко човека го знаят ?
    и каквото и да ми говориш скоростта има значение

Banned Мега фен

возила съм се на мотор много малко пъти ... обаче съм виждала доста неща и каквото и да ми говорите моторите са си опасни... и какво сега ? казваш ми,че с 50км. в час може да стане нещо толкова лошо и в същото време ми казваш,че не съм права

аз не съдя никого фактите сами говорят... и влезнах само да кажа,че моторите са си опасни и с '' аз мога да карам,другите са ми виновни'' не трябва да се залъгвате,а да внимавате и да се учите колкото се може повече щото точно е заради такова мислене стават донорчета на по 20 и доста мотористи заплашват живота и на отсрещния

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Относително е ти казах, бре, лимонадо!

ПП: Ти казваше, че правопорционално на скоростта се увеличават рисковете, така ли беше? Не го ли каза? И аз ти казвам, че ГРЕШИШ! И го доказах. Джъст дат симпъл.
    И стига с тия заучени фразички за "донорчета", че ставаш смешна.

ПП2: По-добре спри да влизаш в темата. Влезе, за да разправяш колко са опасни ли? Не сеее занимавай.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-04-2013 на 17:04
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    попитах те колко човека знаят тия неща като е относително ? знаеш ли колко ? много малък процент... за другите повярвай ми скоростта не е относителна и се вижда

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    возила съм се на мотор много малко пъти ... обаче съм виждала доста неща и каквото и да ми говорите моторите са си опасни... и какво сега ? казваш ми,че с 50км. в час може да стане нещо толкова лошо и в същото време ми казваш,че не съм права

аз не съдя никого фактите сами говорят... и влезнах само да кажа,че моторите са си опасни и с '' аз мога да карам,другите са ми виновни'' не трябва да се залъгвате,а да внимавате и да се учите колкото се може повече щото точно е заради такова мислене стават донорчета на по 20 и доста мотористи заплашват живота и на отсрещния
    Ох.. Защо се хабя?

При огромна част от инцидентите довели до смърт от катастрофа с мотор тялото на загиналия е буквално ..... /добре няма да използвам тази дума/. Ще попитам, виждала ли си подобно нещо? Мога да те уверя, че със сигурност не става за донор. Не знам кой Ви е набил в главите, че мотористите били донори?

Само не разбрах как очакваше да реагирам? Возила си се много малко пъти на мотор. И влизаш тук, за да ми кажеш, че моторите са опасни и, че има шофьори, които се мислят за Бог, така ли? Също така ме поучаваш да не се залъгвам и да внимавам. Аха, добре, изключително благодаря за мъдрите съвети, които не знаех. Сега предполагам ще искаш и медал?

Явно не си разбрала, но тук говорим за онези мотористи, които много добре са си научили урока и последиците до, които може да доведе незачитането на правилата за мотоциклетизъм. Тук не говорим за безрасъдни шофьори, които карат с 200км/ч в града, защото има и такива с КОЛИ. Тук не говоря за 16годишният малоумник, който е без каска и кара без книжка. Тук не коментирам онзи, който шофира по късите гащи с които до преди малко е спал и по тениска. Тук говорим за коренно различен тип хора. Познаваш ли такива? Срещала ли си такива? Говорила ли си с такива? Возила ли си се при такива хора?

Мега фен
    ^ Относително е ти казах, бре, лимонадо!

ПП: Ти казваше, че правопорционално на скоростта се увеличават рисковете, така ли беше? Не го ли каза? И аз ти казвам, че ГРЕШИШ! И го доказах. Джъст дат симпъл.
    И стига с тия заучени фразички за "донорчета", че ставаш смешна.
    пхаххахахах скоростта нямала значение ххахах :Д
    бисери колкото щеш..
    от всичките тези простотии,които човек може да се подсере
    тези,които знаят как да падат са обучени каскадьори и професионални състезатели
    от улицата няма такива
    изумяваш ме.. то не бяха исторически бисери..

