.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 618

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Retard level - critical!

Дай ми доказателство извън Библията, олигофрен. Дори и да е в Библията, дай ми основание защо трябва да я следвам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Retard level - critical!

Дай ми доказателство извън Библията, олигофрен. Дори и да е в Библията, дай ми основание защо трябва да я следвам.

Библията е книга за мисията на истинският Господ Бог и истинските Светии, която (както вече казахме и преди) е мисия по спасяване на човеците/одушевените същества, тъй като явлението на "тъмнината" царува през първите 5-6 хилядолетия на вечността и затова има нужда от съкращаване на мъките за душите, разбира се това не означава че всеки човек е длъжен да участва в тази мисия наравно с истинските Светии, още повече че Техният брой е определен да бъде малък, но все пак би било добре ако всеки човек се старае поне да не причинява зло на другиго, иначе Св. Писание определено не е разбираемо за всеки, който го е чел/го чете, понеже Истината там е един вид закодирана с специална терминология така щото само истинските Светии могат да разбират неговите думи правилно, така че вярата не е задължителна за когото и да е от човеците, но ако човек я упражнява правилно тогава това може да го спаси от вечни мъки, тъй като така се трупат точки и се достига до първите места в класирането за вечно спасение в най-дългосрочен план, понеже ако човек се класира първи тогава за него ще има най-добро спасение в следващата поредица от повторения(-та) на вечността, иначе в противен случай може да страда (много) повече тогава

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    ^

На теб ти се трупат точки единствено по психо тестовете.

Направо първи се класираш

Мега фен
    това не е шега, но виж какво е писано:

"димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове(т.е. мнозина ще се мъчат в продължение на много повторения на вечността)" Откровение 14: 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си