.
Отговор в тема
Страница 12 от 27 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 656
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Радвам се, че е така. Но това е друга тема, с други хора, с друго възпитание. И сред тях има помия, де, но далеч не толкова колкото сред днешните подрастващи.
    мИслиш че днес не се правят сватби и няма да има вече семейства?

Та на колко години беше пиклата,която ти изневери?

Мега фен
    Шокирах ли те? Викаш си тоя пикльо, какви глупости дрънка?
    Ето още нещо, което ще те шокира. Не само, че съм на 26, а даже с висше образование - магистър по икономика. Ако това още значи нещо в тази скапана държава.
    а Лейди Ди е хирург

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Има сватби. И какво от това? Не четеш внимателно! Момче, годините нямат толкова голямо значение за тези неща. Момичето е на моите години, с престижно образование и работа. Всъщност хората около мен са все с виШо. И какво от това? Лайна! От мен да знаеш, да бъдеш образован и да бъдеш човечен са две различни неща
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:24

Мега фен
    Има сватби. И какво от това? Не четеш внимателно!
    тогава къв е проблема? имаш си хоби.. търси момиче със същите интереси..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Шокирах ли те? Викаш си тоя пикльо, какви глупости дрънка?
    Ето още нещо, което ще те шокира. Не само, че съм на 26, а даже с висше образование - магистър по икономика. Ако това още значи нещо в тази скапана държава.
    Шокираш ме, да. За 26 годишен разсъждаваш много детински.
    И аз съм магистър по икономика. Това какво общо има?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Че разсъждаваш много кифленски. Ето това казах на младежа по-горе.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Шокираш ме, да. За 26 годишен разсъждаваш много детински.
    И аз съм магистър по икономика. Това какво общо има?
    опа сбърках те с котката... ах таз пусикет. още не е отблокирала стария ми профил :Д

Мега фен
    защо не искаш да 3беш за по една нощ, щом не вярваш,че може да си намериш жена,която да не е курва?

Град
    Варна
    А ти разсъждаваш като детенце. Всеки си носи кръста.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, ти с какво изобщо си несъгласна от нещата, които казвам?
    климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Относно кръста, нито нося нечий чужд, нито искам някой да носи моя. Само псувам на глас, това е. Не разбирам, колежке, щом като всеки си носи кръста, защо аз не мога да изразя мнението си, а именно, че тъпите п**ки ме дразнят! Защо това се интерпретира като бъркане в чуждите работи?

Мега фен
    климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.
    айде обясни ми
    Не ти се ходи по дискотеки, защото не ти е приятно там
    но когато хормоните те натискат, не искаш ли да пробваш нещо ново? да се осмели? да не ти пука от хорското мнение?
    Смятам ,че си противоречиш. Уж всички жени са курви и не може да имаш дългогодишна връзка, а в същото време.. не правиш нищо по въпроса.

Град
    Варна
    Че всички съвременни жени са кифли, кучки или курви. Че всяка от тях носи много грим, големи очила и там каквото още описвахте. Че са материалистки и чалгаджийки.
    Не съм съгласна с цялостната ти концепция за съвременната женска половина от човечеството.
    Това, че ти виждаш само такива, идва да каже, че просто търсиш на грешното място. И проблемът е в теб, а не в жените.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    климатроник, хайде по-късно да се върнем на тази тема, става ли. Разбира се, че ми пука от хорското мнение, който твърди обратното, лъже най-лицемерно, няма жив човек, на който да не му пука. А когато искам да пробвам нещо ново, не ми се пробва нещо, дето е лангъркано от 20 джигита преди мене, сешташ ли се? И то за по едно кръгче.

Мега фен
    бе то погледнато по философски - всички жени са к у р в и но в научен план...
    Авторе. Ти никога ли не си поддържал тялото си, ако не за да си приличен за другите хора- ами заради самия себе си?
    Това е.

