.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149
    anonymous708973
    Guest
    Не че имам нещо против момичето, ама какво толкова й се чудите, съвсем логични и обясними неща си написа.

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    слът шейминга.
    Поясни, моля?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Поясни, моля?
    Когато някоя мацка обвинява друга мацка, че е курва, на база на това с колко спи, примерно. Тоест, момиче, което смята, че е правилно да се потиска сексуалността на жената и трябва да се вслушва в табутата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Поясни, моля?
    Да се опиташ да накараш някого да се почувства гузен, неприет и долен, заради (нещо свъразно със) сексуалността му - дрехи, брой партньори, слухове, и т.н. В по-неразвитите страни същият акт (слът шейминг) може да се срещне и под по-брутални форми - над изнасилено момиче, защото е...изнасилена, т.е. е била с мъж; жена, която има желание за достъп до контрацептиви, презервативи или аборт.
    По-страшни са последствията не върху индивида в/у, когото се извършва актът, а по-скоро върху обществото и мнозинството жени, ако гледаме глобално.
    Поредното сексистко послание към света...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Денис Родман в едно интервю каза че е спал с около 2 000 и на половината не бил плащал Дали ги помни аххах по скоро си ги записва с чертички във дневничето

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Когато някоя мацка обвинява друга мацка, че е курва, на база на това с колко спи, примерно. Тоест, момиче, което смята, че е правилно да се потиска сексуалността на жената и трябва да се вслушва в табутата.
    И това е лошо?
    Извинявай/те, но ДА ЖИВЕЕ ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ.

Никога няма да обвиня мъж на около 20, спал с 15 жени, ама мадама на моите години, отворила си краката за 15 различни. Айде не.

И с теб сме си говорили за една, дето е от има-няма година в Студентски и съберат ли се 4-5 момчета в стая, били и те приятели, тя е спала с поне трима от тях. Е, как да я нарека? "Освободена"?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Подкрепям Виоленца.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И с теб сме си говорили за една, дето е от има-няма година в Студентски и съберат ли се 4-5 момчета в стая, били и те приятели, тя е спала с поне трима от тях. Е, как да я нарека? "Освободена"?
    Айде сега обясни какво те притеснява в това и защо за момче е окей, без "подразбира се" и без "жената трябва това, а мъжът онова". След всяко такова по едно "защото".
    Последно редактирано от Chacho : 07-25-2013 на 05:42
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз пък в конкретния случай подкрепям Пантерата.
    Сигурно ще очаквате някакъв фундаментален аргумент, но преди това бих искал да видя аргумент в подкрепа на другата теза.

^lol

Само да си доиграя лигата.

Град
    София
    Изненадах ли те?
    1v3 нямаше да е честно.

anonymous708973
    Guest
    Не знам, бе, хора... В моята глава си е така. Дълбоко вярвам в него и по никакъв начин не чувствам сексуалността си потисната заради този факт.
    Ще опитам все пак: Някакси мъж, спал с 15 жени, в моята глава звучи като: "ей, успял е да предразположи 15 различни типа персонажи, браво".
    Жена, спала с 15 мъже на крехката възраст от 20 години, ми звучи като: "Тая толкова лесно ли си сваля дрехите?"

За мен една дама би следвало да е съумяла да натрупа опит с по-малко бройки отколкото един мъж. Би следвало да е нежна, да е дама, да е предизвикателство, да е връх, който следва да бъде покорен. И ако за 4 години сексуален живот (ако е започнала на 16), този връх е превзет от 15 различни типа, той вече далеч не е предизвикателство.
    Колко човека са успели да изкачат Еверест? А колко са умрели в опита?
    Айде сравнете го с Черен Връх/Голям Перелик/Шипка. Кое е по-интересно?

