.
Затворена тема
Страница 138 от 155 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 3873
    Banned Мега фен
    ^ е добре де,имаш суха и цъфтяща коса,а всичките ти продукти без 1 са изсушаващи ? как искаш да стане номера
    аз тия кристали ги имам,хубави са
    ами ще ти се наложи да пиеш вода ако искаш хубава коса и кожа
    започни да се мажеш само с масло в корените и по дължината,абе навсякъде и стои по няколко часа
    за балсама нищо не мога да ти кажа

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    И моята коса е така, само че аз се мажа предимно с масла, понякога 2-3 смесвам и пак си седи суха, е по-добре е отколкото без нищо. Казаха ми че това било, защото косата ми е много изтощена, тоест там където е изгоряло дори и само един път да го мина с пресата вече се показва цъфналото.... Разделих се с около 15 см коса преди няколко месеца и сега май ще трябва пак да се разделя с доста. В момента не третирам косата си с нищо, но пак е суха по дължината и краищата, само в корените е добре където е новата коса. Боядисвана е стотици пъти сигурно вече, но от около 2 месеца не съм я пипала и цвета е ужасен, но ще си търпя, защото искам да израсте. Използвам уж професионален шампоан безсулфатен, някакъв балсам и по краищата слагам арганово масло. А преди да се изкъпя се мажа в последно време с кокосово масло. Има ли някакъв шанс косата ми или трябва да чакам дълго да израсте/ да се подстрижа 3-ти номер ?

Banned Мега фен
    ^ просто чакай да порасне ...
    можеш за момента да идеш на фризьор някаква терапия за изтощена коса да ти направи..
    толкова изтощена коса просто каквото и да и се прави няма да се оправи докато не израсне ... може с масла и други неща само да и се подобри състоянието ама не и да спре да цъфти.. и да,по-добре масла на такава коса

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Колбая се дали да се подстрижа с 2-3 см и след месец два пак, или направо да се подстрижа доста по-късо. Ако отида на фризьор за терапия ще ми излезе доста соленко

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ако не си фен на драстичните промени и късите коси режи по малко. Жалко е, че си докарала косата си до това състояние, но поне вече правиш нещо по въпроса. Продължавай с терапиите, прави и домашни маски и внимавай как я решеш - грубото разресване с неподходяща четка или гребен може да нанесе много щети, особени в краищата. Разресвай я отдолу нагоре, т.е. първо краищата, после от средата до край и накрая от корена до краищата. Иначе просто чакай да израсне.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на weheartiit
    е ,аз знам,че меда,жълтъка и киселото мляко са подхранващи,не исушаващи,
    а друго,което хидратира и мога да го сложа в маската освен някакво масло не знам.
    аз най-често се мажа само с масло,но когато си правя маска слагам тези неща

П.С поръчах си балсама ,само че вместо кристалите взех този УВ спрей на
    Лакме и се надявам да не се разочаровам ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    е ,аз знам,че меда,жълтъка и киселото мляко са подхранващи,не исушаващи,
    а друго,което хидратира и мога да го сложа в маската освен някакво масло не знам.
    аз най-често се мажа само с масло,но когато си правя маска слагам тези неща

П.С поръчах си балсама ,само че вместо кристалите взех този УВ спрей на
    Лакме и се надявам да не се разочаровам ^^
    охххххх колко пъти да обясня: ВСЕКИ ПРОДУКТ В ДОМАШНАТА МАСКА И ПОДХРАНВА...и поотделно имат и други свойства.. то е логично ...
    жълтъка и киселото мляко: подхранват,изсушават,кисел ото мляко е и за мекота,еластично и блясък - за ВСИЧКО това,а не само за едно..
    като правиш маска слагай по много масло
    за слънцето ? ми той е мазничък да знаеш мисля,че ще е ОК

Супер фен Аватара на weheartiit
    добре де ,спокойно

Понеже маската ми на Орзен свърши се чудя дали да взема пак от нея или да сменя с някоя друга? Много съм доволна от нея (при положение че си съсипвам косата това лято доста- изрусяване, боядисване..) , а и не ми сваля от боята изобщо. Та препоръчайте нещо г-д за същите пари за боядисана коса или да си взимам пак от нея?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Колко пари си готова да дадеш за маска ?
    Иначе съм много доволна от тази на Miosotis и Denise.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    добре де ,спокойно
    ааа ама аз спокойно,просто ми писна да го повтарям
    в следващия вол ще го напиша в началото на темата с главни букви

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Понеже маската ми на Орзен свърши се чудя дали да взема пак от нея или да сменя с някоя друга? Много съм доволна от нея (при положение че си съсипвам косата това лято доста- изрусяване, боядисване..) , а и не ми сваля от боята изобщо. Та препоръчайте нещо г-д за същите пари за боядисана коса или да си взимам пак от нея?
    недей същата... вземи си някаква друга - може пак на орзен,но различна от тая ( те имат няколко,ти предполагам си взела за боядисана коса)

Трябва ми за боядисана коса, защото иначе ще трябва да се боядисвам всяка седмица. Иначе 10-12лв максимум за маска бих дала в момента. Трябва да ходя до Дм да разгледам какво имат тези дни.

Голям фен Аватара на shutUp
    FuCKkK13, колко време седиш със "златната маска" (тази с кис. мляко, жълтък, кокосово масло и мед)?
    И с хладка вода ли отмиваш?
    Косата ти е прекрасна. И моята е толкова дълга, но не и толкова здрава и лъскава, за съжаление.. :3
    А, да, и колко пъти в месеца я правиш?

anonymous708973
    Guest
    Наклепах си обилно дължините с кокосово масло.
    ОБАЧЕ... кажете какво да ги правя тия корени! Мила съм си косата в четвъртък вечерта, вчера вечерта вече беше ТОЛКОВА мазна, че не съм я измила само защото днес ще си стоя вкъщи. Дали да не пробвам тая маска с горчицата?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    FuCKkK13, колко време седиш със "златната маска" (тази с кис. мляко, жълтък, кокосово масло и мед)?
    И с хладка вода ли отмиваш?
    Косата ти е прекрасна. И моята е толкова дълга, но не и толкова здрава и лъскава, за съжаление.. :3
    А, да, и колко пъти в месеца я правиш?
    различно,по 3-4 часа,ако имам време може и 5-6
    да,с хладка
    мерсиии .. ами 2 пъти в седмицата т.е 8 пъти в месеца

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Наклепах си обилно дължините с кокосово масло.
    ОБАЧЕ... кажете какво да ги правя тия корени! Мила съм си косата в четвъртък вечерта, вчера вечерта вече беше ТОЛКОВА мазна, че не съм я измила само защото днес ще си стоя вкъщи. Дали да не пробвам тая маска с горчицата?
    ако ти е чак толкова мазна в корените можеш да нанасяш жълтък,кисело мляко и МАЛКО хума,а по дължината кокосово масло.. така нито ще ти се изсушава дължината и заплита и т.н.,нито корените ще са ти мазни

Голям фен Аватара на shutUp
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    различно,по 3-4 часа,ако имам време може и 5-6
    да,с хладка
    мерсиии .. ами 2 пъти в седмицата т.е 8 пъти в месеца
    оокей, още днес ще се наклепам :3
    Просто исках малко разнообразие, че напоследък само кокосово масло нанасям и в корените, и по дължините..
    Благодаря за отговора и маската

За затваряне на цъфтежите аз препоръчвам Аргановото масло на AVON.Този продукт е страхотен и е един от малкото,които наистина ми помагат,с две ръце ти го препоръчвам!Ето как изглежда http://www.google.bg/search?q=%D0%B0...87%3B307%3B398

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Затоплям си бадемово+пшенично (: Пожелайте ми успех с измиването после.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pet1tety Виж мнението
    За затваряне на цъфтежите аз препоръчвам Аргановото масло на AVON.Този продукт е страхотен и е един от малкото,които наистина ми помагат,с две ръце ти го препоръчвам!Ето как изглежда http://www.google.bg/search?q=%D0%B0...87%3B307%3B398
    чудото за затваряне на цъфтежи се нарича ножица

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък се сдобих с хубав зехтин и сега нямам търпение да стане вторник, за да си направя една хубава маска.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ясно и е на нея. Да, това и предписаха, но не се чувства добре от него, не и помага, дебелее много :Д. Изписани и са 25 милиграма, при положение че стойностите на жлезите са и добре, а антителата са и малко по-високи. :Д Казва, че без него се чувствала по-добре. Мех, не я знам.

Благодаря!
    Ще дебелее без тироксин, а не със. Плюс това дозата е безумно малка А и се започва постепенно- примерно през ден или всеки ден по 12,5 микрограма всеки ден през първата седмица, след това по 25 през ден втората седмица и от третата всеки ден по 25. Убеди я да го пие, защото липидният профил заминава на майната си, холестеролът и триглицеридите хвърчат до небесата, атеросклерозата си прогресира...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ще дебелее без тироксин, а не със. Плюс това дозата е безумно малка А и се започва постепенно- примерно през ден или всеки ден по 12,5 микрограма всеки ден през първата седмица, след това по 25 през ден втората седмица и от третата всеки ден по 25. Убеди я да го пие, защото липидният профил заминава на майната си, холестеролът и триглицеридите хвърчат до небесата, атеросклерозата си прогресира...
    Мхм. Аз съм с Хашимото и откакто пия Л-тироксин се чувствам отлично, няма и следа от косопада, сърцебиенето и забавения метаболизъм. Точно обратното. Аз пия по 50 и 75 микрограма, редувайки ги всеки ден, ама в нито един момент не съм усетила да надебелявам от това.

http://pics1.ds-static.com/prodimg/341511/300.JPG - мнения за това?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    чудото за затваряне на цъфтежи се нарича ножица
    Ножицата ги премахва,не ги затваря ,но както и да е ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си