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^
    ^
    ^ Който кара мотор го знае, споко.

Въпросът е друг. Ти знаеш ли какво сочи черната статистика? При висока скорост на права отсечка малко са загивали (без наличен страничен фактор). А повярвай ми, там се кара най-бързо. Аз такъв случай не знам, а аз знам много случаи. Катастрофите са причинени предимно от кофти пътища и невнимателни шофьори. Това е. Скоростта е проблем от второстепен ранг.

klimatronik, аз тогава откъде ги знам?
    Последно редактирано от koshtramba : 07-04-2013 на 17:18
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    ко знаеш ти?
    бързата скорост убива! Като си карала бързо и била по-внимателна хахахах аахахааххаахахаххахах умирааам http://vbox7.com/play:a6b864f3&start=3

Голям фен Аватара на xantia
    За кво спорите за глупости?На една катастрофа с мотор има сигурно 15 с автомобил.Аз за толкова години не съм видял нито един по-сериозен инцидент с мотор, а с автомобил постояно се избиват.БЕЗСМИСЛЕН СПОР...
    Последно редактирано от xantia : 07-04-2013 на 17:31

Banned Мега фен
    Ох.. Защо се хабя?

При огромна част от инцидентите довели до смърт от катастрофа с мотор тялото на загиналия е буквално ..... /добре няма да използвам тази дума/. Ще попитам, виждала ли си подобно нещо? Мога да те уверя, че със сигурност не става за донор. Не знам кой Ви е набил в главите, че мотористите били донори? да,виждала съм и катастрофа и как момче и момиче сами падат така че не говоря въздух под налягане и да,донори са 1во защото е млад организъм и 2ро щото не винаги са напълно размазани както ти си представяш

Само не разбрах как очакваше да реагирам? Возила си се много малко пъти на мотор. И влизаш тук, за да ми кажеш, че моторите са опасни и, че има шофьори, които се мислят за Бог, така ли? Също така ме поучаваш да не се залъгвам и да внимавам. Аха, добре, изключително благодаря за мъдрите съвети, които не знаех. Сега предполагам ще искаш и медал?

Явно не си разбрала, но тук говорим за онези мотористи, които много добре са си научили урока а що изобщо трябва да я има тая фаза ? и последиците до, които може да доведе незачитането на правилата за мотоциклетизъм. Тук не говорим за безрасъдни шофьори, които карат с 200км/ч в града, защото има и такива с КОЛИсамо че мотори повече. Тук не говоря за 16годишният малоумник, който е без каска и кара без книжка. Тук не коментирам онзи, който шофира по късите гащи с които до преди малко е спал и по тениска. Тук говорим за коренно различен тип хора. Познаваш ли такива? Срещала ли си такива? Говорила ли си с такива? Возила ли си се при такива хора?да,познавам и само при един такъв човек съм се качвала ( жена) а при един (мъж) отказах,беше гадже на моя приятелка и само като видях как кара изобщо не пожелах ( беше на около 25-6)
    и да.. много мотористи като се качат забравят за доста неща точно щото е страст и не знам дали се мислят за господ ( и такива има) но доста от тях просто забравят,че не е играчка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xantia Виж мнението
    За кво спорите за глупости?На една катастрофа с мотор има сигурно 15 с автомобил.
    не знах,че моторите са по -малко от колите . мерси за информацията

Banned Мега фен
    ^
    ^
    ^ Който кара мотор го знае, споко.

