- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мис България 2013
А има и ебати пичетата, дето не са в стандартните кила/ръст
http://sportuvai.bg/%D0%9A%D1%80%D0%..._i.309123.html
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е, те не могат да са перфектни, кофтито е, че повечето и елементарно възпитание нямат. Пенка я изкарват простата, обаче Пенка си гледа работата, а ония злобеят. Претендират, че са интелигентни, а на онова с правописа сгрешиха елементарни неща. От 17 ли, колко са, само 3 от тях са грамотни. Срамота.
nigga stole my bike
^ не говорим за перфектни,но поне да изпъкват наистина с нещо повече...
пенка,че е проста - проста е ама поне си казва всичко и чисти![]()
не знам за другото ама ме дразнят диалектите супер мн![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
много е дразнещо.. аз ги гледам в нета от време на време,но не го следя![]()
Реално кое момиче, което е с всичкия си, би се явило на такова нещо? То е трагично, нагъват вафли, хляб, саламища и газирано, пък ще ставали Мис.
Пълна гавра с понятието Мис. ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Реално, "титлата" Мис никога не е значело нещо. Най-красивата жена.. Според кого? По какви критерии е избрана? Може ли да има универсална "красавица" изобщо? Жената не е само крака, обиколка на талия, ханш и гръдна, че да бъде избирана по тези критерии. Но явно тези, които се явяват на това, нямат други по-съществени качества и самите те го осъзнават така че нека ги оставим да пасат..
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Е, айде сега. Кой ти гледа характера?! (шегувам се)
Пародийното е, че те дори и с хубави тела не могат да се похвалят, какво говорим за красота. Ама, щом им е кеф да се заблуждават, тяхна си работа. Пък и сложили Антония Петрова а.к.а крокодилът за коментатор и оценяващ, ХА ХА.
Някои хора обичат да стават за посмешище.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор