.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ти си момиче, не ти трябва да правиш абсолютно нищо, просто се остави да те свалят. Като те канят на среща - излизай с тях. Като те целуват - не се дърпай. Няма нужда да си мърдаш пръста за нищо.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Ти си момиче, не ти трябва да правиш абсолютно нищо, просто се остави да те свалят. Като те канят на среща - излизай с тях. Като те целуват - не се дърпай. Няма нужда да си мърдаш пръста за нищо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Точно така си е.И аз първоначално се притеснявах да излизам с момчета, но с времето ми стана даже забавно понеже ги оставях те да водят през по-голямата част от времето разговора и имаше доста конфузни моменти.Та бъди себе си. първите срещи са най- лесно понеже има повече за говорене. Поинтересувай се от момчето и бъди себе си.Просто като детска игра е особено ако нямаш някакви чувства към момчето отсреща. леле много лоша май излиза че съм била с момчетата хах

А това , че се правя на загорял тук , не е така. Аз не бързам за никъде , правя си шоу сам на себе си , без да ми е за цел да ме отразявате. Нито бързам , нито нищо. Изживейте си детството , без да бързате за такива неща.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си