- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Има сватби. И какво от това? Не четеш внимателно! Момче, годините нямат толкова голямо значение за тези неща. Момичето е на моите години, с престижно образование и работа. Всъщност хората около мен са все с виШо. И какво от това? Лайна! От мен да знаеш, да бъдеш образован и да бъдеш човечен са две различни неща
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:24
Че разсъждаваш много кифленски. Ето това казах на младежа по-горе.
Лейди, ти с какво изобщо си несъгласна от нещата, които казвам?
климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.
Относно кръста, нито нося нечий чужд, нито искам някой да носи моя. Само псувам на глас, това е. Не разбирам, колежке, щом като всеки си носи кръста, защо аз не мога да изразя мнението си, а именно, че тъпите п**ки ме дразнят! Защо това се интерпретира като бъркане в чуждите работи?
айде обясни ми
Не ти се ходи по дискотеки, защото не ти е приятно там
но когато хормоните те натискат, не искаш ли да пробваш нещо ново? да се осмели? да не ти пука от хорското мнение?
Смятам ,че си противоречиш. Уж всички жени са курви и не може да имаш дългогодишна връзка, а в същото време.. не правиш нищо по въпроса.
Че всички съвременни жени са кифли, кучки или курви. Че всяка от тях носи много грим, големи очила и там каквото още описвахте. Че са материалистки и чалгаджийки.
Не съм съгласна с цялостната ти концепция за съвременната женска половина от човечеството.
Това, че ти виждаш само такива, идва да каже, че просто търсиш на грешното място. И проблемът е в теб, а не в жените.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
климатроник, хайде по-късно да се върнем на тази тема, става ли.Разбира се, че ми пука от хорското мнение, който твърди обратното, лъже най-лицемерно, няма жив човек, на който да не му пука. А когато искам да пробвам нещо ново, не ми се пробва нещо, дето е лангъркано от 20 джигита преди мене, сешташ ли се? И то за по едно кръгче.
бе то погледнато по философски - всички жени са к у р в и но в научен план...
Авторе. Ти никога ли не си поддържал тялото си, ако не за да си приличен за другите хора- ами заради самия себе си?
Това е.
Ама аз ИЗОБЩО не съм казал такова нещо. Това бяха чужди думи, пъхнати в моята уста. Прочети ми постовете (недей, сигурно ще се отегчиш) и намери къде съм написал такова нещо. Аз задавах въпроси, а получавах обвинения. Далеч съм от мисълта, че всички съвременни жени са курви, кучки или кифли. Идеята ми беше как да разпознаем тези, които са. Ама тия зверове ме разпокъсаха, бе. Гладни ли ги държите?Всеки започна да се пъчи и да ми обяснява колко съм сдухан, че съм се врял където не ми е работата и прочее. Така стана голямата дандания.
Поддържам тялото си, разбира се. Не става дума за това тук обаче. Пука ми коя ще ме отреже, пука ми ако стана смешен. Е за непознат по-малко. Спокойно, ако и ти си така. Това са нормални неща.Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:50
Заболя ме кофата, а бяха само две страници, които не съм чел.. баси мамата.
А бе брат, на 26 години си.. трябва да си разбрал до сега, че има сякви хора... малко ме е срам аз да ти го казвам, ама хората са различни.. за толкова левъли на този свят трябва да си разбрал, че има курви, кифли, кучки и тем подобни зверове.. но има и свестни жени, любящи, мили, добри, което не изключва вариантите кучката да е курва, кифла, мила и добра, бля-бля-бля, курвата да е кучка, кифла и т.н. Просто живей, разбери хората.. далеч не са толкова трудни.. Почти всеки може да бъде почти всичко. Отделно... не те знам, не те познавам.. но сред хора.. така ли се държиш ? Личи ли ти, че си нормално момче търсещо любов и вярност, щото хората са много прости същества, поне повечето.. и им личи на личицата и ауричките какво искат и какво предлагат в замяна.... не знам, може да е дарба, но мисля че всеки средноинтелигентен (тва една дума ли е?май не съм мноо интелигентен) човек може да преценява поне 70-80 % от човека срещу него..особено пък ако насреща е жена... процентите се покачват.
Това стана така,защото още с първия си коментар не се уточни точно, а той е най-важен и всички само него гледат... както темата стане 2 страници+ ... (Както ти си подържаш тялото, така и момичетата си слагат фондютен и очила )
И на мен ми пука, но страхът от неуспех те кара да не правиш нищо. Тоест си в един застои. Не знам, ако намираш и изпитваш хубави моменти в други неща и не те притеснява липсата на обвързване или секс, животът ти е щастлив - тогава си ок. Но сам каза,че имаш някъв проблем.
Не е ли това един от парадоксите на модерността - никой не харесва кифладжийския мироглед, а толкова много хора го споделяти дори защитават. Това ми напомня как преди няколко месеца чух един циганин да казва на друг "Ма'ни се,бе,циганин"![]()
На интелигентните хора не им пука за "кифладжийския мироглед".. в тва ти е грешката май.
102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш
Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сещаш ли се?
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:16
Всъщност болшинството са черногледи като теб, които реват колко е зле всичко днес, като се почне с политиката, мине се през жените и парите, и не се свърши никъде, щото тва край няма. Всеки си намира по нещо, зависи кой мазол му е настъпен. Бая годинки съм по-млад от теб, така че може и от наивност да не споделям нагласата. Бая твои набори са писали тук, все сте на по 26-27, все жените тичат или по парите, или по по-яките, все ви зарязват и ви разбиват сърцата. Все сте извън стадото, последните защитници на морала. В моите очи сте поредните, на които им е кисело гроздето. Много ми е интересно с кво отношение сте към тия жени, че ги довеждате до изневери и безсърдечност? Можете ли да направите жената щастлива?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.