- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 17 съм и все още не съм имала гадже
На 17 съм и все още не съм имала гадже и не съм се целувала с момчеНе съм грозна, даже имам доста момчета които ме харесват, обаче до сега не съм излизала с нито един. Притеснявам се ако излезя с някое момче как трябва да се държа, дали няма да се изложа ако иска да ме целуне, а аз не съм се целувала никога преди. Дайте ми някакъв съвет, благодаря предварително
![]()
Стани монахиня
Какво има да му се притесняваш изобщо ?
Не бързай.И не се притеснявай толкова много ако някое момче те покани излезте нищо не пречи да отидете на кафе и да се опознаете малко.А за целувките не се тревожи следвай ритъма му
Не мисли за това,че нямаш опит,така само се притесняваш повече.
Ако някой те покани да излезете и го харесваш,приеми,не е задължително веднага да се целувате,просто излезте и виж какво ще стане.![]()
Излез с някое от момчетата,който си падат по теб.Все пак все някога ще трябва да се случи,както и да имаш приятел,както и да се целуваш.Не се притеснявай,че си на 17,всичко с времето си.При всеки е индивидуално.![]()
Ти си момиче, не ти трябва да правиш абсолютно нищо, просто се остави да те свалят. Като те канят на среща - излизай с тях. Като те целуват - не се дърпай. Няма нужда да си мърдаш пръста за нищо.
просто излез като те поканят
целувката - просто спираш да мислиш за каквото и да било и ..... абе просто си мърдаш езика,не виждам какво му е сложното![]()
даже няма да усетиш как е станало,то си ти идва от вътре
За всичко си има време.
Ако някой от тях ти се стори симпатичен,излез с него,не е казано,че още на първата среща ще трябва да се целувате.Опознайте се,а целувката ще си дойде с времето.
Дръж се естествено и бъди спокойна![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Изобщо не се притеснявай. Остави се по течението, вместо да го мислиш толкова и всичко ще си дойде на мястото.
Точно така си е.И аз първоначално се притеснявах да излизам с момчета, но с времето ми стана даже забавно понеже ги оставях те да водят през по-голямата част от времето разговора и имаше доста конфузни моменти.Та бъди себе си. първите срещи са най- лесно понеже има повече за говорене. Поинтересувай се от момчето и бъди себе си.Просто като детска игра е особено ако нямаш някакви чувства към момчето отсреща. леле много лоша май излиза че съм била с момчетата хах
Е защо толкова бързате?!? Животът е пред вас. Пък и като си хванете , какво?! После пускате тук разни теми , в които се депресирате.
А това , че се правя на загорял тук , не е така. Аз не бързам за никъде , правя си шоу сам на себе си , без да ми е за цел да ме отразявате. Нито бързам , нито нищо. Изживейте си детството , без да бързате за такива неща.
Прати ми снимки ако си хубава може да се поцелуваме....
...и поебем също.
Да си грозно момиче е като да си мъж. Ще ти се наложи да работиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Няма горзно момиче. Въпрос на виждане как я виждат другите. Всеки със своя вкус , нали знаеш ... Едни харесват сладко , други солено![]()