Мега фен
    климатроник, хайде по-късно да се върнем на тази тема, става ли. Разбира се, че ми пука от хорското мнение, който твърди обратното, лъже най-лицемерно, няма жив човек, на който да не му пука. А когато искам да пробвам нещо ново, не ми се пробва нещо, дето е лангъркано от 20 джигита преди мене, сешташ ли се? И то за по едно кръгче.
    за хорското мнение има в предвид ,че като влезеш в дискотеката да не ти пука много,че някоя ше те отреже или че ще си смешен за някой непознат, който няма да те помни на д ругия ден

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ама аз ИЗОБЩО не съм казал такова нещо. Това бяха чужди думи, пъхнати в моята уста. Прочети ми постовете (недей, сигурно ще се отегчиш) и намери къде съм написал такова нещо. Аз задавах въпроси, а получавах обвинения. Далеч съм от мисълта, че всички съвременни жени са курви, кучки или кифли. Идеята ми беше как да разпознаем тези, които са. Ама тия зверове ме разпокъсаха, бе. Гладни ли ги държите? Всеки започна да се пъчи и да ми обяснява колко съм сдухан, че съм се врял където не ми е работата и прочее. Така стана голямата дандания.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Поддържам тялото си, разбира се. Не става дума за това тук обаче. Пука ми коя ще ме отреже, пука ми ако стана смешен. Е за непознат по-малко. Спокойно, ако и ти си така. Това са нормални неща. Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 13:50

Мега фен Аватара на 102
    Заболя ме кофата, а бяха само две страници, които не съм чел.. баси мамата.
    А бе брат, на 26 години си.. трябва да си разбрал до сега, че има сякви хора... малко ме е срам аз да ти го казвам, ама хората са различни.. за толкова левъли на този свят трябва да си разбрал, че има курви, кифли, кучки и тем подобни зверове.. но има и свестни жени, любящи, мили, добри, което не изключва вариантите кучката да е курва, кифла, мила и добра, бля-бля-бля, курвата да е кучка, кифла и т.н. Просто живей, разбери хората.. далеч не са толкова трудни.. Почти всеки може да бъде почти всичко. Отделно... не те знам, не те познавам.. но сред хора.. така ли се държиш ? Личи ли ти, че си нормално момче търсещо любов и вярност, щото хората са много прости същества, поне повечето.. и им личи на личицата и ауричките какво искат и какво предлагат в замяна.... не знам, може да е дарба, но мисля че всеки средноинтелигентен (тва една дума ли е?май не съм мноо интелигентен) човек може да преценява поне 70-80 % от човека срещу него..особено пък ако насреща е жена... процентите се покачват.

Мега фен
    Това стана така,защото още с първия си коментар не се уточни точно, а той е най-важен и всички само него гледат... както темата стане 2 страници+ ... (Както ти си подържаш тялото, така и момичетата си слагат фондютен и очила )
    И на мен ми пука, но страхът от неуспех те кара да не правиш нищо. Тоест си в един застои. Не знам, ако намираш и изпитваш хубави моменти в други неща и не те притеснява липсата на обвързване или секс, животът ти е щастлив - тогава си ок. Но сам каза,че имаш някъв проблем.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не е ли това един от парадоксите на модерността - никой не харесва кифладжийския мироглед, а толкова много хора го споделяти дори защитават. Това ми напомня как преди няколко месеца чух един циганин да казва на друг "Ма'ни се,бе,циганин"

Мега фен Аватара на 102
    На интелигентните хора не им пука за "кифладжийския мироглед".. в тва ти е грешката май.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сещаш ли се?
    Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 14:16

Мега фен Аватара на Chacho
    Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.
    Всъщност болшинството са черногледи като теб, които реват колко е зле всичко днес, като се почне с политиката, мине се през жените и парите, и не се свърши никъде, щото тва край няма. Всеки си намира по нещо, зависи кой мазол му е настъпен. Бая годинки съм по-млад от теб, така че може и от наивност да не споделям нагласата. Бая твои набори са писали тук, все сте на по 26-27, все жените тичат или по парите, или по по-яките, все ви зарязват и ви разбиват сърцата. Все сте извън стадото, последните защитници на морала. В моите очи сте поредните, на които им е кисело гроздето. Много ми е интересно с кво отношение сте към тия жени, че ги довеждате до изневери и безсърдечност? Можете ли да направите жената щастлива?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш
    Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?
    ААА сега се издаде.. Бил си адски заслепен. Лудо влюбен. А когато човек е влюбен, той дълго време не може да види истинската същност другия , защото е заслепен от страст .Дали тя щеше да те зареже или ти нея след време.. е все тая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си