.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Такамм...

Ако бях на твое място, бих го оставила колкото се може по-скоро. Как си могла да позволиш да те обиждат по този начин и да се подиграват с теб ? Никой няма право да си играе с чувствата ти,защото дори и да има проблеми между двама души и недоизказани неща , то вината е еднаква - както ти си виновна,така и той .
    Искаш да говориш с него, да си с него без да се криете , да криеш чувствата си ? Тогава или бъди честна и ясна в изказванията си, или замълчи завинаги и го забрави.
    Остави я въпросната му приятелка.Това са отношения между него и теб. Нека веднъж за винаги се разреши този въпрос.Звънни му и поискай да се видите,да си поговорите. Кажи му абсолютно всичко,което си искала да му кажеш и бъди честна. Не знаеш как се чувстваш,не знаеш какво точно изпитваш?Страх те е да не те отхвърли? Няма значение, забрави за тези мисли. Ако не можеш да изразиш с точност какво ти е , кажи му ,че си объркана.Ако те е страх от отхвърляне - кажи му го, нека разбере,че си искрена .Говори му като приятел, като човека, с когото сте прекарали толкова години от живота си заедно, та вие сте пораснали заедно.
    Ако ти каже,че не иска да е с теб и иска да поеме по нов път - добре, има това право.Ти си го правила не веднъж (до колкото разбрах).Поне тогава ще знаеш,че не си струва или не ви е било писано поне на този етап да сте заедно.
    Опитайте се да стигнете до някакво решение- или да рискувате , или да поемете по нов път.

При всички положения предполагам,че си умно и нормално момиче.Дори и да не е този Дон Жуан , ще е друг и може би по - добър от въпросния Георги. Не се терзай от любовни мъки,наслаждавай им се,за да можеш след години като остарееш да има за какво да си спомняш. Скучният любовен живот не е препоръчителен.
    За това не обичам да съдя строго изневери, странни приятелства и т.н. - поне не и на младини.Щом усещаш болка,значи си жив . Наслаждавай се и гледай по по-ведър начин на любовта,защото единственото непоправимо нещо е здравето и смъртта.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Такамм...

Ако бях на твое място, бих го оставила колкото се може по-скоро. Как си могла да позволиш да те обиждат по този начин и да се подиграват с теб ? Никой няма право да си играе с чувствата ти,защото дори и да има проблеми между двама души и недоизказани неща , то вината е еднаква - както ти си виновна,така и той .
    Искаш да говориш с него, да си с него без да се криете , да криеш чувствата си ? Тогава или бъди честна и ясна в изказванията си, или замълчи завинаги и го забрави.
    Остави я въпросната му приятелка.Това са отношения между него и теб. Нека веднъж за винаги се разреши този въпрос.Звънни му и поискай да се видите,да си поговорите. Кажи му абсолютно всичко,което си искала да му кажеш и бъди честна. Не знаеш как се чувстваш,не знаеш какво точно изпитваш?Страх те е да не те отхвърли? Няма значение, забрави за тези мисли. Ако не можеш да изразиш с точност какво ти е , кажи му ,че си объркана.Ако те е страх от отхвърляне - кажи му го, нека разбере,че си искрена .Говори му като приятел, като човека, с когото сте прекарали толкова години от живота си заедно, та вие сте пораснали заедно.
    Ако ти каже,че не иска да е с теб и иска да поеме по нов път - добре, има това право.Ти си го правила не веднъж (до колкото разбрах).Поне тогава ще знаеш,че не си струва или не ви е било писано поне на този етап да сте заедно.
    Опитайте се да стигнете до някакво решение- или да рискувате , или да поемете по нов път.

При всички положения предполагам,че си умно и нормално момиче.Дори и да не е този Дон Жуан , ще е друг и може би по - добър от въпросния Георги. Не се терзай от любовни мъки,наслаждавай им се,за да можеш след години като остарееш да има за какво да си спомняш. Скучният любовен живот не е препоръчителен.
    За това не обичам да съдя строго изневери, странни приятелства и т.н. - поне не и на младини.Щом усещаш болка,значи си жив . Наслаждавай се и гледай по по-ведър начин на любовта,защото единственото непоправимо нещо е здравето и смъртта.
    Аз не знам дали имам чувства ,не мога да си се представя с него странно е ,брат ми и сестра му излизаха ,майките ни са приятелки ,сестра му ми е приятелка,извинявай ама майка му беше казала на майка ми във кварталния супермаркет ,че съм липсвала на Георги и да съм отишла да пия кафе в тях?!? А пък майка ми грам не го харесва и бях премълчала ,че отново излизах с него и жената седи и се смее и ми вика почнаха в магазините вече да ми говорят за това кого си наранила.Умрях от срам ,как да бъда с него той ,нито учи,нито има амбиция да учи ,да семейството му имат верига от супермаркети и явно си мисли,че там ще си работи или не го знам.Той се изпалва почти всеки ден,преди пък друсаше постоянно,да и аз пуша коз и друсам ама в годината да е 5 пъти пък той постоянно ,уж спрял с твърдите наркотици ,ама знам ли го не мога да се натоварвам с неговите проблеми ,един ден пък както си лежахме ми обясняваше с колко момичета спал и с кои по точно бях шокирана ,той явно е някакъв плейбой аз като цяло не излизам в квартала си и нямам контакт с хората тук ,ама бях потресена .Отделно съм спала с най-добрия му приятел и той постоянно ми го натяква ,отделно постоянно ми държи сметка ,ако почнем пак да спим заедно той почва да си мисли,че имаме връзка пипа ми телефона,като е в нас гледа ми фейсбука ,сърди ми се кой ми писал и т.н . Той е тотално обсебващ ,но понякога е толкова мил ,не мога да говоря с него за тези неща ,как да говоря с него ,никога не съм си позволявала да говоря с него за това,да мога да му говоря за бившите си приятели и той за неговите ,но винаги сме избягвали да говорим за нашите отношения, защото и на двама ни е странно. Ох пак писах много ;x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си