- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Здравейте, прочетох първата страница и ме мързи да чета по - натам.. Таа опасно ли е за мен и за татуировката ми да ходя на плаж с нея. Направил сам я преди 2 седмици, черна татуировка, на крака и си я мажа с витамерфен![]()
^ Ще стане на нищо. Татуси не се правят лятото.
Ако може да ми отговри някой, които разбира поне малко от татуси![]()
Поне 1-2 месеца е добре да изчакаш. Ще избелее, и после ще се наложи да я повтаряш отново.
Не знам как реши, че не разбирам от татуси, при положение, че ти казвам нещо съвсем вярно. Ако то не ти харесва и искаш да чуеш как татуса ще ти е ок, защото не си мислил и не си се поинтересувал преди да си го направиш-ок, отивай и го съсипи. Аргументирай се от къде стигна до това заключение, че се ядосах, претендирам че от доста години се интересувам от татуси, уча се да татуирам даже и поназнайвам оттук-оттам за какво става въпрос.
Слънцето влияе зле на стари тауси, камо ли на пресен такъв. По тази причина трябва да отделяш изключително внимание на татуса си когато си на море или при излагане на слънце изобщо- заължително някакво мазило с фактор, за да предпазва от избледняване на боите. Потенето допълнително влошава нещата.
^Дам, точно на тебе да каже, че не разбираш.... :Д
иначе мисля, че всеки знае, че не е хубаво да се татуираш сега в момента![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А ако не ходя на плаж и мястото не е такова, че да се вижда? Примерно от едната страна на корема не би трябвало да избелее...
И аз искам да знам, ако не ходя на плаж и татуса е на скрито място, пак ли е вредно и ще избелее?![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Няма общовалидно правило, всичко се случва.
Изчакай до есента.
Аман от плиткоумни отворковци в тоя форум, бе.
Зайче, не е за теб.
А на мен ми е интересно как трябва да се грижиш за по-стар татус лятото ако ходиш повечко на плаж? Примерно направила съм си го октомври-ноември, мазала съм го с каквото трябва, идва лято, а аз съм морско чедо и ми дай да се пържа на пясъкаби ли избледнял? Трябва да се мажа със супурнайсти фактор, нали?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Най-старият ми татус е от преди 6 години и всяко лято съм на море по месец и отгоре. Мажа се с 50 фактор първата седмица/десет дена. След тва само с 30 фактор. Да, не почернявам колкото другите биха почернели с ходене цял месец, но нямам промяна в цветовете.
Приятеля ми един ден изгоря като ходиха да се гмуркат с баща му за октоподи и татуса му се обели целия. Беше на 3 години, и изглеждаше след това като десет годишен че и повече. Адски избледняха цветовете, ама който няма глава на раменете ще си го повтаря сега.
За прясна татуировка първото лято е добре да се пропусне - или да се маже с 50 фактор и да се избягват часовете на обед - от 12:00 до 17:00![]()
Аз нямах проблем със слънцето.Направих си татуса и след 1 седмица отидох на море и нищо не му стана , мазах го само с вазелин.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^За по-горните мнения... сега ви няма нищо, но след 5 години татуса ще е синкаво-зелен, мътен и грозен. Айде по сериозно отношение към телата си. Още повече че номер 6/10/15 не са фактори за целодневна грижа за кожата (освен ако не си африканец :д)
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз мажа с 30-ти както татусите, така и цялото тяло,за да не ставам на петна. ;д
Моя приятелка се маза веднъж с 25 на определени места и 6 на други, беше на петна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ехх от колко време я чета тази темаИнформирах се доста
Аз лично от година някъде съм си измислила какъв татус искам. Решила съм да е четка, горе-долу такава: http://static.tumblr.com/moabiwt/Vb1...rush_large.jpg
на това място: http://25.media.tumblr.com/5712af4dc...abkfo1_500.jpg
Не ме е страх от болката, повече ме е страх от баща миза това сигурно ще почакам още година или две. Исках да си я направя сега понеже продадох първата си картина, но като се замислих прецених, че съм малка още за татус (на 16 съм) а и не съм сигурна дали след няколко години все още ще съм толкова запалена по рисуването :/
Последно редактирано от CherryBell13 : 07-23-2013 на 13:51
според вас този шрифт (с друг надпис - 2 думи) на коя част от тялото най-много ще подхожда
http://prikachi.com/images/963/6363963p.jpg
Колебая се между рамото, врата отдзад или острани на врата или на кръста?
Знам, че това си е мое решение и аз ще си го нося цял живот, но просто искам да видя няколко мнения :3.
http://ask.fm/iwwkaa
^Определено вътрешната страна на бедрото. Точно такива стилове са ми адски сексо-мръснишки. Не знам надписа обаче дали ще е с такова значение. Иначе отстрани на врата също е добреНа мен ми харесва и отстрани на бедрото на бикини линията.
Това за четката си е твой избор. Дори да спре след време да ти доставя удоволствие, маркираш един период от време. Но татуса си го правиш ти, с твой замисълСама решаваш
Ами хоризонтално. По принцип ако е съвсем малък шрифта, може и зад ухото да речем.