.
Затворена тема
Страница 141 от 155 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Направих си маска с хума, лимон, жълтък и кисело мляко. :/
    Много добре ми се отрази. :д ^.^

Супер фен Аватара на lqlq89
    Трябва ли да си направя почивка от маските. И да се мажа само с масла отделно (както беше споменала Фък) или пък със стимулант е най-добре според вас?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Аргановото масло омазнява ли косата?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ зависи какво количество слагаш
    но ако слагаш нормално си попива

Цитирай Първоначално написано от SiskaM Виж мнението
    Аргановото масло омазнява ли косата?
    Не.

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета, препоръчайте ми някоя маска,от която да не ми пада боята.
    Явно от маслата,които слагам забелязвам,че много бързо ми пада,а това нещо не ми се нрави особено.
    Искам жизнена и лъскава коса, обичам да си правя домашни маски,но пък така цвета ми се променя почти напълно!
    To infinity and beyond.

Здравейте. Преди две седмици бях на море и ме посъветвахте да си взема за там бебешки шампоан. Аз си купих Бочко и продължих да го ползвам и сега. Хареса ми много, защото не ми дразни скалпа, косата ми е хубава и мекичка. Принципно проблем ли е да ползвам бебешки шампоан?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Your.Passion
    ^
    Не.
    Защо да е проблем?Ползвала съм бебешки шампоан 1 година и нямах проблеми.Даже ти я прави по-хубава.

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    ^
    Не.
    Защо да е проблем?Ползвала съм бебешки шампоан 1 година и нямах проблеми.Даже ти я прави по-хубава.
    Мерси. Аз не съм ползвала преди и не мислех, че ще ми прави такава готина косата.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз лятото използвам предимно бебешки шампоани, защото си мия косата почти всеки ден, а бебешките шампоани не са толкова агресивни. Като цяло съм почитател на бебешки продукти за всичко

Момичета, моля препоръчайте ми нещо за предпазване косата от слънце. Станала е ужасно суха и заплетена в краищата. Налага ми се сега да я подстрижа, защото направо не се търпи. Не ми се иска след това пак да гори на това слънце.
    В youtube съм виждала много доволни момичета от някакъв спрей на Каротен, но като чели не съм виждала за коса по магазините или поне не съм се заглеждала.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    И аз лятото използвам предимно бебешки шампоани, защото си мия косата почти всеки ден, а бебешките шампоани не са толкова агресивни. Като цяло съм почитател на бебешки продукти за всичко

Момичета, моля препоръчайте ми нещо за предпазване косата от слънце. Станала е ужасно суха и заплетена в краищата. Налага ми се сега да я подстрижа, защото направо не се търпи. Не ми се иска след това пак да гори на това слънце.
    В youtube съм виждала много доволни момичета от някакъв спрей на Каротен, но като чели не съм виждала за коса по магазините или поне не съм се заглеждала.
    Fuck ми беше препоръчала това http://www.zlatnaribka.com/lakme/uv-...un-care-100-ml
    Взех си го и съм много доволна, на плажа косата ми не се съсипа.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Направо него ще поръчам тогава Така или иначе бързо трябва да действам. За колко време пристига? Всъщност сега като поръчам би трябвало в понеделник да пристигне? Или понеже не е работен ден днес във вторник? Или това няма значение?
    Икономично ли е?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Направо него ще поръчам тогава Така или иначе бързо трябва да действам. За колко време пристига? Всъщност сега като поръчам би трябвало в понеделник да пристигне? Или понеже не е работен ден днес във вторник? Или това няма значение?
    Икономично ли е?
    Икономично е, да. И мирише страхотно.

Не знам как стои въпросът с доставката, ходих до магазина и от там си го купих.

Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението
    Момичета, препоръчайте ми някоя маска,от която да не ми пада боята.
    Явно от маслата,които слагам забелязвам,че много бързо ми пада,а това нещо не ми се нрави особено.
    Искам жизнена и лъскава коса, обичам да си правя домашни маски,но пък така цвета ми се променя почти напълно!
    От всички домашни маски пада боята, няма как.

Обаче моята...април месец се боядисах, сега е август и ми е, като току що боядисана косата.Правя си домашни маски, масла, зехтин слагам също обилно и грам не е паднала тъпата боя, а аз се опитвам да я сваля. :д Май ще се боядисвам пак, не издържам повече така да ходя.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И на мен не ми свалиха боята домашните маски, а много се надявах това да стане.
    Вероятно в понеделник си правя бритон, моля се да не се издъня, защото трябва да си изкарвам ЛК в скоро време.

Омазняват ли косата маслото от макадамия и от авокадо (когато ги слагаш в домашна маска не говоря за някакво супер количество ами за 1 ч.л )

Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    А горе-долу в какви пропорции
    Предполагам не опазнява косата

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Икономично е, да. И мирише страхотно.
    Странно, на мен ми мирише на нещо като лакочистител от самото отваряне.

BEaUty_girl, не.

Боядисах се. Имам само един мааалък проблем и се побърквам - понеже една приятелка ме боядисва и беше голямо капане, попадна доста по кожата на лицето ми и не се маха.Опитах да го отмия с какво ли не, дори ексфолирах и пак си стои същото.УМОЛЯВАМ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!Имам чувството, че завинаги ще си остана така. :X

Супер фен Аватара на weheartiit
    http://www.zajenata.bg/%D1%81%D0%BF%...l#show_sub_tip

на това попаднах,дано ти помогне (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Боядисах се. Имам само един мааалък проблем и се побърквам - понеже една приятелка ме боядисва и беше голямо капане, попадна доста по кожата на лицето ми и не се маха.Опитах да го отмия с какво ли не, дори ексфолирах и пак си стои същото.УМОЛЯВАМ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!Имам чувството, че завинаги ще си остана така. :X
    Аз търкам здраво и се маха, но в последствие разбрах, че ако се мажа с някой мазен крем всичко това се избягва.

Цитирай Първоначално написано от SomeRandomNerd Виж мнението
    Странно, на мен ми мирише на нещо като лакочистител от самото отваряне.

BEaUty_girl, не.
    Мерси

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Чисти се само и единствено с памуче напоено с оцет...Гарантирам ти !
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    единственото, което помага е пепел от цигара

Благодаря на всички!Кака преди малко се опита да ми го махне със спирт.Търка много и се заличи малко, но още има. Ще пробвам и с оцета, че това с пепелта ми звучи гадно, но ако не стане и с него ще пробвам де.Ще пробвам всичко само това нещо да се махне от лицето ми. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си