Въпросът е друг. Ти знаеш ли какво сочи черната статистика? При висока скорост на права отсечка малко са загивали (без наличен страничен фактор). А повярвай ми, там се кара най-бързо. Аз такъв случай не знам, а аз знам много случаи. Катастрофите са причинени предимно от кофти пътища и невнимателни шофьори. Това е. Скоростта е проблем от второстепен ранг.

klimatronik, аз тогава откъде ги знам?
    аз пък точно на права отсечка видях как момче и момиче се пребиха и момчето остана на място

Голям фен Аватара на xantia
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    не знах,че моторите са по -малко от колите . мерси за информацията
    Ти качвал ли си се на мотор?Имаш ли книшка воупще, и в други теми си писал глупости и ме дразниш.Май не си от най-умните.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и да.. много мотористи като се качат забравят за доста неща точно щото е страст и не знам дали се мислят за господ ( и такива има) но доста от тях просто забравят,че не е играчка
    Под научили урока имах в предвид не онзи "лошия" урок. А ясни правила за движение.

Ще позволиш ли един личен въпрос? Ако желаеш отговори. Беше ли с екип, като се вози на мотора? С точен размер за теб каска?
    Мога да ти гарантирам, че аз никога не бих те качила на мотора ми, ако не си. И не защото съм несигурна или нещо подобно, а защото ясно познавам правилата за движение.

П.С. FuCKkK13 донор може да бъде и по голям на години човек. При донорство се гледа здравината на органите, не възрастта на загиналия.

Мега фен
    бе карайте си с 200 .. то един заек да излезе на пътя само е нужно...

Не съм се обърнал конкретно към вас, пишещите в темата, а към всички мотористи, като много ясно казах, че има и изключения, а ти започна да ми обясняваш, че си точно от изключенията.. Въобще не ме е*е нито как караш, нито това дали караш с екипировка или не. Според личните ми наблюдения мотористите са/сте опасни и не много разумни шофьори. Въобще не си прави труда да ми отговаряш, защото не можеш да ме убедиш в обратното.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Еее бахти филма изпуснах спора ...
    Ония ден щяхме да блъснем един моторист помисли се за безсмъртен даде всичката газ и тръгна да изпреварва колегите си точно върху непрекъсната лента ... колко го псувах
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    double post
    Последно редактирано от TrollFaace : 07-05-2013 на 00:11
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Хубаво, да приемем, че тук сте се събрали перфектните шофьори... И това ви дава правото да "си позволите да карате малко по-бързичко"? anarchy, бате, ама те всички го имат самочувствието и на всички са им виновни "дивите селяни". Нали се сещаш, че човека с колата знае, че има ограничение 60, кара /да речем, щото е див селянин/ със 70 и като погледне в огледалото и не види никой, той предполага, че близките 5-6 секунди никой няма да го е настигнал и си прави маневрите. Ся това, че ти си добър шофьор и можеш да караш със 150 при това ограничение, той не го знае. И става така, че той е погледнал в огледалото, убедил се е, че няма никой и докато види, че и от насрещното няма никой, ти си изникнал от някъде и си му захапал бронята.
    Някой като ми каже, че е добър шофьор и ми става ясно, че работата ще отива на зле...

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Не съм се обърнал конкретно към вас, пишещите в темата, а към всички мотористи, като много ясно казах, че има и изключения, а ти започна да ми обясняваш, че си точно от изключенията.. Въобще не ме е*е нито как караш, нито това дали караш с екипировка или не. Според личните ми наблюдения мотористите са/сте опасни и не много разумни шофьори. Въобще не си прави труда да ми отговаряш, защото не можеш да ме убедиш в обратното.
    Аха, не се обърна към нас, добре. Като НЕ ТЕ ЕБЕ направи ни едно добро и ни лиши от присъствието си в тази тема.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Те щото шофьорите на коли бъкат от акъл. Масово някакви безсмъртни изпреварвания, все едно платната са за 5 коли. Всеки с БМВ, кара така все едно вози 10 родилки с изтекли води. Да не говорим за разни дето се качват пияни като руснаци след рожден ден на Путин и убиват по 1-2. Или едни дето редовно обичат да спират по завои, пешеходни пътеки и тн. Каквито са едните, такива са и др..
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си