.
Отговор в тема
Страница 23 от 72 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1800

Може ли да се ходи на басейн с нова татуировка

Здравейте, прочетох първата страница и ме мързи да чета по - натам.. Таа опасно ли е за мен и за татуировката ми да ходя на плаж с нея. Направил сам я преди 2 седмици, черна татуировка, на крака и си я мажа с витамерфен

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Ще стане на нищо. Татуси не се правят лятото.

Ако може да ми отговри някой, които разбира поне малко от татуси

Поне 1-2 месеца е добре да изчакаш. Ще избелее, и после ще се наложи да я повтаряш отново.

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Ако може да ми отговри някой, които разбира поне малко от татуси
    Не знам как реши, че не разбирам от татуси, при положение, че ти казвам нещо съвсем вярно. Ако то не ти харесва и искаш да чуеш как татуса ще ти е ок, защото не си мислил и не си се поинтересувал преди да си го направиш-ок, отивай и го съсипи. Аргументирай се от къде стигна до това заключение, че се ядосах, претендирам че от доста години се интересувам от татуси, уча се да татуирам даже и поназнайвам оттук-оттам за какво става въпрос.
    Слънцето влияе зле на стари тауси, камо ли на пресен такъв. По тази причина трябва да отделяш изключително внимание на татуса си когато си на море или при излагане на слънце изобщо- заължително някакво мазило с фактор, за да предпазва от избледняване на боите. Потенето допълнително влошава нещата.

^Дам, точно на тебе да каже, че не разбираш.... :Д
    иначе мисля, че всеки знае, че не е хубаво да се татуираш сега в момента
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    А ако не ходя на плаж и мястото не е такова, че да се вижда? Примерно от едната страна на корема не би трябвало да избелее...

Мега фен Аватара на Зайче..
    И аз искам да знам, ако не ходя на плаж и татуса е на скрито място, пак ли е вредно и ще избелее?
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous708973
    Guest
    Няма общовалидно правило, всичко се случва.
    Изчакай до есента.

Аман от плиткоумни отворковци в тоя форум, бе.
    Зайче, не е за теб.

А на мен ми е интересно как трябва да се грижиш за по-стар татус лятото ако ходиш повечко на плаж? Примерно направила съм си го октомври-ноември, мазала съм го с каквото трябва, идва лято, а аз съм морско чедо и ми дай да се пържа на пясъка би ли избледнял? Трябва да се мажа със супурнайсти фактор, нали?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Голям фактор и повече под чадъра. Това за Джоли.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Най-старият ми татус е от преди 6 години и всяко лято съм на море по месец и отгоре. Мажа се с 50 фактор първата седмица/десет дена. След тва само с 30 фактор. Да, не почернявам колкото другите биха почернели с ходене цял месец, но нямам промяна в цветовете.

Приятеля ми един ден изгоря като ходиха да се гмуркат с баща му за октоподи и татуса му се обели целия. Беше на 3 години, и изглеждаше след това като десет годишен че и повече. Адски избледняха цветовете, ама който няма глава на раменете ще си го повтаря сега.

За прясна татуировка първото лято е добре да се пропусне - или да се маже с 50 фактор и да се избягват часовете на обед - от 12:00 до 17:00

Аз нямах проблем със слънцето.Направих си татуса и след 1 седмица отидох на море и нищо не му стана , мазах го само с вазелин.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Голям фактор и повече под чадъра. Това за Джоли.
    Мамка му, аз ходя на плаж с 6 най-много 10 фактор и се пържа по цял ден, чадъри не признавам. Пък ако се намажа половината с 6, половината с 50, нали знаеш, че ще имам голямо бяло петно. Ужас.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А на мен ми е интересно как трябва да се грижиш за по-стар татус лятото ако ходиш повечко на плаж? Примерно направила съм си го октомври-ноември, мазала съм го с каквото трябва, идва лято, а аз съм морско чедо и ми дай да се пържа на пясъка би ли избледнял? Трябва да се мажа със супурнайсти фактор, нали?
    Аз съм с татус точно от края на октомври, мажа си го усърдно с 50-ти фактор

Град
    у нас...
    ^За по-горните мнения... сега ви няма нищо, но след 5 години татуса ще е синкаво-зелен, мътен и грозен. Айде по сериозно отношение към телата си. Още повече че номер 6/10/15 не са фактори за целодневна грижа за кожата (освен ако не си африканец :д)

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз съм с татус точно от края на октомври, мажа си го усърдно с 50-ти фактор
    мажеш го, ама цялата ли се мажеш с тоя 50ти фактор на плажа? щото с едно петно 50ти и всичко друго 6ти ще имам бяло петно. Няма да стане тая при мене, та май ще се повтаря ако си направя
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    BG
    Аз мажа с 30-ти както татусите, така и цялото тяло,за да не ставам на петна. ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    мажеш го, ама цялата ли се мажеш с тоя 50ти фактор на плажа? щото с едно петно 50ти и всичко друго 6ти ще имам бяло петно. Няма да стане тая при мене, та май ще се повтаря ако си направя
    Една баня съм направила и се мазах с 50-ти фактор, да. Само да спомена, че 10-ти фактор не предпазва 5 пъти по-малко от 50-ти.

Абе, петно ще стане, глупости. Ти да не мажеш всеки път в точно определена форма/граница?

Моя приятелка се маза веднъж с 25 на определени места и 6 на други, беше на петна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Ехх от колко време я чета тази тема Информирах се доста Аз лично от година някъде съм си измислила какъв татус искам. Решила съм да е четка, горе-долу такава: http://static.tumblr.com/moabiwt/Vb1...rush_large.jpg
    на това място: http://25.media.tumblr.com/5712af4dc...abkfo1_500.jpg
    Не ме е страх от болката, повече ме е страх от баща ми за това сигурно ще почакам още година или две. Исках да си я направя сега понеже продадох първата си картина, но като се замислих прецених, че съм малка още за татус (на 16 съм) а и не съм сигурна дали след няколко години все още ще съм толкова запалена по рисуването :/
    Последно редактирано от CherryBell13 : 07-23-2013 на 13:51

според вас този шрифт (с друг надпис - 2 думи) на коя част от тялото най-много ще подхожда
    http://prikachi.com/images/963/6363963p.jpg
    Колебая се между рамото, врата отдзад или острани на врата или на кръста?
    Знам, че това си е мое решение и аз ще си го нося цял живот, но просто искам да видя няколко мнения :3.

Град
    у нас...
    ^Определено вътрешната страна на бедрото. Точно такива стилове са ми адски сексо-мръснишки. Не знам надписа обаче дали ще е с такова значение. Иначе отстрани на врата също е добре На мен ми харесва и отстрани на бедрото на бикини линията.

Това за четката си е твой избор. Дори да спре след време да ти доставя удоволствие, маркираш един период от време. Но татуса си го правиш ти, с твой замисъл Сама решаваш

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    ^Определено вътрешната страна на бедрото. Точно такива стилове са ми адски сексо-мръснишки. Не знам надписа обаче дали ще е с такова значение. Иначе отстрани на врата също е добре На мен ми харесва и отстрани на бедрото на бикини линията.
    Надписа няма да се върже с 'сексо-мръснишкото'
    В смисъл надписа не е в такъв стил и смисъла ще се изгуби някъде .. ;д
    А според теб, ако е отстрани на врата как ще изглежда по-добре - хоризонтално или вертикално?

Град
    у нас...
    Ами хоризонтално. По принцип ако е съвсем малък шрифта, може и зад ухото да речем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си