.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обичаш ли да пътуваш? Къде?
    Любима книга?
    Гледаш ли футбол?
    А друг спорт?
    Какво ще учиш?
    Вярваш ли в зодиите?
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Обичаш ли да пътуваш? Къде? Страшно мнобо обичам да пътувам, дестинацията не е от значение стига да се пътува!
    Любима книга? Охх, много труден въпрос.. строго определена като "любима" книга нямам, но много ми харесва "Краят на вечността" на Айзък Азимов, на който впрочем съм огромен фен.. Също така много харесвам Хари Потър, Аз роботът, Лъжите на Локи Ламора, Пътеводител на галагтическия стопаджия (Дъглас Адамс радва!), Властелина на пръстените.. (Толкин пише уникално!) и още много други, общо взето не чета много сериозна литература, по-скоро си губя времето в нек'ви измишльотини.. Тютюн ме изненада много приятно..
    Гледаш ли футбол? Естествено, но не български.. просто нИ мА кефИ..
    А друг спорт? Тъй като пъпа ми е хвърлен на пътя Мотоспортове <3, а също така и плуване обичам да гледам, както и да практикувам, но контактните спортове са ми на сърце и винаги ще намеря време за тях..
    Какво ще учиш? Арабистика/Иранистика най-вероятно..
    Вярваш ли в зодиите? Всъщност вярвам, поне до някакъва степен зодията определя характера.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си