- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена според вас е най-големият секс-символ на всички времена?
Не от 2 месеца съм тук и посещавам форума , влезнах през другия си акаунт,но няма смисъл да пиша през него : )
http://www.imdb.com/title/tt0119115/
Ако беше по-възрастен, щях да те питам дали ти си първообразът на този филм.
Като цяло си неадекватен, опитваш се да се правиш на забавен,но не се получава.. даже се напиняш да разбереш с какво се занимавам .. и двамата знаем че няма за какво да ти давам обяснение,но повод за завист може нали , познавам един доста успешен бизнесмен, не говорим да се познаваме от 10 години, дадох му няколко мой идеи за едно нещо взех че yцелих и естествено получих добри пари за това , сега може да почнеш да налучкваш колко са и щом наближиш ще ти кажа ''топло'' смешник
Ти наистина си мислиш, че има дори един, който би ти повярвал.
На налучкване ли да играем.
Държиш тройка пика, иска ти се да е дама, но си остава само тройка.
Познах ли ?
Е вярвай в квото искаш бе мен кво ме интересува ? аз дойдох в темата за да ти кажа ква отрепка си ти си го знаеш де, и че Нина освен по красива е и по интелигентна от теб и общо отрепките с които водиш комуникация,или по скоро само с знаци се разбирате..
Май с закъснение се сетих, но е възможно да бачкаш за някой жълт вестник..чудиш се каква простотия да напишеш или разбереш информация за нещо.. ако ли не е още по смешно, поне там ще получаваш по 5 цента на ред помия..
Бих се хванал за Добрев, но ме е гнус от животни, може да ме заразят с нещо.
Не се смея и за запетайката, която си сложил, не виждам дори една да си ползвал, а и точки, тирета, всичко, което помага да бъдеш разбираем.
Толкова често общуваш с животни, че си забравил как се прави с хора.
нина добрев може и да не е най-грозната жена на света, но е далеч от идеал за красота
ти си тъп на градинска лейка
америка си я виждал само на карта
толко
аре у лево и към газовата камера
как тъй ше спират у лево да я качат в тира, да не сме у англия :О
изброила съм други жени в темата, които за мен са класи над тая, така че-да, изказванията ти наистина са лишени от каквато и да била логика, освен че от тях лъха простотия и селяндурщина.
има разлика м/у сладка, чаровна, симпатична и красива, последното със сигурност не се отнася за нея.