.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...
    ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..
    Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
    Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:30

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
    Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.
    Добре. Не е било твоето момиче. Обаче колко подобни връзки и случаи имаШ? гОРе главата и не се отказвай. Колкото повече се депресираш - толкова по-малък ти е шанса да те хареса следващото момиче, с което може би нещата ще потръгнат

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    А бе вие май не ги знаете още тия хитрости, а? Я си кажете на колко сте години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си