.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Да се ожениш/омъжиш девствен...

Какво мислите по въпроса да се ожениш/омъжиш без да си имал полови контакти с друг/а. Изразява ли това вярност към половинката и гаранция, че няма да има изневери ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изневярата може да е не само физическа, така че , не е гаранция за нищо. А и самата идея за"девствени преди брака" за мен е глупава.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Глупави стари предразсъдъци. Това, че не си спал с никого до брака не може, не трябва и не е гаранция, че занапред няма да залитнеш по някой друг и да се изчаластрите в някой мизерен мотел.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Глупави стари предразсъдъци. Това, че не си спал с никого до брака не може, не трябва и не е гаранция, че занапред няма да залитнеш по някой друг и да се изчаластрите в някой мизерен мотел.
    Така е, даже е по-вероятно да искаш да си наваксаш пропуснатия опит.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Според мене да изневериш в такава ситуация е почти неизбежно. !

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Това да не е продължение на темата :

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B%D0%B8-%D0%B5

?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Това,че се омъжваш/жениш девствен/а не е никаква гаранция,че няма да има изневери,даже както каза CoockieMonster,е почти неизбежно.За мене това са отживелици,но щом вашите ти го набиват в главата...оправяй се.И само не бягай от вас,плс!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Никой не си купува кола без тест драйв.

Глупаво старомодно мислене.Това не е гаранция за абсолютно нищо.Даже в тоя случай е по-вероятно човек да изневери.

Мега фен Аватара на xoxi
    Защо не? Ако се ожениш/омъжиш преди 20 и то около месец след като си се запознал/а с половинката...
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Beyond reality
    ^ щото това е адски гениално, но...възможно...и все пак ...найн.
    maDamn

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Защо не? Ако се ожениш/омъжиш преди 20 и то около месец след като си се запознал/а с половинката...
    Това би било доста неадекватно

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Според мене да изневериш в такава ситуация е почти неизбежно. !
    мда
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Даа, даа направетее го ... оженете се после секса като е лош .. се разведете и тогава няма да може да се ожениш повече, зашото няма да си девтствен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Направо ме изумявате как мислите.
    Девствеността и отнемането ѝ е въпрос на личен избор и разбиране. Има хора, които отрастват с мисълта, че в живота им има един определен човек за тях и искат да се пазят за него.
    Наричате го старомодно, защото в миналото моралните ценности са били по-различни и е било недопустимо да имаш разнообразни сексуални контакти преди брак. Но това не значи, че сега трябва да бъде заклеймявано като нещо едва ли не... смешно. Напротив, има много искреност в едно такова желание. Да, сексът е хубаво нещо, но все пак не сме животни да задоволяваме всеки хормонален повик на тялото си.

Интересното, обаче, е тенденцията младежите да определят нещо като "глупаво", само защото не могат да го проумеят...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Beyond reality
    ^ Защото от практическа гледна точка, сексът променя много човек. Ако не си пасвате на сексуално ниво,няма как да се избегнат и последващи проблеми. Защото ,когато нещата не вървят в леглото, несъмнено се отразява и в други аспекти от връзката.
    За мен самата би било глупост да направя подобно нещо,хипотетично,защото вече няма как Но ако някой друг си го е решил,бих уважила решението му. Спрямо мен - няма как да е.
    maDamn

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ^ Защото от практическа гледна точка, сексът променя много човек. Ако не си пасвате на сексуално ниво,няма как да се избегнат и последващи проблеми. Защото ,когато нещата не вървят в леглото, несъмнено се отразява и в други аспекти от връзката.
    Едно нещо може да те промени, ако му позволиш. Когато не си пасвате в леглото, решението не е нужно да бъде раздяла. Има хиляди начини да се нагодите. Само че сега е модерно да правим секс, а не да си говорим. За това пропадат връзките. И затова не разбирате идеята за девствен преди брака. Защото основавате връзките си на химия, привличане. Сексът трябва да е естественото продължение на взаимоотношенията, а не основата им.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от berna9 Виж мнението
    Изразява ли това вярност към половинката и гаранция, че няма да има изневери ?
    Като искаш гаранция, си купи тостер.
    Като го избият чивиите, че му е омръзнало всяка вечер едно и също меню, като го затресат комплекси и мисли какво е изпуснал, стой, та гледай за каква гаранция и за каква вярност става дума.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Остарели предразсъдъци нямащи нищо общо с вярност и гаранция. Сексът е важна част от една стабилна връзка и брак. След като вече сме женени ли да разберем, че не си пасваме?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Едно нещо може да те промени, ако му позволиш. Когато не си пасвате в леглото, решението не е нужно да бъде раздяла. Има хиляди начини да се нагодите. Само че сега е модерно да правим секс, а не да си говорим. За това пропадат връзките. И затова не разбирате идеята за девствен преди брака. Защото основавате връзките си на химия, привличане. Сексът трябва да е естественото продължение на взаимоотношенията, а не основата им.
    Съгласна съм на 100% с последното изречение, но не и с удебеленото, защото е така само на теория, за съжаление.
    Хората не могат да се нагодят за къде-къде по-елементарни неща, какво остава за секс.

Имала съм 2 връзки, в които просто нещо липсваше в картинката със сексуалните отношения, говорила съм, казала съм, резултат - никакъв.

Град
    Beyond reality
    Аз разбирам идеята, но не мога да я приложа за себе си.
    Друг е въпросът,че дори и да се вземат свежи и пресни , не е гаранция,че няма да се разделят, заради друго.
    maDamn

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Девствеността и отнемането ѝ е въпрос на личен избор и разбиране. Има хора, които отрастват с мисълта, че в живота им има един определен човек за тях и искат да се пазят за него.
    Проблемът е, че рано или късно животинския инстинкт, който все пак съществува у хората започва да те ръчка. Дали ще е месец, година или 20 години почти неизбежно е да пожелаеш да опиташ с друг/а, oсобено в свят, където това е най-нормалното нещо. И когато дойде този момент е по-скоро въпрос на време да го направиш. Честно казано не вярвам в днешно време двама девствени да се вземат и да си останат единствените до края на живота си.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Варна
    Вижте, аз не казвам, че не е нормално да искаш да правиш секс преди сватбата. Нито казвам, че трябва да се спазва нещо такова. Има хора и хора. Твърдя само, че не можем да заклеймяваме нещо като неправилно, смешно или грешно, само защото за нас е неприложимо, както каза granger. Това е всичко. И аз далеч не съм била монахиня преди да се омъжа. И за мен сексът е важна част от връзката. Но е част, а не основата ѝ.
    Затова пак казвам - въпрос е на лично убеждение, нагласа и, ако щете, възпитание. Но съм против да го отричаме и да твърдим, че девствените преди брака са непълноценни и задължително ще изневерят, щом веднъж ги отворят

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съгласна съм на 100% с последното изречение, но не и с удебеленото, защото е така само на теория, за съжаление.
    Хората не могат да се нагодят за къде-къде по-елементарни неща, какво остава за секс.
    Хората не могат просто защото не искат достатъчно. В днешния свят с толкова много възможности е много по-лесно да се откажем от нещо и да си вземем ново, отколкото да се опитаме да го поправим. Разбирам го.

И друго - желанието трябва да е взаимно. Явно при теб е било едностранно и затова не ви се е получило.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Никога не можеш да бъдеш сигурен дали човека отсреща няма да ти изневери.Има различни хора,но никога не трябва да се доверяваш напълно.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си