.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чакай,чакай. Ти си във връзка с друго човешко същество, без значение, дали се имаш за алфа мъжки,който е непоклатим и не казва никога "обичам те",трябва да разбереш едно. Щом си във връзка,която не е просто секс, имаш намерение да си с този човек още X време, поне можеш да му показваш ,че ти пука за него.
    Ще дойде може би един момент, в който ще усетиш,че този човек ти изпълва деня с хубави емоции,че амо мисълта за него те кара да се чувстваш една идея по-добре.
    Да ,едното "обичам те" нищо няма да промени в теб, но поне и покажи,че не си някой мухльо.
    И ако си мислиш,че ще има някоя,която да е с теб,без да и доказваш ,че я обичаш по къвто и да е било начин...залъгваш се.
    maDamn

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от 3auko bauko Виж мнението
    Или по точно не ми се занимава да споря Ама няма да е лошо де ,не възнамерявам да спя скоро ... Та жените са прекрасни да ама момичетата които не са чак толкова хубави външно и имат доста комплекси ,няма да отмъстят !
    ''Жените са прекрасни''. Еее, едно хубаво изречение. Само последната част не я разбрах. Не трябва ли наранените да си отмъстят?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Чакай,чакай. Ти си във връзка с друго човешко същество, без значение, дали се имаш за алфа мъжки,който е непоклатим и не казва никога "обичам те",трябва да разбереш едно. Щом си във връзка,която не е просто секс, имаш намерение да си с този човек още X време, поне можеш да му показваш ,че ти пука за него.
    Ще дойде може би един момент, в който ще усетиш,че този човек ти изпълва деня с хубави емоции,че амо мисълта за него те кара да се чувстваш една идея по-добре.
    Да ,едното "обичам те" нищо няма да промени в теб, но поне и покажи,че не си някой мухльо.
    И ако си мислиш,че ще има някоя,която да е с теб,без да и доказваш ,че я обичаш по къвто и да е било начин...залъгваш се.
    Проблемът не е в това ,че не й доказвам ,че наистина ме е грижа за нея,а за това че не казвам "Обичам те " ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Проблемът не е в това ,че не й доказвам ,че наистина ме е грижа за нея,а за това че не казвам "Обичам те " ..
    само че за жените това е ВАЖНО и както тя ти каза,ако не го казваш никоя няма да те търпи.. това да го кажеш я подсигурява,че наистина е така и се чувства специална,защото го казваш само на нея

имам един въпрос,следната ситуация : с някой си от година,правите хубав секс,тя ти показва,че е хубав,но никога до сега не ти е го е казвала право в очите,не ти е отправяла комплимент свързан със секса и т.н.
    е,няма ли да искаш поне малко да ти казва неща свързани с това ? или това,че и е хубаво ще ти е достатъчно ?

Ааа.. да ми казва ,че пениса ми е хубав това ли имаш в предвид ?

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    ''Жените са прекрасни''. Еее, едно хубаво изречение. Само последната част не я разбрах. Не трябва ли наранените да си отмъстят?
    Ами не ?!? Защо трябва да отмъстяваш на някого ,майната му било каквото било ,продължаваш напред ,ама жените не го разбирате така ! Вие трябва да си върнете !!

"Обичам те" не е въпрос, че да търси отговор. Предният ми приятел ми каза, че ме обича и аз не му отвърнах, защото не го обичах и не исках да го лъжа. От тогава всичко тръгна надолу и си промени поведението.
    Сегашният ми приятел ми каза, че ме обича и аз пак не отговорих. Той не искаше отговор, защото не ме притискаше. Когато аз го почувствах му го казах. И толкова.

В живота не е като по филмите някой да ти каже "обичам те" и веднага и другия да отговори. По-добре да не казваш нищо, отколкото да излъжеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Бахти дърваря, тя му казал, че го обича, а той- айде че ше изпуснем филма

Banned Мега фен
    Ааа.. да ми казва ,че пениса ми е хубав това ли имаш в предвид ?
    ъх,нищо такова нямах предвид

Ох,да сега прочетох малко разсеян бях ,ами ако спи с мен ,докарвам я до оргазъм защо трябва да казва,че секса е хубав? Аз го виждам ,че й е хубаво

Мега фен
    Град
    <3
    Въпроса ми е ,защо е толкова трудно понякога да кажем "Обичам те" ?
    *Защото не го чувстваме (все още)
    *Защото се страхуваме от това дали ще ни отвърнат със същото. (За това и твоята приятелка се държи странно. Неотговарянето на чувството с чувство, е нещо смазващо.)
    *Защото сме резервирани (от предишни връзки/хора/етц)

