.
Отговор в тема
Страница 9 от 91 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2259
    Някой с втора матура география?

Цитирай Първоначално написано от rizzle06 Виж мнението
    Аз, първоначално мислех да ми е по история, но се отказах и ми остава география

Голям фен Аватара на Illusion772
    Опазил господ !!!

(запис)

Имате ли мнение относно Арт колежа? И къде е най-добре да се изучава кино и телевизия и подобни?

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Здравейте.. и аз се присъединявам към темичката...
    Още от сега се чувствам притеснена за изпитите :Д.. ще се побъркам..
    Втората матура, която съм си избрала е по биология.. добре, че поне там се чувствам сигурна..

Повече от фен Аватара на teen95
    И аз се присъединявам към темичката.
    Втората ми матура ще е по Английски .

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз прочетох Железния светилник и сега само листовки решавам ...,а после ме чакат и сборниците йей
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    История.
    мазохисти
    английски ми е 2рата
    п.с. няма ли прависти в тая тема?
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 07-25-2013 на 14:45
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Аз прочетох Железния светилник и сега само листовки решавам ...,а после ме чакат и сборниците йей
    Ххахахха, браво на тебе! Аз си клатя краката... Само с математика се занимавам.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Нищо не знам аз кое какво ще ми е.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз се занимавам с математика сега лятото. Книгите от списъка хиииич не ми вървят. Ще се четат, то се знае, но по-нататък.
    Една седмица си давам почивка обаче, от днес. :Д

Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    Бройте и мен, решила съм втората матура да ми е математика, но съм много зле там.Искам да запиша ИТ специалист в НБУ или УНСС затова и искам математика за втора матура, но ми трябват частни и дори и с тях не съм сигурна,че ще се справя.
    Много е гадно когато не си учил в математическа гимназия, защото шанса да се подготвиш за матура без частни уроци е минимален..
    ама и аз мисля 2рата ми матура да е или по математика или английски, пък може и немски много съм на кантар

Да ми препоръчате някакви помагала за матурите по Български и Английски ?

По български на Пламен Тотев е подходящо..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Потърси издания на ПОНС имат хубави помагала , предназначени именно за ДЗИ.
    maDamn

Кой ще кандидатстват медицина? Нека да обменим информация.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от teen95 Виж мнението
    Да ми препоръчате някакви помагала за матурите по Български и Английски ?
    БЕЛ:
    44 теста
    66 теста

Анализи на Пашова - доста са сложни, но ще им свикнеш. На Скорпио червените също са добри.

Благодаря !

Цитирай Първоначално написано от MnnLUSSY Виж мнението
    Имате ли мнение относно Арт колежа? И къде е най-добре да се изучава кино и телевизия и подобни?
    Кратък отговор - не у нас.

За дълъг отговор, ако искаш, пиши на ЛС.

Голям фен
    охх Запис ... и нашето време дойде

Голям фен
    Аз съм с география

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вие сте луди много учене ви чака,ако искате хубава оценка по география.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Аз съм съгласен с постовете на Chacho за ИТ в университета, но бих добавил следните плюсове на университета - ако искаш да имаш повече основа и да си по-широк специалист и се интересуваш от науката, в университета учиш някой висши математики и теоречини дисциплини от компютърната наука които не са толкова практични и малко хора биха седнали вкъщи сами да си ги учат.
    Отделно в университета освен социалните връзки с млади хора, може да имаш и професионална полза от тях, особено от колегите които работят по специалността и т.н.
    Друга полза(от най-главните за мене поне), е че по принцип това значи, че отиваш в друг град(ако не си от София де примерно) и си живееш сам и на спокойствие, така ставаш по-дисциплиниран и самоинициативен, което помага, аз ако съм постоянно вкъщи с майка ми и да се самоподготвям вкъщи някак си ме дърпа назад, въпреки че е по-лесно и няма за какво да се грижиш.
    Има и други ползи от университета, най-добре е да е в София, защото там са повечето фирми които биха те интересували.
    Е не е задължително да ставаш някакъв специализиран в advanced fields програмист, може и уеб дизайн примерно, където си по-далеч от математиката и е доста висока абстракцията на програмирането, за тая специализация наистина не ти трябва университет, е има и сега нови специалности където повечето предмети са свързани с уеб програмиране и дизайн и други практични неща, има и Телерик академията, за всеки според нуждите му.

Но дори и да влезеш в университет, голяма грешка е да чакаш първо семестъра да почне, след това да караш с темпото на университета и т.н., хората гледат по някое време докато са студенти да започнат кариерата си, най-важното е през свободното време(което е повечето) сама да се подготвяш и даже още от сега да четеш най-важните ресурси, та поне да имаш обща култура и представа. Каквото си научиш самостоятелно и каквито проекти си направиш това е важното, университета не му е работата да го прави вместо тебе.
    Иначе най ме дразнят лекциите, рядко научавам нещо от тях(зависи по какво са де), много бавно минават, някой път не мога да видя и да чуя както трябва, и е пълно с хора.
    Почти цялата теория която знам свързана с програмиране и IT, абе направо цялата, е от pdf-и и сайтове, не от лекции, видео лекции и т.н., където контрола над ученето не е мой.

А относно самите университети - информатика, компютърни науки, софтуерни технологии и такива истории са във ФМИ на Софийския и Пловдивския най-добре, в Техническия се учат физика, химия, хардуер, инженерната част и по-скоро е за програмиране на ниско ниво(на теория драйвъри, контролери и такива неща за които в БГ няма много работа), за мрежи, изцяло мултимедия и дизайн също се учеха някъде, а за аналитист ли не знам си какво там(по-скоро икономическата част на тая индустрия) има в икономическите университети бизнес информатика, но е за икономисти.

Въобще трябва да прецениш кое е най-добро и изгодно за тебе от тия истории. Зависи от това до колко си самостоятелна(за ученето), знаеш ли в кое направление искаш да се развиваш, ще ти стигне ли кандидатстуденсткия бал, колко пари имаш за студенство, за къде ще ти стигнат, за колко време и т.н.
    След дълги размисли реших,че и ти и Chacho сте прави, от малък град съм и искам след тая година да се ориентирам към София и да ставам самостоятелна, за тая цел обаче трябва да избера какво да продължа да уча и както Chacho каза няма смисъл да уча нещо което мога да го науча сама, затова искам да избера нещо което ще ми помогне в бъдеще за уеб дизайна и в същото време няма да ми е излишна тая диплома и просто да събира прах.На някой хрумва ли му нещо защото на мен нищо, ровя се из специалностите от няколко дни, но нищо не намирам
    Последно редактирано от ShadyGirl07 : 07-28-2013 на 13:24

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Вие сте луди много учене ви чака,ако искате хубава оценка по география.
    Това е единственото което ми е интересно ... пък и не съм толкова сигурна в себе си по английски

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Записвам се и аз
    Втората ми матура ще е по английски и нямам намерение да ходя на курсове, тази година изкарах CAE и все си мисля, че бих си изкарала хубава оценка
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си