.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на 102
    Ей тъпак, забелязвам специално отношение към мен, което не ми харесва.. ако забелязваш съм писал преди теб.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ей тъпак, забелязвам специално отношение към мен, което не ми харесва.. ако забелязваш съм писал преди теб.
    омггггггггггггггггг
    ти си много злее

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    А колко е висока ?
    +1Не можеш да кажеш, че е на 17 и тежи 41 килограма и да очакваш да си я представим някак. Аз също съм на толкова години и тежа 43. Информацията е непълна. Щом нейните родители са безотговорни, говори с твоите. Не оставяй нещата така. Вероятно лечението ще е труден и дълъг процес, подготви се психически за това.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    омггггггггггггггггг
    ти си много злее
    Афектиран съм, сори.

Мега фен Аватара на draid
    Упражненията няма да и помогнат в момента ами напротив. Само ще се почувства много по-отпаднала от тях и вече никога няма да може да я накараш да прави. След като си активно спортуващ, трябва да знаеш че за да правиш мускулна маса трябва много енергия във вид на протеини. След като тя яде слабо, предполагам изобщо не яде меса и т.н. то няма от къде да си набавя необходимите хранителни вещества, което абсолютно обезмисля идеята на упр. Според мен трябва да се консултира с лекар за създаване на индивидуален хранителен режим.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Много е относителна ситуацията. Можем само да гадаем дали и има нещо. И аз от доста време насам не ям почти нищо, но просто защото не чувствам глад. Като ми се дояде, си ям, но съм изкарвала и целият ден на един сладолед, например. Но факта, че твоето момиче я боли глава, повръща и й се гади хич не звучи добре.

На мен също ми и интересно колко е висока? Аз имам позната на 23г която е 40кг, но нейното си е ген, да не говорим какви огромни количества храна поглъща.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз съм ходил с подобни щеки за билярд.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ако взима успокоителни и от едно хранене й се гади и повръща,значи положението не е никак добро.Щом с техните няма да стане нищо,пробвай се да я убедиш да отиде с теб на лекар.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Ако взима успокоителни и от едно хранене й се гади и повръща,значи положението не е никак добро.Щом с техните няма да стане нищо,пробвай се да я убедиш да отиде с теб на лекар.

Момичето е високо около 159. Има проблеми със главата отделно, повръща във смисъл такъв, че е болна нещо и има, но не мога да разбера и аз какво.

Днес си поговорих на бързо със нея, и каза, че след като и минат болките и повръщането.. като цяло всичко. Ще започнем трансформацията!
    Купил съм и Мултитабс, и се и ги връща на ръка скоро. Ще почва да яде като хората по множко, ще й кипувам и аз плодове, овес и други полезни храни за да се възстановява добре и да заприлича на едно по хубаво момиче.

Обмислям за нея един малък геинер по половин дози
    преди хранене, за да увеличи калорийния баланс и да започне да трупа мазнини.
    А със тренировките ще се заема аз, но по нататака.
    Благодаря ви на всички, като цяло добри хора сте

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    На мен това ми прилича на анорексия и спешно трябва да я убедите, ти и техните, да отиде на лекар. Положението може да стане много опасно. Въобще не губи време по форуми ами я хващай и отивайте на лека!
    На същото мнение съм.Това гадене,това повръщане.. иначе след като приема храната,повръща ли я?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от ivdskh Виж мнението
    Момичето е високо около 159.
    Е, нормално си е момичето... Вече това с повръщането е кофти работа... Накарай я да иде на лекар, накарай и родителите й да говорят с нея, за да отиде. Може и да е някаква начална форма на анорексия и е по-добре да се разбере рано, защото после връщане няма.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си