- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- МОТОРИ
https://addons.opera.com/bg/search/?query=rossi
Тази в ляво?
Последно редактирано от TrollFaace : 07-05-2013 на 20:17
Твое е само това, което си изял и изпил!
нинджи минджи...
нещо не ми грабват окото
визията им е прекалено обикновена и ми е омръзнала
напоследък доста често тук (в Лондон) се срещат машини като diavel-a, който определено ме печели с визия пред една нинджа примерно
![]()
Ох тва Ducati........
koshtramba тези и аз ги намерих ама са малки :S
Хах в момента си придвижвам задника предимно с кола. За жалост за удоволствия не остава много време. Като цяло съм привърженик на off-road - а. Иначе от към по шосейните машини Transalp 700, CBR 1000. Ама не са ми в кръвта на мен тия шосейни машини. Дай ми някоя Honda cr, huskwarna и т.н. определено имам слабост към 2Т моторите, няма нищо по приятно от това да се качиш на 250 2Т крос. В момента в гаража събира прах една Ямаха ДТ, даже онзи ден успях да покарам, за съжаление е навремила за нови гуми и верига. От 4Т ендурата последно карах едно кавазаки КЛР 650, много приятно изненадан останах. Та сега в близко време като се опарича смятам да сменя ямахата с някое кавазаки или хускварна. Навремето започнах да се уча на един 60 годишен мотор, рядко удоволствие е да караш 1 час и да го ремонтираш 2, но пък дава незаменими познания в областта. Баща ми много държеше да се науча какво има вътре преди да се науча да карам.
Да. Много е важно да се знае какво има вътре и не само да се знае, разбира се, а да се борави правилно. Един приятел на скоро си купи kawasaki KLR600 и е доста доволен. Но той също, като теб е запален фен на офроуд моторите. Аз не мога да изкажа толкова подробно мнение, защото съм си привърженичка на шосейните. Но по думите му наистина удоволствието е голямо. Той си го взе в много добро състояние обаче, с чисто нови гуми, верига, бутало, клапани и т.н.
Мдаа по-резки са от 4тактовите
Твое е само това, което си изял и изпил!
За Smrazqvashta я кажи тази става ли?
harley davidson v-rod the one
![]()
Аз по кросари се зарибих малко преди световното в Арена, още 2011, но тогава не можах да отида, та наваксах с журналистически пропуск 2012, беше велико!Влизайки през един специален вход се ръкувах с Хавиер Вилегас, и направих "здрасти" от растояние с Реми Бизоар.
Яд ме е, че не се снимах с тях, мноооого ме е яд, но фотографът не беше дошъл. Иии, да, няма толкова яко.
Ето малко да врътнете по едно око на блога ми, който в по-голямата си част е посветен на моторите, в секция "passion".
http://syringe-zone.blogspot.com/