- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Лятото на нашето НЕдоволство
Ми купувайте и вие, теглите голям кредит и купувате. Никой не ви спира. Големите фирми, не се управляват от групичка във форума.
n00bs
Не ми викай пич, пич=копеле, а моя баща в момента е на работа.
Никоя сериозна фирма/компания, няма да скл договор, без неустойки.
Дай примерно компания Х прави инвестиции за 300 млн. и изведнъж държавата решава, че иска да си прекъсне договора с тях, че видиш ли, било печеливше.
n00bs
Аз пък не мисля, че ей така ще оставят такива сериозни договори, които не са за 4-5 години, ей така. Мислите ли че от ЕС, няма да кажат нищо? То да не е, да строят пътища, къде могат да набутат всички договори на 1 фирма.
n00bs
ЕС няма нищо общо тука... Те нямат право да ни се бъркат в договорите.
Кво да кажат от ЕС![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Замислете се тогава, защо всичко не е към 1 фирма.
n00bs
Да, България цъфна тогава с няколко млрд външен дълг.
n00bs
Нали ? И всичко това на фона на огромна безработица, скъпо здравеопазване, невъзможност хората да си платят тока и водата, да не говорим някой да иде на почивка някъде.........
oh wait, то тва е сега, тогава за ток и вода са идвали 2 пъти в годината, даже и циганите са ходили на море, здравеопазването е било на практика безплатно, а работа е имало колкото си искаш
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-03-2013 на 09:32
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ако комунизма беше толкова добър режим, в момента щеше да се прилага по цял свят. Така като гледам Севрна Корея и Куба, вървят доста надобре. Добре че получават помощи.
n00bs
Хората сме боклуци и затова комунизмът не може да просъществува. Просто винаги някой ще се възползва от цялата работа. За протокола- в България комунизъм не е имало. Всъщност, никъде е нямало и няма комунизъм.![]()
Далеч съм от мисълта да, защитавам комунизмът, който сам по себе си е една отопия,просто казвам, че едва ли на някой му е пукало, че сме имали няколко милиарда дълг, ако изобщо сме имали, но даже и да сме имали, сигурно сме имали и да взимаме, нали? То и капитализма се изчерпа вече кат гледам, демокрацията и пазарната икономика също дадоха дефект
Законът е закон,
но той врата в полето е
Единствения дефект е алчността на хората.
Едва ли на някой му е пукало, че яде банани само на Коледа, че не може да пътува свободно. Че не може да напусне страната.
n00bs