защо пушиш?
Не пуша, това беше на бала и пурата е просто за фъна.. Преди пушех по 2 кутий дневно, но един ден се събудих и си казах, че трябва да спра да си изгарям парите, за сметка на здравето ми.. 
ако трябва да избираш между голяма панда или червена панда, коя ще спасиш, защо?
The ultimate question for every hero! Не може ли да спася и двете, еднакво сладки са?! Но може би голямата панда е малко по-сладка, значи нея! Аз съм лош човек..
каква суперсила би искал да имаш, защо?
Регенерация или по точно- да мога да излекувам всяка една болест +смърт.. Така аз и близките ми ще сме винаги добре.. 
защо си избрал такъв аватар?
Защото той ме описва най-точно..
след като се определяш за романтичен, кой твой жест към жена приемаш за най?
Да летя до лондон, само да и правя компания, защото беше сама.. направих и супа и се гушкахме, след 3 дни се прибрах в България.. 
малко краен въпрос: ако след време разбреш, че детето ти ще живее до 4-5-годишна възраст поради сериозни здравословни проблеми, би ли накарал жена си да направи аборт, защо?
Всъщност бих я накарал, защото няма смисъл това дете въобще да се ражда да има съзнание и да знае, че ще умре толкова младо и крехко, по-добре да не се мъчи, предпочитам на нас да ни е тъжно, че въобще няма бебе, отколкото то да живее в очакване на смърта.. 
ако трябва да си изкараш един ден, с някой от форума, кой ще бъде този човек, защо?
Само един ли? Ама аз искам с много... Wednesday666, Chacho, granger, disappointeddreamer, umri.. и още и още...
после пак, че малко ме мързи в момента :3