.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, ти с какво изобщо си несъгласна от нещата, които казвам?
    климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.
    айде обясни ми
    Не ти се ходи по дискотеки, защото не ти е приятно там
    но когато хормоните те натискат, не искаш ли да пробваш нещо ново? да се осмели? да не ти пука от хорското мнение?
    Смятам ,че си противоречиш. Уж всички жени са курви и не може да имаш дългогодишна връзка, а в същото време.. не правиш нищо по въпроса.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ама аз ИЗОБЩО не съм казал такова нещо. Това бяха чужди думи, пъхнати в моята уста. Прочети ми постовете (недей, сигурно ще се отегчиш) и намери къде съм написал такова нещо. Аз задавах въпроси, а получавах обвинения. Далеч съм от мисълта, че всички съвременни жени са курви, кучки или кифли. Идеята ми беше как да разпознаем тези, които са. Ама тия зверове ме разпокъсаха, бе. Гладни ли ги държите? Всеки започна да се пъчи и да ми обяснява колко съм сдухан, че съм се врял където не ми е работата и прочее. Така стана голямата дандания.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Поддържам тялото си, разбира се. Не става дума за това тук обаче. Пука ми коя ще ме отреже, пука ми ако стана смешен. Е за непознат по-малко. Спокойно, ако и ти си така. Това са нормални неща. Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:50

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сещаш ли се?
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:16

Мега фен
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?
    ААА сега се издаде.. Бил си адски заслепен. Лудо влюбен. А когато човек е влюбен, той дълго време не може да види истинската същност другия , защото е заслепен от страст .Дали тя щеше да те зареже или ти нея след време.. е все тая

Мега фен Аватара на 102
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?
    Май беше по-добре да си излееш мъката, тук е анонимно все пак.. да си разкажеш историята.. това.. разбира се, ако търсиш помощ, ама май само си пишем ? От последните ти слова си изградих ей тва мнение... В теб е проблема. Причината за изневерите на жените в повечето случаи са провокирани от грешките на мъжете, според мен. Не смятам, че дамата ти е курва.... ако ми беше прочел по-горе поста щеше да разбереш.. просто ти е направила курвенска раота, ако може така да го наречем. Доскуча ми. СеШТам се.

Мега фен Аватара на Chacho
    Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.
    Всъщност болшинството са черногледи като теб, които реват колко е зле всичко днес, като се почне с политиката, мине се през жените и парите, и не се свърши никъде, щото тва край няма. Всеки си намира по нещо, зависи кой мазол му е настъпен. Бая годинки съм по-млад от теб, така че може и от наивност да не споделям нагласата. Бая твои набори са писали тук, все сте на по 26-27, все жените тичат или по парите, или по по-яките, все ви зарязват и ви разбиват сърцата. Все сте извън стадото, последните защитници на морала. В моите очи сте поредните, на които им е кисело гроздето. Много ми е интересно с кво отношение сте към тия жени, че ги довеждате до изневери и безсърдечност? Можете ли да направите жената щастлива?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    [QUOTE=Chacho;10776754 Можете ли да направите жената щастлива?[/QUOTE]

Това също е много вярно. Ако не може.. естествено,че няма да са един за друг.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Че всички съвременни жени са кифли, кучки или курви. Че всяка от тях носи много грим, големи очила и там каквото още описвахте. Че са материалистки и чалгаджийки.
    Не съм съгласна с цялостната ти концепция за съвременната женска половина от човечеството.
    Това, че ти виждаш само такива, идва да каже, че просто търсиш на грешното място. И проблемът е в теб, а не в жените.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си