В заключение: твърдо против съм обявяването на една жена като курва заради една-две-три случайни бройки, но в никакъв случай няма да гледам с добро око на момиче, което е спало с половин Студентски и когато приятелят ми обясняваше, че не е спал с нея, други момчета не му вярваха. Еми, сори, курвалък е.
    Ако мадамата пак е спала с 15 човека, но това не се тръби навсякъде, а аз съм разбрала случайно, както ми се случи с една позната, отношението ми няма да е толкова негативно.
    Има си причини тия неща да се разчуват.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2013 на 07:48

Град
    София
    Ако Еверест ще ме убие, предпочитам да се кача на Черни връх с 1 шише водка и джам ( аз + водка + коз = мега-скандален-аз) и да си сляза като пич, жив и здрав.

А сега сериозно... като си изгледам фюма.

Ина, това, че ти имаш нужда да бъдеш предразполагана, че имаш нужда да се чувстваш като награда, цел, предизвикателство и си търсиш ловецът/закрилник/пленител, с който да се допълните, не означава, че всеки е избрал роля като твоята. И в крайна сметка всичко това обслужва нуждата ти да си щастлива във връзката си и да ти доставя удоволствие сексът.

Когато друга жена няма нужда да изпълнява тези "типично" женски роли, не иска да й пука с кой спи и си намира хора, които пасват на мисленето й, не прави нищо по-различно от теб. Щото смисълът на секса не е да си потвърдим колко сме мъже или жени, а да му се наслаждаваме.

Казваш, че колкото повече са я минали, толкова по-безинтересна е. А това не е ли единствено невъзможността да се радваме на живота? Всеки ден излизаш на улицата и подминаваш дърветата, храстите, тревите, в които, ако влагаш смисъл, ако намираш цикъла на живота и хармонията в тях, не би ли се наслаждавала? За някои от нас тези неща не се открояват, но за други може да са единственото на фокус. Подобно на този пример, някои намират всеки път предизвикателството и удоволствието в секса, без значение от бройката. Рано или късно и на теб ще ти се наложи, ако искаш дълга семейна връзка, в която да не изчезне секса. Щото за 10 години клатене и при теб няма да има предизвикателство.

Така че всичко е до погледа. Докато за теб един подход е правилен, за други може да означава да вървят срещу себе си. Помниш ли, когато те набеждаваха, че си курва, щото духаш, макар че обясняваше, че е за приятелят ти и доставяш удоволствие на неслучаен човек? Тогава как заставаше зад идеята, че е важно помежду ви емоцията да е налице, да се одобрявате един друг и да не слушате чуждото осъждане, щото сексът помежду ви цели точно това - удоволствието?

С какво е по-различно момичето, което се изчуква с 15 човека и всички са щастливи?

И нещо друго, защо точно момичето трябва да играе тая роля на чистата и неопетнена? Защо не може тя да си търси завоевания и мъже, които са предизвикателство? Толкова ли е лошо да излезе от чуждата представа за жена? Едно е да не ти допада такъв тип момиче, друго е да се опитваш да я накараш да се чувства засрамена, мръсна, долна, щото има различни нужди от теб. В крайна сметка изхождаш единствено от собствените си нужди, не от някви универсални. Мисля, че е пределно ясно, щом момичето не споделя поведението ти.

С други думи, не всички на тоя свят държат да са силните мъже и галантните жени. И тъй като нищо не пречи да изберат друг път, не виждам как ще се аргументираш, че една жена може да се срамува от това, че спи с много, при условие, че не можеш да обясниш защо мъжът трябва да има "мъжката" роля и жената - "женската". Отдавна е минала нуждата да ловуваме, да се чудим дали ще преживеем в дивото и да сме примитивни. Време е да осъзнаем, че и останките в мисленето ни от онова време не са нужни и хора, които не ги споделят, не са ненормални и неморални.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Chacho e много прав

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Според мен не и пречи на момичето, че са я минали 15 човека, стига да не са от 1 компания
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото смисълът на секса не е да си потвърдим колко сме мъже или жени, а да му се наслаждаваме.

Помниш ли, когато те набеждаваха, че си курва, щото духаш, макар че обясняваше, че е за приятелят ти и доставяш удоволствие на неслучаен човек? Тогава как заставаше зад идеята, че е важно помежду ви емоцията да е налице, да се одобрявате един друг и да не слушате чуждото осъждане, щото сексът помежду ви цели точно това - удоволствието?

С какво е по-различно момичето, което се изчуква с 15 човека и всички са щастливи?
    Доста мъже са ми казвали, че не изпитват същия кеф, когато чукат жена, за която се знае, че не е особено тежка и/ли завоевание.

По второто - сериозно ли ме питаш къде е разликата? :д

Мъжете могат да са завоевание, но далеч не в смисъла на секс. Мисля, че това е пределно ясно. Да "завоюваш" мъж, като го накараш да спи с теб, далеч не е трудно и не представлява (особена) пречка. Женските усилия се насочват в друга посока.
    Моят ми беше завоевание и се насладих на всяка стъпка по пътя към "Еверест". Ама хич не ми беше трудно да го "накарам" да си легне с мен.

Не се хващай за тия "15". Щото те по същия начин могат и да са 35. Сериозно, ама с ръка на сърцето, не те плаши подобна мисъл? Ама наистина, ако знаеш, че мадамата, с която предстои да спиш, си е лягала с 35 преди теб? Няма да подходиш с едно наум, няма да дадеш назад, няма да излезе като тема на разговор... никога?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2013 на 10:23

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами ако е на 27 примерно и е имала по 2-3 на година - не.
    n00bs

Мега фен
    Добре, де, Пинки, аз от постовете ти оставам с впечатлението, че доводите ти против *безразборния* (условно казано) секс от женска страна са, че това не би се харесало на потенциалните им партньори от мъжки пол.
    Не ми се връзва подобно мнение с образа ти на интелигентно и независимо момиче. Хърр дърр няма да правя секс, 'щото другите ще ме сочат с пръстче... Наивно ми идва малко.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Доста мъже са ми казвали, че не изпитват същия кеф, когато чукат жена, за която се знае, че не е особено тежка и/ли завоевание.
    да, на мене пък са ми обяснявали, че , ако са се родили жени, панталоните е нямало да им се качват над коленете

странно ми идва да оценяваш качествата на някой по предполагаемата от теб бройка на партньорите му, защото тук идва моментът с "Като кажат, че сестра ти е курва, ходи обяснявай, че нямаш сестра." Аз държа на правото като поискам някой, да мога да го имам...но тук идва идеята и колко високи са критериите на жената - ако се развива и социализира в среда, която е приятна и харесвана от нея, съответно и с такива хора, би трябвало част от тях да изпълняват стандартите и критериите и

въобще безумно ми идва идеята, ако има 2-ма в една връзка/ в едно легло и двамата са там по собствено желание и съответно имат еднакви права - брой партньори, развитие в кариера, кой да е отгоре, ако щеш...дори и най-смешното - еднаква вероятност да си лепнат някоя болест, което е единственият довод, който бих приела срещу 10+ партньора, но и за двата пола
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Т'ва като най-добрата ми приятелка която на сутринта след първия ми път специално си отдели 30 минути от съня та да ми обясни к'ва съм долна измет... :х За мен пък мъжа си е Еверест. Никога не съм била най-привлекателното момиче в стаята, дори не съм била в категория привлекателни и когато сега нещата са различни искам да си имам разни завоевания. Пробвам се. От една страна колко по- ще е следващия от моята гледна точка, а от друга колко по-добри отзиви мога да получа. ('щото обикновено приятели на приятели и няма как да не получа рецензия ) Не е казано, че лягам с всеки, понякога като стигнем до момента, в който съм на върха и дори не ми е до лягането... Пък и т'ва си изисква умения, а аз не мога да бъда посредствена в нищо.

