.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    С фотошоп са пипани само снимките, на които изглежда добре.
    Дори съм гледал дневниците, където много добре се вижда, че тялото и е с формата на кофа, а лицето винаги е с много грим.

Е щом Нина е грозна за теб , се спуквам от смях по какви си падаш , лека вечер

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от underunder Виж мнението
    Злетак , имам 2 регистрации в форума едната е от 2008, другата си я направих оня ден естествено че Нина Добрев изглежда добре,гледай отрепките от люлин ли или откъдето си жалкар
    Това се нарича съвпадение, регна се час след моят коментар, защото си имал някво прозрение свише.

Е щом Нина е грозна за теб , се спуквам от смях по какви си падаш , лека вечер
    Продължаваш да доказваш, че не си я виждал на живо, иначе само лудо влюбен в нея би я намерил за красива.

Не от 2 месеца съм тук и посещавам форума , влезнах през другия си акаунт,но няма смисъл да пиша през него : )

Не от 2 месеца съм тук и посещавам форума , влезнах през другия си акаунт,но няма смисъл да пиша през него : )
    Защото работиш шеф, нали си се издигнал,имаш много свободно време, а всеки е наясно, че американците бачкат по 2 часа дневно, не по 16.

Защото работиш шеф, нали си се издигнал,имаш много свободно време, а всеки е наясно, че американците бачкат по 2 часа дневно, не по 16.
    Няма ти давам обяснение на какъв пост съм , няма и смисъл важното е че може да се развиеш и да взимаш добри пари

Няма ти давам обяснение на какъв пост съм , няма и смисъл важното е че може да се развиеш и да взимаш добри пари
    И не е нужно, знаем, че си шеф, а остава да се досетим дали ръководиш хора или животни.
    Предполагам е второто, защото имаш предпочитания към животните, сигурно в зоопарк, често гримираш маймуните и се мислиш за велик, защото ги докарваш до прилика с Добрев.

И не е нужно, знаем, че си шеф, а остава да се досетим дали ръководиш хора или животни.
    Предполагам е второто, защото имаш предпочитания към животните, сигурно в зоопарк, често гримираш маймуните и се мислиш за велик, защото ги докарваш до прилика с Добрев.
    Тъпо копеле си ,но както ти казах '' кой както се уреди ''

http://www.imdb.com/title/tt0119115/

Ако беше по-възрастен, щях да те питам дали ти си първообразът на този филм.

http://www.imdb.com/title/tt0119115/

Ако беше по-възрастен, щях да те питам дали ти си първообразът на този филм.

Като цяло си неадекватен, опитваш се да се правиш на забавен,но не се получава.. даже се напиняш да разбереш с какво се занимавам .. и двамата знаем че няма за какво да ти давам обяснение,но повод за завист може нали , познавам един доста успешен бизнесмен, не говорим да се познаваме от 10 години, дадох му няколко мой идеи за едно нещо взех че yцелих и естествено получих добри пари за това , сега може да почнеш да налучкваш колко са и щом наближиш ще ти кажа ''топло'' смешник

Ти наистина си мислиш, че има дори един, който би ти повярвал.

На налучкване ли да играем.
    Държиш тройка пика, иска ти се да е дама, но си остава само тройка.
    Познах ли ?

Е вярвай в квото искаш бе мен кво ме интересува ? аз дойдох в темата за да ти кажа ква отрепка си ти си го знаеш де, и че Нина освен по красива е и по интелигентна от теб и общо отрепките с които водиш комуникация,или по скоро само с знаци се разбирате..

Е вярвай в квото искаш бе мен кво ме интересува ? аз дойдох в темата за да ти кажа ква отрепка си ти си го знаеш де, и че Нина освен по красива е и по интелигентна от теб и общо отрепките с които водиш комуникация,или по скоро само с знаци се разбирате..
    Комуникирам с теб, възможно е да си прав за отрепките.
    Обаче най-много ме забавлява граматиката ти, продължавай да ми правиш весело.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Edie Sedgwick.

Комуникирам с теб, възможно е да си прав за отрепките.
    Обаче най-много ме забавлява граматиката ти, продължавай да ми правиш весело.
    Очаквах да го споменеш, все пак трябва да се хванеш за нещо нали ? ( дали нарочно съм сложил запетайката там си мислиш че си великан ХХАХАХА още в началото на разговора ти казах бачкай за 50 цента и продължавай да плюеш смешник)

Май с закъснение се сетих, но е възможно да бачкаш за някой жълт вестник..чудиш се каква простотия да напишеш или разбереш информация за нещо.. ако ли не е още по смешно, поне там ще получаваш по 5 цента на ред помия..

Очаквах да го споменеш, все пак трябва да се хванеш за нещо нали ? ( дали нарочно съм сложил запетайката там си мислиш че си великан ХХАХАХА още в началото на разговора ти казах бачкай за 50 цента и продължавай да плюеш смешник)
    Бих се хванал за Добрев, но ме е гнус от животни, може да ме заразят с нещо.
    Не се смея и за запетайката, която си сложил, не виждам дори една да си ползвал, а и точки, тирета, всичко, което помага да бъдеш разбираем.
    Толкова често общуваш с животни, че си забравил как се прави с хора.

Бих се хванал за Добрев, но ме е гнус от животни, може да ме заразят с нещо.
    Не се смея и за запетайката, която си сложил, не виждам дори една да си ползвал, а и точки, тирета, всичко, което помага да бъдеш разбираем.
    Толкова често общуваш с животни, че си забравил как се прави с хора.
    че кой си ти че заслужаваш да ти пиша с тире или точка бе ? ти си никой тръгнал да мисе прави на разбирач, още по смешно е да говориш за хора които са по успели от теб и всичко което споменах до сега както сам знаеш си поредния пример защо в бг ще е мизерия

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    ми не съм влюбен в нея просто казвам ,че е много по-красива от всички жени ,изброени в темата
    смешно изказване, тая дума 'красива' започнахте да я ръсите наляво- надясно

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    смешно изказване, тая дума 'красива' започнахте да я ръсите наляво- надясно
    е сигурно щото не е за теб..

Супер фен Аватара на tireheb
    нина добрев може и да не е най-грозната жена на света, но е далеч от идеал за красота
    ти си тъп на градинска лейка
    америка си я виждал само на карта
    толко
    аре у лево и към газовата камера

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    нина добрев може и да не е най-грозната жена на света, но е далеч от идеал за красота
    ти си тъп на градинска лейка
    америка си я виждал само на карта
    толко
    аре у лево и към газовата камера

у десно спират за да качат майкати в некой тир шибаняк , ти на карта си виждал само селото си + участъка дето деда ти гони овцете жалкар
    Последно редактирано от underunder : 08-08-2013 на 21:00

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Логика = 0...
    е да логика няма в тва да завиждаш ? щото тая точно тва прави с коментарите си , естествено сега и ти но няма как да си признаеш бич : )

Супер фен Аватара на tireheb
    как тъй ше спират у лево да я качат в тира, да не сме у англия :О

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    е да логика няма в тва да завиждаш ? щото тая точно тва прави с коментарите си , естествено сега и ти но няма как да си признаеш бич : )
    изброила съм други жени в темата, които за мен са класи над тая, така че-да, изказванията ти наистина са лишени от каквато и да била логика, освен че от тях лъха простотия и селяндурщина.

има разлика м/у сладка, чаровна, симпатична и красива, последното със сигурност не се отнася за нея.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си