.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 204

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    искам да ми изтъкнете една единствена причина, която ви кара да мразите гейовете и да не ги толерирате
    (изключвам показността, щото я има и при хетеротата, тъй че нея я забравете, щото няма да е честно)

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    искам да ми изтъкнете една единствена причина, която ви кара да мразите гейовете и да не ги толерирате
    (изключвам показността, щото я има и при хетеротата, тъй че нея я забравете, щото няма да е честно)
    Дразни ги, че правят повече секс, уверени са в себе си и се гордеят с решенията си. Приемат се и се харесват, нещо, което повечето хора нямат.
    А нещо, което не могат да асоциират със себе си и не могат да сложат в дадена рамка ги плаши до болка. Предпочитат да заклеймят непознатото, водейки се по общественото течение, градено върху философия от преди векове.
    Не се замислят 'що за овчици са. Това негативно мнение е детето-изрод на майка Църква и баща Политика. А те самите са родени, за да се контролира масата. Това да имаш свободата да мислиш за себе си и извън догмите, и рамките, а да не го правиш...Кел файда за всички велики и не толкова, смели люде жертвали живота си, за да имаме това фундаментално право. Няма да коментирам колко от "анти-хомотата" реално имат такива наклонности и колко горчива завист изпитват към смелите си братя по сексуална ориентация. Себеомразата води до двойна омраза към това, което наистина искаме да сме. Може би започнах да звуча като псевдо-интелектуалец, заклет Фройдист, който смята, че всички проблеми завършват и започват със секс....Но точно там е уловката - има толкова малко връзка със сексуалното в ориентацията, че те кара да се замислиш.

И аз имам въпрос. Аз, когато си намеря съмишленичка на купон, в дискотеката или някъде си там и започнем да си отдаваме заслужените ласки, смело, без притеснения, защото сме прекрасни същества създадени, за да даваме и получаваме любов, и не намираме нищо противоестествено в това...Тогава, когато вече сме се изчукали душевно и вербално няколко пъти, и магията ни тласне една към друга, и преплита палавото си езиче с моето (не съм сигурна магията или девойката - и никога няма да разбера)...
    Тогава, защо дори най-екстремният анти-хомосексуалист започва да замрежва влажният си поглед, който не може да свали от мен и дамата, а като се прибере си бие чикии мислейки за видяното? Докато девойките (дори и екстремните, може дори да са приятелките на чикиджиите от предният случай) гледат, някои се овлажняват, други не, но не откъсват поглед. Любопитство, интерес, ново, странно, естетически красиво, после ще можем да коментираме и съдим, "и все пак дали с жена няма да е по-хубаво"....СТОП! Опа, май някой си подаде хубавото краче от килера.

И никой нищо не казва после, защото е прекалено гузен....Може би идват да пишат в тази тема?

Но, когато някой прегърне своят bro, защото са имали "момент" започват едни драми и ексцесии, красиви думички като "педали", "анално податливи", и се заговаря за чупене на ръце, и глави...

И аз съм анално податлив педал, до голяма степен, защо никой не иска да счупи моите ръчички с които бъркам в котенца, мяу-мяу?

pic related, me and some other fag

Ако бяхме момченца едва ли съучениците ни щяха да се кефят и снимат, нали така?
    (бтв липсва ми червената ми дълговата коса :/)
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    изключвам показността
    В такъв случай, много си ги уважавам. Не ми пречат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си