- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не са ли сладки?
Пример от моя град - мъж има 2ма сина, единия на 28 сиг, другия на 18, а преди няколко години жена му го хвана с др мъж. И беше от грешната страна на патката.
n00bs
Гнус ви е от педали, затова не трябва да си показват чувствата пред вас.
А гнус ли ви е от дебели хора и карате ли ги да не си показват чувствата пред вас? Кога за последно казахте на дебел човек, че да целуне гаджето си е показност?
В раздел Секс имаше една тема с еротични снимки. Там се пускат само хетеросексуални. Що не пищите за тая показност, че ви се навират в лицето?
Дали ще ви е гнус от нещо зависи само от това как го възприемате, което е въпрос на личен избор (и разбира се малко осмисляне), така че не говорим просто за лично мнение, говорим за умишлена негативна нагласа. Ако сами правите избора да не сте толерантни към гейовете, а и сте направили избора да сте толерантни към тинейджърите с акне, каква точно ви е логиката?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хората са също като животните, както елените имат рога да се защитават, както катериците имат остри нокти с които да се катерят по дърветата, така и ние имаме нещо, което да ни помага - разум. Това ни е направило съответно най-големите хищници и това, че ние се наричаме хора, не означава, че не сме животни, бозайници. А каква е целта на животните? Да се размножават, да продължат вида си. Ако всички са хомо, как ще стане това? Явно при тях нещо е сбъркано, мозъка не функционира нормално.
n00bs
и между другото някой ми изтри темата със слонските лайна и пикня... ЗАЩО? Какво лошо има.. я отново да пусна..
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...13&tx=72&ty=57
Темата замря нещо,след публикацията ми ? Ако админа ме види този път ще ме банне. Ето я дискирминацията. Лайната били лошо и гнусни (не го отричам) , а другото -не .
Последно редактирано от klimatronik : 07-10-2013 на 11:34
дано се осмели
Като видях този на аватара ти,нищо чудно,че харесваш гейчета
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Отче наш, Който си на небесата!=Ivaaaaa;10764582
децата са лесна работа
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля,
както на небето, тъй и на земята;
насъщния ни хляб дай ни днес,
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въведи нас в изкушение,
но избави ни от лукавия;
защото Твое е царството,