А понякога имаш толкова огромна нужда да го кажеш, но просто все нещо те дърпа и отказва..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    В живота не е като по филмите някой да ти каже "обичам те" и веднага и другия да отговори. По-добре да не казваш нищо, отколкото да излъжеш.
    Не. По-добре да си сигурен в чувствата на другия, преди да казваш каквото и да било.
    Аз така си обещах.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *Защото не го чувстваме (все още)
    *Защото се страхуваме от това дали ще ни отвърнат със същото. (За това и твоята приятелка се държи странно. Неотговарянето на чувството с чувство, е нещо смазващо.)
    *Защото сме резервирани (от предишни връзки/хора/етц)

А понякога имаш толкова огромна нужда да го кажеш, но просто все нещо те дърпа и отказва..
    Ама добре бе аз Й ГО ДОКАЗВАМ !! Не предпочитат ли жените да им доказват чувствата си ,а не да им говорят празни думи ;xxxx тя спря да ми отговаря на обажданията даже ;х заради едни тъпи думи ;x

Мега фен
    Град
    <3
    ест че предпочитаме, но обичаме и да го чуваме. Мило е. Думите също са сила.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не се напрягай толкова, доказваш или не, цупи ти се, щото не си отвърнал, когато е искала.

Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;x Жените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Разбирам ,но аз съм мъж,не харесвам лигави работи ,не вярвам в тези думи ,когато разбера значението им окей ,но нямам никаква идея какво означават или по точно моето разбиране за тях е май доста по различно.За мен " Обичам те " е това да се отдадеш изцяло на някого ,да си готов на абсолютно всичко за този човек, да е най-важното нещо в живота ти ,целият ти свят да се върти около него,ами мисля,че такъв човек не съществува или по точно доколкото знам нямам деца,а ако имам на тях бих казал тези думи,но не и на някоя жена ,която не се знае дали утре няма да срещне друг и да си тръгне.
    Мисля, че трябва да преосмислиш концепцията ти за "лигавост" и за "мъжественост".

Нещата стоят така: за 4-5-6 месеца една връзка трябва да е достигнала едно ниво на серизност и едно ниво до което партньорите са влюбени и отдадени един на друг. Защото на 6тия месец връзката ти е по-задълбочена, отколкото на първия. Казвайки "обичам те", ти казваш, че 1. си влюбен в това момиче 2. ти е прекрасно с нея и искаш да останеш с нея 3. станала е някаква важна част от живота ти. В това няма нищо лигаво.

Отричаш ли, че тези неща са налице? Ако да, значи не си готов да го кажеш. Но ако не си готов да го кажеш, значи тези неща не са налице, което е разочароващо за нея, поради което тя е разочарована и охладнява.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ест че предпочитаме, но обичаме и да го чуваме. Мило е. Думите също са сила.
    +

Изпитвам ги тези чувства към нея супер ми е да съм с нея,важна е за мен ,но просто съм на мнение ,че трябва да има компромиси аз не искам да казвам тези думи ,защото не вярвам в значението им ,казал съм й го тя каза окей ,но сега се цупи и е по резервирана.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;x Жените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !
    Не слагай всички жени под общ знаменател.
    Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.

Banned Мега фен
    ахаха за такова нещо и ''оо супер,няма проблем'' да чуеш от жена -НЕ ВЯРВАЙ !
    и няма какво да ти обяснявам повече,ти си кон с капаци и не искаш да чуеш какво ти казваме женската част от форума

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не слагай всички жени под общ знаменател.
    Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.
    Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.

Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен Това е личен избор !

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.

Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен Това е личен избор !
    Че е личен избор, личен е. И все пак вие продължавате да обвинявате жените, че са гадни и вече какви ли не прилагателни използвате. Понякога и мъжете са начумерени, държат се грубо и т.н., използват жените като кукли, стига сте ни слагали под общ знаменател, хора!

Естествено ,мъжете сме МЪЖЕ можем да си позволяваме много повече волности от една жена или поне можехме ,гадното е че светът доста се промени ,последните години и по точно разбиранията на жените и започнаха да бъдат доста самостоятелни и независими ! Ами е има различни може би не съм срещнал лично аз винаги постъпват по един и същ начин !

Явно не познаваш много жени, за да си на това мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си