- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вашият ежедневен грим през лятото
Без грим си джиткам, само балсам за устни и чат-пат спирала.
Очна линия, само това...и то много тънка. Всичко друго тежи. + хидратиращи кремове със spf factor.
ББ крем, бял молив, спирала и гланц засега.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Моя ежедневен грим се състои точно от 3 неща - молив, спирала и очна линия.
Бързо и лесно.
На всичкото отгоре не е кой знае какво и е сладко :3
Качеството е малко шит и фейса, който съм направила не е от най-прекрасните, но все пак да ви покажа що-годе как изглежда грима ми (:
ъмм коректор под очите, матиращ крем, руж и бронзант (зависи) и балсам и гланц за усни![]()
Крем -> фон дьо тен -> спирала -> понякога гланц
Simple as that
ББ крем > молив/очна линия > спирала
лятото не понасям мазнотии по устните си и не им слагам нищо![]()
^ На мен пък много ми се изсушават и само се мацам.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
През деня ако ми се налага да излизам не се гримирам. Вечер си слагам същото, каквото и през цялата година - спирала, молив за вежди, балсам за устни и коректор. Рядко очна линия и/или молив.
През последно време слагам слънцезащитен крем,спирала и кремообразен руж.От време на време кремообразни сенки/молив на горния клепач. На устните път балсам,друг път червило.
Слагам си спирала и то не всеки ден. Ако излизам вечер черен молив, спирала и гланц.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Сега вече съм само на слънцезащитен 30spf,коректор и пудра.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Забравих да допълня --> на басейн само ББ и слънцезащитен. 30 spf
^ на басейн пък защо ти е бб крем ..
ясно..
Сутрин и вечер почиствам лицето си с хидратиращ тоник, в случая - "BILKA". Като грим използвам известно количество спирала, малко молив за очи, нанасян във вътрешността на клепача, винаги черен. Много рядко слагам гланц за устни или балсам и почти никога - червило. Очна линия само - при повод или ако се намирам в съответното настроение, но изключително рядко. Не понасям много грим по себе си, никога не ползвам ФДТ, пудра, руж, коректор и прочие...
Първо крем със spf фактор, после си слагам очна линия и молив за вежди. Не ползвам бб крем, пудра и т.н., защото ги усещам много тежки и не мога да ги търпя ;д
Слънцезащитен крем spf 30, балсам за устни слънцезащитен (като кремче е, няма цвят) също със spf 30 и понякога малко пудра по носа, че е като дискотопка
черен молив..когато излизам, което не се случва особено често..
![]()
Аз през цялата година се гримирам по един и същи начин без значение от сезона.
Много рядко ми се занимава да слагам допълнително сенки.Слагам спирала,очна линия и понякога фдт.
През деня само крем.. рядко спирала. Вечер вече се клепам по-мощно.