- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
[QUOTE=Chacho;10776754 Можете ли да направите жената щастлива?[/QUOTE]
Това също е много вярно. Ако не може.. естествено,че няма да са един за друг.
Май беше по-добре да си излееш мъката, тук е анонимно все пак.. да си разкажеш историята.. това.. разбира се, ако търсиш помощ, ама май само си пишем ? От последните ти слова си изградих ей тва мнение... В теб е проблема. Причината за изневерите на жените в повечето случаи са провокирани от грешките на мъжете, според мен. Не смятам, че дамата ти е курва.... ако ми беше прочел по-горе поста щеше да разбереш.. просто ти е направила курвенска раота, ако може така да го наречем. Доскуча ми. СеШТам се.
Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...
Ако ти можеш да не изневеряваш, то и жените могат да не изневеряват. Ако смяташ обратното, вече имат причина да ти изневеряват.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чачо, сега, пак ще ми кажеш, че съм комплексар сигурно. Ти си млад още и може да не знаеш или поне да не си признаваш, че нито ти си най-красивият и богат и бла-бла.. мъж, нито тя е най-красивата и бла-бла жена. Да не се лъжем сега поне.Всеки гледа яките мадами, факт. Сигурно и мадамите гледат яките (по-яките от мен) мъжаги - пак(неприятен) факт. Ама не може да се лъжем така безразборно, бе, да му е*а майката...
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:25
Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:30
И ти винаги ли зарязваш момичето до теб, щото някоя в дискотеката ти намига, която е по-яка от твойта?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
@LadyDi, ако е вярно, че не всички жени са курви, то все още не съм открил начин да ги разпознавам.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:36
климатроник, тебе ще те черпя![]()
А бе вие май не ги знаете още тия хитрости, а?Я си кажете на колко сте години.
Правят го. Не одобрявам, но го правят. Ама не съм чул от моите познати някое момче да го е направило. Аз също не съм. Абе, ти не можеш да се представиш,бе. Една колежка, много добро момиче (мислех си), скоро се омъжи има вече дъщеря. Стой на една маса с гаждето й (преди да се оженят) и си говори с някакъв друг мъж, как искала да е с него сега, бла-бла. Чудна картинка. А момчето е свястно. Най-лошото е, че не е с топирана коса и големи цайси, не я лови радара![]()
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:49
Ми не мога да те разбера изобщо.
Някои жени изневеряват без повод и оставят всичко скрито-покрито. Както хората, които вършат престъпление, когато никой не ги гледа и не се чувстват виновни.
Някои го правят с повод. Поводът е когато липсва нещо във връзката.
Някои пък не го правят от съвест.
Ако твърдиш, че все изневеряват покрай теб без повод, просто си хващаш жените от първата категория или аз нещо не разбирам. Не мисля, че всички са такива. Ако искаш да ги разпознаваш, порови в себе си защо се въздържаш от такава изневяра.
Ако смяташ, че ти изневеряват с повод, изградете честност помежду си, вслушвай се и се старай да не даваш поводи, щом държиш на нея. Ако смяташ, че не можеш да си безгрешен, еми никой не е застрахован.
Но не мога да повярвам, че всяка жена изневерява. Някои не изневеряват дори от тъпотия.
Чачо, ми то е нормално нещо да липсва. Във всяка връзка липсва нещо. Връзките са като хората, никой не е идеален. Те се изграждат от хора. Дава ли ни повод това да търсим нещото другаде, зад гърба на половинката ни? Аз мисля, че не. Избираш най-добрия възможен партньор и караш нататък. Не може най-доброто и от двата свята.
Я разкажи как се почувства като разбра, че са ти изневерили. Подробно. =)
Иначе е все едно да се оправдаваш, че крадеш от работодателя си, с това, че ти е ниска заплатата.