.
Отговор в тема
Страница 13 от 27 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 656
    Мега фен
    [QUOTE=Chacho;10776754 Можете ли да направите жената щастлива?[/QUOTE]

Това също е много вярно. Ако не може.. естествено,че няма да са един за друг.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?
    Май беше по-добре да си излееш мъката, тук е анонимно все пак.. да си разкажеш историята.. това.. разбира се, ако търсиш помощ, ама май само си пишем ? От последните ти слова си изградих ей тва мнение... В теб е проблема. Причината за изневерите на жените в повечето случаи са провокирани от грешките на мъжете, според мен. Не смятам, че дамата ти е курва.... ако ми беше прочел по-горе поста щеше да разбереш.. просто ти е направила курвенска раота, ако може така да го наречем. Доскуча ми. СеШТам се.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако ти можеш да не изневеряваш, то и жените могат да не изневеряват. Ако смяташ обратното, вече имат причина да ти изневеряват.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...
    ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    чачо, сега, пак ще ми кажеш, че съм комплексар сигурно. Ти си млад още и може да не знаеш или поне да не си признаваш, че нито ти си най-красивият и богат и бла-бла.. мъж, нито тя е най-красивата и бла-бла жена. Да не се лъжем сега поне. Всеки гледа яките мадами, факт. Сигурно и мадамите гледат яките (по-яките от мен) мъжаги - пак(неприятен) факт. Ама не може да се лъжем така безразборно, бе, да му е*а майката...
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:25

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..
    Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
    Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:30

И ти винаги ли зарязваш момичето до теб, щото някоя в дискотеката ти намига, която е по-яка от твойта?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    @LadyDi, ако е вярно, че не всички жени са курви, то все още не съм открил начин да ги разпознавам.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И ти винаги ли зарязваш момичето до теб, щото някоя в дискотеката ти намига, която е по-яка от твойта?
    Абе, ти не ме ли разбираш или само се преструваш? Те не те зарязват, ако беше така, да почерпиш. Те отиват, шибат се с него и се правят, че нищо няма. Каквото ние (мъжете) сме правили хилядолетия наред. Империята отвръща на удара
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:36

Мега фен
    Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
    Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.
    Добре. Не е било твоето момиче. Обаче колко подобни връзки и случаи имаШ? гОРе главата и не се отказвай. Колкото повече се депресираш - толкова по-малък ти е шанса да те хареса следващото момиче, с което може би нещата ще потръгнат

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    климатроник, тебе ще те черпя

Мега фен Аватара на 102
    klimatronik - новият Купидон !

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    А бе вие май не ги знаете още тия хитрости, а? Я си кажете на колко сте години.

Мега фен Аватара на 102
    12.

Мега фен
    Абе, ти не ме ли разбираш или само се преструваш? Те не те зарязват, ако беше така, да почерпиш. Те отиват, шибат се с него и се правят, че нищо няма. Каквото ние (мъжете) сме правили хилядолетия наред. Империята отвръща на удара
    А много мъже не правят ли същото ? :Д

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Правят го. Не одобрявам, но го правят. Ама не съм чул от моите познати някое момче да го е направило. Аз също не съм. Абе, ти не можеш да се представиш,бе. Една колежка, много добро момиче (мислех си), скоро се омъжи има вече дъщеря. Стой на една маса с гаждето й (преди да се оженят) и си говори с някакъв друг мъж, как искала да е с него сега, бла-бла. Чудна картинка. А момчето е свястно. Най-лошото е, че не е с топирана коса и големи цайси, не я лови радара
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:49

Мега фен
    климатроник, тебе ще те черпя
    Само,ако черпиш и Чачо ;д . Той е малко по агресивен, но не цели да те обиди. Просто цели да ти помогне от друга страна или гледна точка. ( не се познаваме и колкото по-различни факти се дават, толкоз по-добре)

Ми не мога да те разбера изобщо.

Някои жени изневеряват без повод и оставят всичко скрито-покрито. Както хората, които вършат престъпление, когато никой не ги гледа и не се чувстват виновни.

Някои го правят с повод. Поводът е когато липсва нещо във връзката.

Някои пък не го правят от съвест.

Ако твърдиш, че все изневеряват покрай теб без повод, просто си хващаш жените от първата категория или аз нещо не разбирам. Не мисля, че всички са такива. Ако искаш да ги разпознаваш, порови в себе си защо се въздържаш от такава изневяра.

Ако смяташ, че ти изневеряват с повод, изградете честност помежду си, вслушвай се и се старай да не даваш поводи, щом държиш на нея. Ако смяташ, че не можеш да си безгрешен, еми никой не е застрахован.

Но не мога да повярвам, че всяка жена изневерява. Някои не изневеряват дори от тъпотия.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Някои не изневеряват дори от тъпотия.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Правят го. Не одобрявам, но го правят. Ама не съм чул от моите познати някое момче да го е направило. Аз също не съм.
    Аз не мисля така. Много си имат тайни любовници. Но може и да греша. Все пак..женското си е женско.. По-гаднички са си ;д

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чачо, ми то е нормално нещо да липсва. Във всяка връзка липсва нещо. Връзките са като хората, никой не е идеален. Те се изграждат от хора. Дава ли ни повод това да търсим нещото другаде, зад гърба на половинката ни? Аз мисля, че не. Избираш най-добрия възможен партньор и караш нататък. Не може най-доброто и от двата свята.

Мега фен Аватара на 102
    Я разкажи как се почувства като разбра, че са ти изневерили. Подробно. =)

Мега фен Аватара на 102
    Не може най-доброто и от двата свята.
    Ей, Аватаре !

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Иначе е все едно да се оправдаваш, че крадеш от работодателя си, с това, че ти е ниска заплатата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си