Голям фен Аватара на ReguL
    2 567

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Добре, де, Пинки, аз от постовете ти оставам с впечатлението, че доводите ти против *безразборния* (условно казано) секс от женска страна са, че това не би се харесало на потенциалните им партньори от мъжки пол.
    Не ми се връзва подобно мнение с образа ти на интелигентно и независимо момиче. Хърр дърр няма да правя секс, 'щото другите ще ме сочат с пръстче... Наивно ми идва малко.
    Какво да кажа, пълна съм с изненади.
    Шегата настрана. Не претендирам, че разсъждавам логично, само се опитах да обясня, категорично не искам да ви убеждавам в моята гледна точка. Вътрешно усещане ми е.
    Никога не съм се спирала умишлено да правя секс, няма и да се спра заради хорското мнение. Просто съм от този тип, че one-night-stand-овете биха ми се случили веднъж, два, три пъти. По ми се вписва сексприятелчето като идея, не съм момиче, на което й е лесно да си сваля дрехите с непознати. Досега съм имала само връзки, през които съм правила секс.
    Моля те, не разбирай "много ми се чука, ама няма, щото... какво ще кажат хората".

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ами ако е на 27 примерно и е имала по 2-3 на година - не.
    Окей. Наистина би било по-разбираемо, макар че лично аз и като мъж, и като жена бих се запитала: Окей, а на тази какво й има, че на 27 е нямала и една по-сериозна връзка?

AliceSw, не знам с какви комунираш, но в моята среда съм чувала безкрайно много пъти: "да уе, става за веднъж, ама за повече... да не съм луд, брат, тая знаеш ли ква е курва". И когато съм го чула, е било оправдано. Идея нямаш какви неща съм чула по адрес на въпросното момиче, изръшкало половин Студентски (или по-скоро момичето, което е било изръшкано от половин Студентски), направени като коментар от момчета, с които е спала.
    Което ме навежда на последната част от поста ми:

НЕ съдя за едно момиче само по бройката. Споменах вече, че случайно разбрах броя на партньорите на една позната. Стори ми се главозамайващ, но никога, никога не бих я нарекла лека, камо ли курва. Защото определящото е поведението. Обикновено бих тръгнала с едно наум, но винаги в процеса на запознанство мога да се убедя, че това момиче с голямата бройка е в пъти по-голямо предизвикателство и завоевание... дама, ако щеш, от някоя, дето е била с 2-3, ама е пълен атеншън хор и убива за внимание, върти момчетата и т.н. Щото и такива познавам.

Ех, че дилеми относно преценката за едно момиче. Докато бройката на едно момче никога няма да ми влияе върху мнението, щом въпросният е попаднал около мен. Душевно девствените обикновено не се задържат много.
    Наистина се надявам да успях да обясня достатъчно добре този път Просто споделям своята гледна точка изцяло в положителен дух.
    Ще се радвам да чуя и аргумента на Психопат, най-вероятно ще е по-добър от моя с "вътрешното чувство".

Мега фен Аватара на Rabalka
    Това за бройката си мисля че опира най вече до мислинето на момчетата което е некво остаряло защо те се прават на силния пол а не са.

Храна за размисъл

http://www.youtube.com/watch?v=EU20JnsYiXc

anonymous708973
    Guest
    Коментар по видеото

Много добре започна мадамата. "Знаете за коя говорим... не онази обърканата, не другата, а онази, която... о, да, тя е курва".
    Обаче... изобщо не виждам за какво я даваш за храна за размисъл? Мадамата е много, много по-крайна от мен. "Момичетата правят оne night stand, защото нямат caring friends"? Логика - нулева.
    Сериозен ли си или просто искаш да се бъзикаме на добре позната в тоя форум тема "Девствена ли съм/Курва ли съм, ако го правя само отзад?" :Д
    Тя казва "може да изглеждате като курва, може да се държите като курва, но аз ще ви съдя на база единствено на това колко еди-какво-си сте слагали еди-къде-си". Че това е в пъти по-крайно от мен.

"It's your choice whether you want Wanderland to be an exclusive club [...] or a theme park, where kids get in for free..." - Именно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си